Įkraunama...
Įkraunama...

girtas vyro nuklydimas

Man tai keista, kad gydytojas galejo rekomenduoti kažkokias tai saugias alkoholio normas. Ar tik nebus vaikinukas pats issigalvojes.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 06 01, 08:28)
<p>Man tai keista, kad gydytojas galejo rekomenduoti kažkokias tai saugias alkoholio normas. Ar tik nebus vaikinukas pats issigalvojes.</p>

ka as ir sakau, bet velgi labai nenustebciau yra ir tokiu fruktu gydytoju ir patys nevengia isgerti smile.gif arba mate, kad jau beviltiska, nenustos, tai galvoja, gal bent sumazins, kaip sakant vis mazense blogybe unsure.gif
idomu koki ten kieki rekomendavo ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(shalam_ @ 2017 06 01, 00:17)

Jums siulyciau isirasyti kieki tikslu, kiek vaikinas isgeria per pvz menesi, ar savaite isideti tai i koki google calendar ir pasidaryti po metu priminima, ir po metu suskaiciuoti, jei kiekis prades dideti, kad ir nezymiai, tai bus didelis pavojaus signalas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 06 01, 08:28)
<p>Man tai keista, kad gydytojas galejo rekomenduoti kažkokias tai saugias alkoholio normas. Ar tik nebus vaikinukas pats issigalvojes.</p>


Hm. Įdomu, galime pereiti šioje temoje prie kitos temos tada. Ar, Jūsų nuomone, alkoholio vartoti apskritai negalima? Žinau, kad neišsigalvojo, nes po susitikimo man labai detaliai papasakojo apie ką kalbėjosi, alkoholizmo stadijas, vyro požiūrį į alkoholį, procesus smegenyse, kuriuos sukelia alkoholis, šeimos dalykus, etc. Tokią melo istoriją sukurti ekspromtu būtų jau didelis talentas, mano draugas juo per penkis metus nepasižymèjo. Tiesą sakant, nebepamenu ką jie tiksliai kalbėjo, bet pagrindinis akcentas buvo atsisakyti alkoholio po darbo (kaip minėjau, draugas dirba su alkoholiu susijusiame sektoriuje) ir "be priežasties". Tai yra, nebuvo rekomenduota atsisakyti alkoholio, kai su draugais išeiname į barą ar kur kitur pasibūti. Tačiau per tokius "išėjimus" stebėti save ir neviršyti 2 bokalų alaus. Kaip suprantu, šios nuostatos esmė yra žiūrėti, ar vyras pats gali kontroliuoti savo išgėrimo kiekį. Jeigu gerai pamenu, jei draugui nepavyks laikytis šių savikontrolės rekomendacijų, reikės apsilankyti pakartotinai ir tada gali būti, kad bus rekomenduota alkoholio atsisakyti iš viso.
Vėlgi, bijau, kad klaidingai sudariau vyro paveikslą, tai turbùt ir išprovokavo tokią aršią diskusiją. Prisigerdavo jis labai retai, išgėręs nesamonių nedarydavo, stipraus alkoholio beveik išvis nevartodavo. Kelis kartus per savaitę išgerdavo alaus po darbo, turèjo požiùrį, kad čia nieko tokio ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(shalam_ @ 2017 06 02, 12:35)
Hm. Įdomu, galime pereiti šioje temoje prie kitos temos tada. Ar, Jūsų nuomone, alkoholio vartoti apskritai  negalima?

Siaip tai taip, negalima. Kiekviena doze didina vezio ir kitu sunkiu ligu rizika.
Bet kazkodel zmones vis tiek nuodyjasi, aisku maziau isgerus mazesne zala, bet saugios dozes nera.

https://www.theguard...hol-consumption
Atsakyti

Shalam, tokio vyro/ vaikino atveju, kuris linkes i alkoholizma ar net yra alkoholikas, jokiais kiekiais negalima. Jam negali buti jokiu saugiu doziu. Nerealu. Arba prisimelavo, arba gydytojas pats alkoholikas.

Atsakyti