Įkraunama...
Įkraunama...

girtas vyro nuklydimas

Labas vakaras,
rašau Jums, nes tikiu, kad gyvenime turite nemažai patirties ir galėsite padėti susivokti, kaip turėčiau elgtis. Pasistengsiu labai neišsiplėsti, tikrai labai tikiuosi nuoširdžių patarimų.
Įžanga: Niekada nemėgau vyro įmonės balių, kadangi juose alkoholis liejasi laisvai, geriama iki žemės graibymo ir t.t. Maniškis tai puikiai žino, po paskutinio karto, kai baliuj nusiliuobė, baisiai susipykom, sutarėm ir jis pats pripažino, kad tokiuose baliuose nėra nieko gero ir daugiau nebevažiuos. Nevažiavo pusantrų metų, šį savaitgalį pasakė, kad nori važiuoti ir važiuos, bet ale grįš vėlai vakare (buvo su kažkuo susitaręs iš kolegų, kad grįš) (balius vyko už miesto 100km.) Buvom susitarę, kad neprisigers. Vakarop parašė, kad pasikeitė planai, niekas nebevažiuoja namo, todėl jis liks, ale viskas ne jo valioj. Pyktelėjau, bet iš tiesų žinojau, kad kažkas įvyks, dėl ko grįžt naktį namo "nepavyks". Po šitos žinios, iš esmės dingo iki kitos dienos vakaro, aš jam nerašiau o ir šiaip mačiau, kad seniai nebuvo prisijungęs. Grįžau vakare po darbo, radau jį visą nusibaudusį ir pachmielingą, supratau, kad prisigėrė, neturėjau jokio noro bendraut - supykau. Iki kitos dienos vakaro ilgai galvojau, ar tikrai noriu būti su žmogum, kuris nesugeba atsisakyti alkoholio, kuriam pora bokalų alaus kone kasdien yra nieko baisaus (jis dirba alkoholio versle).
Na ir atomazga įvyko, kai pasikvietė pasikalbėti ir pasakė, kad prigėrė ir glamžėsi su kolege. Ale labai stipriai gailisi ir dėkoja, kad išlindo blaivus protas ir su ja nepermiegojo. Neturėjau jam ką pasakyt, užsidariau savyje. Prieš miegą pasikalbėjome, norėjau sužinoti viską, kas įvyko. Sako, kad ne viską pamena, bet kiek pamena, jie šoko, jau tada "pradėjo liestis ne ten ir ne taip, kaip turėtų", vėliau pamena, kad kažką kalbėjo su ja ir kitą momentą, kad glamžosi.
Jeigu viskas būtų tik taip, atleisti būtų daug lengviau - visgi esame jauni (man 24, jam 26, draugaujame 5 metus, visada jaučiausi absoliučiai saugi dėl jo ištikimybės, jis niekada nesudarė situacijos, kurioje būčiau galėjusi juo suabejoti šitoje srityje), daug alkoholio ir pan.
"Sunkinančios" aplinkybės. Skaičiau jų susirašinėjimą grįžus iš baliaus, ji jam parašė kaip aš, jis palaikė pokalbį. Iš esmės ji jam parašė mane žeidžiančių dalykų, tokių kaip geriau galėčiau tiek laiko čiulpt, kiek pykstu
. Jis tai priėmė kaip "prikolą", vėliau ji jam atsiuntė kelis savo piešinius, susijusius su oraliniu, jo reakcija vėlgi nebuvo tokia, kokios aš norėčiau.
Kita aplinkybė, kad jis pasakė, jog iš pradžių galvojo man nesakyti, bet žinojo, kad sužinosiu, todėl norėjo, kad sužinočiau iš jo.
Trečia, jis ir vėl mane nuvylė su alkoholiu ir saiko neturėjimu.

Taigi, esu labai pasimetusi. Turėjom gražius santykius, planavom ateitį, namus, vaikus ir pan, o viskas baigėsi kažkokiu pasiglamžymu su ***** (Ji buvo pagarsėjus kaip mėgstanti ir nevengianti kalbėt apie savo lyt. gyvenimą, šiaip manau, kad ji tiesiog turi labai didelių psichologinių problemų, iššaukiančių tokį elgesį. Ji žinojo, kad manškis turi mane, ji taip pat turi vaikiną). Maniškis dabar sako suprantąs, kad turi problemų su alkoholiu, kad buvau teisi, kad nebegers. Eis pas psichologą, kad susitvarkytų kitas psichologines problemas, trukdžiusias santykiams (pvz. jis labai impulsyvus, dėl to yra prisidaręs daug nesąmonių, įskaudinęs ne vieną artimą žmogų, tarp jų ir mane), matau, kad labai gailisi, vaikščioja it visus artimiausius žmones vienu metu palaidojęs.

Taigi, bandžiau neišsiplėst, bet neišėjo. Labai tikiuosi kažkokių reakcijų, žinau, kad pasitikėti juo bus labai sunku, bet ne tiek dėl neištikimybės, kiek dėl alkholio - nenoriu gyventi ant tiksinčios bombos.. Kaip Jūs elgtumėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shalam_: 02 vasario 2017 - 18:12
Tikekite konkreciais vyro darbais, bet ne pazadais. Siuo metu jus jauna pora, bet pagalvokite ka jus darysite kai susilauksite vaiko... Tad labai gerai pagalvokite, kas yra JUMS GERIAU.

Man nepatinka kad jusu vyrui problema su svaigalais yra uzsitesusi, jau itakojanti gyvenima, ir tai kartojasi. Tai labai rimtas skambutis, jus turite su vyru kalbeti apie visiska jo abstinencija, o ne paprasta laikina ribojima

Taip pat, man nepatinka, kad jusu vyras palaiko santikius su vakarelio mergina ir po to kai isblaivejo, ir nieko blogo tame namato. Nesu naivi, kad buvo neva laiku sustota, neperzengta, buvo viskas ir dar daugiau. Kaip supratau tai vyko iki kitos dienos vakaro. Kiek as pazistu vyrus, ju elgsena, jie dazniausiai nori pamirsti ir atsiriboti nuo viso to, kaip nuo blogo sapno, jei tai buvo neplanuota, jei tai buvo alkoholio padauginimo padarinys.

Ar as tikeciau, greiciausiai ne, nes ne viena karta buvo meluota, pasinaudota pasitikejimu. Siuo metu jis sutiks su visais jusu reikalavimais, tik tam kad islosti laiko ir nuspresti kaip jam toliau gyventi. Abejoju kad jis noretu skirtis, jis pasirinks jus ir plius intriga sone, juolab pirmas zingsnis jau padarytas, nuo tos moteriskes jis neatsiribojo. Nepatinka jo cinizmas, kad jis jums demonstruoja savo susirasinejima, is serijos, suprask as esu atviras, tu zinai ka as darau, nors jus zinote tik tiek kiek jis nori ir leidzia jums zinoti. Tai parodo, kad jumis manipuliuoja, veliau jums bus priminta, kad jus viska zinojote, tad nesate atsakomybe uz tai kad jus mulkino, jumis naudojosi, gali buti ir taip, jog suvers visa kalte jums. Gerai pagalvojus, jis bus teisus.

As parasiau kas man neptiktu, kaip as vertinciau, tai subjektyvu. Taigi, cia jums spresti, ko jums gyvenime reikia. Bent jau kazkoki laiko tarpa susilaikykite nuo vaiku planavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 vasario 2017 - 19:56
Pareikalaukit, kad iseitu is darbo. Is karto be jokiu ten atidirbimu.
Visi kiti pazadai jau paveluoti

Jei tai jam sudaro problemu - galvokit apie skirybas. Zmogus kuris negali nutraukti rysiu su tokiu darbo kolektyvu, sugerovai ir kurvelemis - absoliuciai nepatikimas. Gailestis yra pigus dalykas, tegu keicia gyvenima is karto arba skesta jame.

Jei jis ten dirbs - nieko nebus. Tada jau susitaikykit su savo dalia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 02 02, 19:43)
Pareikalaukit, kad iseitu is darbo. Is karto be jokiu ten atidirbimu.
Visi kiti pazadai jau paveluoti

Pritariu. Turi keisti darbą ir dar prisileisti tik tada jį riektų, kai ir tuospsichologus atlankys, ne anksčiau. Ir tad ažiūrėti ar pasikeitė kaip žadėjo ar ne? Jei myli, tai stengsis.
Atsakyti
1. Pavadinimas turetu buti "Girto vyro nuklydimas". Logiskiau.
2. Tavo vyras/draugas yra alkoholikas, nes kasdien isgeria. Tai, kad dirba alkoholio versle, tai nereiskia, kad yra pateisinama priezastis kasdien gerti.
3. Tavo vyras/draugas dar ir kurv***ykas. Si karta tipo susilaike, bet kita....

Isvados:
a)keiti vyra/drauga;
b)liepi jam keisti darba ir nutraukti kontaktus su visais bendradarbiais ir bendradarbem.

Isvadas darykis pati.
Atsakyti

Nemanau kad jis susilaike nuo lovos su ta kolege. Skiedzia. Moonte lb aiskiai ir konkreciai viska isdeste. Vienintelus sansas normaliam gyvenimui su tokiu vyru yra jei jis taps abstinentu, pakeis darba ir susiims. Autores vietoj gal duociau paskutini sansa jei ispildytu tas 3 salygas. Dar anoniminius alkoholikus pareikalauciau lankyt. Ir jokiu budu bent kelis m neplanuot su juo vaiku

Atsakyti
Vyras prisipazista nusidejes ir tada aptaria jusu pokalbi su ta glamzyta kolege? Atrodo tikrai nekaip. Nematau as cia jokios atgailos.

Pritariu narems sakancioms, kad vyras turi problemu su alkoholiu. Ir su istikimybe. As budama 24 m netesciau santykiu su tokiu zmogumi. Nebent jis parodytu savo darbais, kad keicia savo elgesi is esmes. Duociau sau termina per kiek laiko turi pasimatyti pokyciai ir jei ne, tektu skirtis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 02 02, 20:43)
Pareikalaukit, kad iseitu is darbo. Is karto be jokiu ten atidirbimu.
Visi kiti pazadai jau paveluoti

Jei jis ten dirbs - nieko nebus. Tada jau susitaikykit su savo dalia.


Vyras įmonėj dirba 3 metus, dabar užima pakankamai aukštas pareigas. Čia pirmas kartas, kai įvyko bent kažkas panašaus. Gerai sutariu su jo kolegomis, visi visada atsiliepė apie jį kaip be proto mylintį mane ir visada atsiliepianti geriausiais žodžiais. Ši kolegė - naujokė, kolektyve esanti tik porą mėn, iš esmės jie nedirba kartu, nes priklauso skirtingiems padaliniams. Manote, kad išėjimas iš darbo - neišvengiamas? Nenoriu griauti jo karjeros, manau, kad žymioji kolegė greitai paliks darbą.


QUOTE(GAILE* @ 2017 02 02, 23:06)
<p>Nemanau kad jis susilaike nuo lovos su ta kolege. Skiedzia. Moonte lb aiskiai ir konkreciai viska isdeste. Vienintelus sansas normaliam gyvenimui su tokiu vyru yra jei jis taps abstinentu, pakeis darba ir susiims.</p>


Esu 100proc. įsitikinus, kad lytinių santykių nebuvo. Visada norėjau, kad vyras pakeistų požūrį į alkoholio naudą/žalą, bet niekada nenorėjau, kad jis taptų abstinentas, kadangi ir pati karts nuo karto mėgstu išgerti bokalą alaus ar taurę vyno su draugais. Šiuo metu jis pasiryžęs nebevartoti alkoholio, užsikoduoti, eiti pas psichologą ir pan, bet atrodo, kad tuomet mano draugas nebebus tas pats žmogus, su kuriuo praleidau 5 metus. Jaučiu, kad taps kažkuo panašiu į skudurą po kojom, kuris tenkina visus mano norus, o tokio vyro aš nenoriu... Labai sudėtinga, pati suprantu, kad mėtausi, vis bandau rasti pateisinimų, nes atrodo, kad visos aplinkybės sukrito beprotiškai blogai, nesuprantu, kaip tai įvyko, nes ir santykiuose paskutiniu metu viskas buvo gerai, nesipykome, gražiai sutarėme, seksualinis gyvenimas irgi buvo neblogas.... Draugas sako, kad pats bando atsakyti sau į klausimą, kas jam pasidarė tą vakarą, nes ir pats savęs neatpažįsta.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 02 03, 00:09)
Vyras prisipazista nusidejes ir tada aptaria jusu pokalbi su ta glamzyta kolege? Atrodo tikrai nekaip. Nematau as cia jokios atgailos.


Jie neaptarinėjo mūsų pokalbio, nes tuo metu mes dar nebuvom pasikalbėję. Kai prašiau pakomentuot savo pokalbį, tuos visus intymius dalykus iš jos pusės jis pats sako, kad palaikė eiliniais jos debiliškais prikolais , todėl bandė tiesiog nekreipt į juos dėmesio. Iš pokalbio ir atrodo, kad jis ignoravo šitus dalykus, man tik pikta ir skaudu, kad po jos replikų jis neapgynė manęs ir nepastatė jos į vietą.
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 02 02, 23:35)
1. Čia pirmas kartas, kai įvyko bent kažkas panašaus.
2.Gerai sutariu su jo kolegomis, visi visada atsiliepė apie jį kaip be proto mylintį mane ir visada atsiliepianti geriausiais žodžiais.
3.Ši kolegė - naujokė, kolektyve esanti tik porą mėn,
4. Manote, kad išėjimas iš darbo - neišvengiamas?
5.Nenoriu griauti jo karjeros,



1.bet ne paskutinis, jei ir toliau ten liks.
2. jie tau ta pati kartos net jei pamatys tavo vyra/drauga besitratinanti su ta ar kita kolege. Vyriskas solidarumas.
3. Na ir kas, kad naujoke? Bet matosi, kad taviskui ji patiko. Lauk tesinio.
4. taip. Jei nori istikimo ir ne alkoholiko.
5. kokios karjeros??? Vietoj alaus prades degtine ar brendi kasdien po darbo ar darbo metu gert? Kokia jau ten stulbinancia karjera jis padarys, kokios negalima niekur kitur padaryt? Kitokiu darbu nera ar jis tiesiog nieko daugiau nesugebetu dirbti? Nes jei sugebetu,tai karjera ir kitur gali daryt. Ir be alkoholio kasdien.
Atsakyti
OK, viskas puiku. Net labai desninga. Per savo jau tortiliska gyvenima (is Buratino vezle Tortila), ne viena karta stebejau kai moterys bando teisinti savo sutuoktini. Patikekite tai labai net normalu.

Svarbiausia, ka noriu pabrezti, jei atleisite, o jus jau viduje atleidote, zinokite, kad tai darote tik del saves, kad tai jusu pasirinkimas taip gyventi, jei gyvenimas apsisuks nelabai jums palankia puse, apie kuria diduma musu jus ispejo. TAme nieko nera blogo, nes zmones lydekai paliepus paciam panorejus ta pacia akimirka negali nustoti myleti, reikia laiko, ne vieno panasaus ivykio, kuris galu gale atgrasins, isseks kantrybe, pagaliau nusivilsite. Kitas aspektas, kodel ieskoma pateisinimu, o todel kad nenorima keisti savo gyvenimo, BIJOMA NEZINOMYBES, tarkim kas bus po skyrybu.

Taigi, gyvenkite, stebekite, duokit sau laiko. Tik pakartosiu susilaikykite nuo vaiku. Kiti klaidingai mano, kad vaikai gali itakoti gyvenymo pokycius i gera puse, priristi zmogu, priversti ji elgtis atsakingiau, tai nepasitvirtina, ypac kai kalba eina apie alkoholi ir neistikimybe.

Ir dar, 24 metai nera daug, bet gerai pagalvokite, kad laikas tiksi. Musu visuomeneje "moteru laikas" labai limituotas, kitaip tariant su kiekvienais metais jums mazes pasirinkimo galimybes, su kiekvienais metais i nuotaku rinka ateis jaunos sviezios moterys, jusu konkurentes.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 02 03, 00:46)
1.bet ne paskutinis, jei ir toliau ten liks.
2. jie tau ta pati kartos net jei pamatys tavo vyra/drauga besitratinanti su ta ar kita kolege. Vyriskas solidarumas.
3. Na ir kas, kad naujoke? Bet matosi, kad taviskui ji patiko. Lauk tesinio.
4. taip. Jei nori istikimo ir ne alkoholiko.
5. kokios karjeros??? Vietoj alaus prades degtine ar brendi kasdien po darbo ar darbo metu gert? Kokia jau ten stulbinancia karjera jis padarys, kokios negalima niekur kitur padaryt? Kitokiu darbu nera ar jis tiesiog nieko daugiau nesugebetu dirbti? Nes jei sugebetu,tai karjera ir kitur gali daryt. Ir be alkoholio kasdien.


2. Kolektyve labai daug merginų, turėjau omenyje ne vyrus.
3. Mano draugė/jų kolegė ir draugė kalbėjosi su ta mergina, kas čia įvyko. Pasak istorijos herojės, 'nieko ten labai neįvyko', kaip supratau, nelabai nori kalbėti apie tai. Kaip sakė mano draugė, neblogai pažįstanti tą heroję, mano draugo vietoj galėjo atsidurti bet kas, nes ta mergina ir blaiva lipa ant visų, o čia dar ir alkoholis.

Tikrai neteisinu draugo, tiesiog bandau rasti paaiškinimą jo elgesiui. Duosiu jam laiko (išsi)spręsti savo problemas, nežinau, kokį laiko tarpą protinga skirti?
Atsakyti
kokias problemas spresti? Alkoholizma? Tame darbe ta problema neissprendziama. Ar problema, kad norejo su kita merga pasiglamzyt, bet nepavyko? Nieko, palauks kitos progos ar kitos mergos ir pavyks. Laiko klausimas.
Atsakyti