Įkraunama...
Įkraunama...

Prausiame veidą... muilu

Visiems, kas domisi kosmetika yra kalama į galvą, kad praustis muilu yra blogai. Tačiau iš tikrųjų kodėl gi ne? Muilų yra įvairių, gal naudojate tik naturalius (Kvapų namai, Nimfe,Medimix ir pan.), gal net savo gamybos, ar garsių firmų (Clinique, Loccitane ir pan.)?
Tai norėjau paklausti, ar prausiate veidą muilu? Koks muilas yra jūsų favoritas? O gal niekada taip nesielgtumėte?
Atsakyti
Labai mažai muilų rinkoje, kurie suformuluoti taip, kad tiktų mūsų odai. Dauguma jų turi blogą (didelį) PH, kuris dirgina odą ir dauguma naudoja (fatty) ingredientus, kurie lengvai nenusiplauna ir dėl to po prausimo muilu ant veido jaučiamas kažkoks sluoksnis, kuris pasėkmėj kaupiasi ant veido ir ji po kiek laiko praranda skaistumą, nešvyti.

Na rast suformuluotą gerą muilą labai sunku, beto man jo naudojimas atrodo nepatogus, tad aš asmeniškai nenaudoju. Rinkoj puikių nebrangių paprastų prausiklių pilna, tad kam tą savo odą kankinti, nes gero muilo veidui labai ilgai reik paieškot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika, bu_bu. Manau, vis dėlto, kad chemija yra chemija: prausiklis ar muilas. Muilo nors ingridientų sąrašas trumpesnis smile.gif ir tai jau gerai.
Man rekomendavo ir aš rekomenduoju toliau - Dove. Gamintojas sako, kad ph7 (neutralus), stangrina odą, o ir dermatologai rekomenduoja mirksiukas.gif Kiti internetiniai šaltiniai teigia, kad nepalieka muilinų apnašų.
Atsakyti
QUOTE(balta/juoda @ 2017 02 02, 18:34)
Sveika, bu_bu. Manau, vis dėlto, kad chemija yra chemija: prausiklis ar muilas. Muilo nors ingridientų sąrašas trumpesnis  smile.gif ir tai jau gerai.
Man rekomendavo ir aš rekomenduoju toliau  - Dove. Gamintojas sako, kad ph7 (neutralus),  stangrina odą, o ir dermatologai rekomenduoja    mirksiukas.gif  Kiti internetiniai šaltiniai teigia, kad nepalieka muilinų apnašų.


Aišku prauskit kuom norit, bet aš pasitikiu specialistais, kurie jį vertina prastai http://www.beautyped...eauty-Bar-White

Beto jei norit mažiau chemijos pilna eko prausikliú daug geresnėm sudėtim. Bet jei labai traukia tas muilo gabaliukas, tai yra geresniú nei Dove smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 02 vasario 2017 - 19:22

Gal kokiu ekologisku muilu ir galeciau prausti, bet to nedarau. Perku specialu veido prausikli. Reiks siuo reikalu pasidometi :)

Atsakyti
QUOTE(Strawberry @ 2017 02 14, 20:37)
<p>Gal kokiu ekologisku muilu ir galeciau prausti, bet to nedarau. Perku specialu veido prausikli. Reiks siuo reikalu pasidometi smile.gif</p>

gal galit parodyti koki perkat?
Atsakyti
Džiugu, kad žmonėm kyla klausimai ir yra noras išbandyti kažką naują (šiuo atveju tikrai kažką užmirštą seną). Manau, vis dėlto, kad pirmiausia viskas prasideda nuo tinkamos higienos, o muilo galima rasti įvairiems odos tipams ir norams.
Švelnūs prausikliai iš pirmo žvilgsnio yra gerai, bet jiems kaip atsvaros reikia kažko aštresnio nes kitaip gi poros kemšasi, tam neutralizuoti dar kažko švelnaus ir taip be galo... Taip mūsų lentynas nugula dešimtys buteliukų mirksiukas.gif Ir taip išnaudoja mūsų norą būti gražiomis kosmetikos pramonė... Na, tai tik nuomonė, su ja nebūtina sutikti... Betkokiu atveju tema atvira diskusijoms ax.gif

Atsakyti

Supermamytės, labai džiaugiuosi, kad naujoji Ringuva savo liniją Tindi (vaikams) papildė nauju produktu - muiliuku su medaus ekstraktu.

Pati bandžiau: ir švelnus ir ... achmm... padeda kovoti su spuogeliais. Man jis labai patinka   :angel2: manau tinka ir mažiems ir dideliems :D   :4u: 

Jis dar naujiena, tai gaila, kad radau tik Akropolio Maxima parduotuvėje... 

 http://ringuva.lt/Pr...raktu-90-g.html

Atsakyti