Sveikos,
As taip pat noriu pasidalinti savo patirtimi apie maisto papildus nuo lieknejimo. Esu keleta ju isbandzius ir galiu pasakyti kad ACAI NATUR SLIM ir AMLAN FORTE yra didziausas ŠŠŠ... koks gali buti pardavinejamas. Reklama yra padaryta labai patraukli ir pripasakota be galo daug melo, su padirbtais atsiliepimais. NEPATARIU PIRKTI-Nešvaistykite pinigu.
Prieš 8mėn. kaip tik atsirado ACAI NATUR SLIM, isigijau 1 buteliuka pabandymui. Po menesio rezultatu nebuvo, bet paskambino kazkokia mergina (su keistu akcentu) ir pripasakojo, kad rezultatu nėra nes rūkau ir t.t Todėl įsiūlė dar nusipirkti 2 buteliukus, su nuolaida už 79eurus su pinigų gražinimo garantija. Jeigu nebus rezultatu po 2 mėnesiu gražins visus pinigus.
Po tu 2 mėnesiu laikiausi vartojimo nurodymų kaip jie sakė ir vėl nebuvo jokio rezultato, netgi priaugau 1 kilogramą nuo jų. Taigi nusprendžiau paskambinti jiems ir susigražinti pinigus. Bet telefonas kuris nurodytas buvo nebeveikė, tik įsijungdavo lenkiška žinutė, kad abonent niedostepni. APGAVIKAI

Turiu nemažai ansvorio ir negaliu su tuo susitaikyti, kad nepavyksta numesti. Todėl prieš 2 mėnesius vėl susigundžiau naujom tabletėm AMLAN FORTE. Užsisakiau už 44eurus 30tab, kurios per mėnesį padės atsikratyti 10kg. Po dienos paskambino vaikinas ir pripasakojo apie maisto papilda, koks jis puikus ir kad mano ansvoriui reikėtų 3 pakuočįų už 84eurus-gražiai kalbėjo, susigundžiau ir nusipirkau. Kiap manot ar jos tokios stebūklingos? Pradėjau 3 pakuotę, bet svoris toliau laikosi, anei gramo mažiau.
Prieš keletą dienų vėl paskambino mergina (su akcentu-ne lietuvė), pradėjo teirautis kaip praėjo vartojimas ir t.t Po mano atsakymų pradėjo vėl kaltinti cigaretes, mano gyvenimo būdą, amžių ir t.t
Paprašiau pinigų gražinimo, taigi ji išsiuntė man pinigų grąžinimo deklaraciją anglų kalba ir paprašė išiūsti pakuotes i LENKIJĄ-Bialystoka.
Kaip ant deklaracijos sūnus išvertė, tai yra lenkiška firma (Netideas) kuri platina papildus ir nemoka jokių mokeščių lietuvoje. Beto ju papildai yra nieko verti, neužregistruoti jokiame vaistu ar papildu registre.
PRASAU BUKIT ATSARGŪS, nepirkite. Siandien mačiau tuos pačius papildus reklamoje laikraštyje su Akcija 39eurai. Jie visada tiek kainavo ir neverti netgi 1 cento.
Prašau parašykite kas dar bandė ir kokie rezultatai