Įkraunama...
Įkraunama...

Patycios mokykloje

Mano vaikui jau 11 metuku. nuo pasityciojimu kenciam jau nuo pirmos klases. Berniukas pas mane protingas. Mokosi beveik 10. Jam viskas sekasi ka tik nepradeda veikti, taciau, draugu susirast mums yra daug sunkiau. Nesuskaiciuojamai kartu kiek lankiausi mokykloje del vaiko sumusimo, del patyciu. Galvojau gal jau apsiramino, bet ilindusi i vaiko facebooka suzinojau, kad nieko nepasikeite, vaikas tiesiog uzsisklende savyje ir nieko nepasakoja. Apsipiliau asaromis viska suzinojus. pvz siandien vaikas nuejo prie lentos atsakyneti klasiokai, pradejo atseit ji fotkinti ir sake, kad ides jo nuotraukas i facebuka, tas varksas apsipile asaromis ir pabego is klases. Jis pas mane nera konfliktiskas ir labai jautrus, pora zodziu ir jis jau verkia verysad.gif As nezinau kaip galiu padet, juk galiu dar blogiau padaryti? kaip jus su tuo kovojate?
Atsakyti
Lietuva - baisi. Ko jus laukiate ten? Kol uzmus jusu vaika vyresnese klasese ar suzalos ar prives iki savizudybes?

Galima pareikalauti mokymosi eksternu, mokyklose vis tiek mokytojai prasti ar turi taikytis prie minios vidurkio. Jei nesugeba uztikrinti tinkamos atmosferos - turi leisti.

Yra taip pat nuotolnis mokymasis:

http://www.ozogimnaz...zo-gimnazijoje/


Atsakyti
O tai dėl ko tyčiojasi? Kas kitiems vaikams neįtinka?
Atsakyti
Visu pirma, 11 metu, tai dar ne tas amzius, kad facebookus turet.
Antra, o ko jus laukiat? Jei mokykla su patyciom nesusitvarko, tai i policija pareiskima reikia rasyt. Sumokes tu banditeliu tevai bauda viena karta, kita, trecia gal iskars jiem kaili ir apsiramins.
Atsakyti
toks jausmas, kad kitose šalyse nesityčioja...kai paskaitai internete, tai plaukai šiaušiasi unsure.gif tai tikrai skaudi tema ir mažai pagalbos, nors daug ale prevencinių programų, bet realiai mažai kas daroma.
mūsų laikais irgi tyčiodavosi, beveik visi turėjome pravardes, daugelis tokias, kad nušokti nuo tilto galėjom ne kartą, bet atlaikėm, ir nelabai kalbėti apie tai buvo su kuo...dabar viskas pereina į kitą lygį, į internetinę erdvę ir to beveik neįmanoma sukontroliuoti, pažiūrėkit į suaugusių žmonių komentarus ir suprasit, kodėl vaikai taip daro. todėl tas persekiojimo spaudimas jis yra visur, kaip sakant nuo to nebėra kur pabėgti.

o konkrečiai dėl jūsų vaiko, ko gero turi kokį vieną kitą, kuris jo nemėgtsa ir kenkia jam, o kiti paskui eina ,kaip avys, vedamos bandos jausmo.
Atsakyti
QUOTE(Natali238 @ 2017 02 28, 23:27)
Mano vaikui jau 11 metuku.  nuo pasityciojimu kenciam jau nuo pirmos klases. Berniukas pas mane protingas. Mokosi beveik 10. Jam viskas sekasi ka tik nepradeda veikti, taciau, draugu susirast mums yra daug sunkiau. Nesuskaiciuojamai kartu kiek lankiausi mokykloje del vaiko sumusimo, del patyciu. Galvojau gal jau apsiramino, bet ilindusi i vaiko facebooka suzinojau, kad nieko nepasikeite, vaikas tiesiog uzsisklende savyje ir nieko nepasakoja. Apsipiliau asaromis viska suzinojus. pvz siandien vaikas nuejo prie lentos atsakyneti klasiokai, pradejo atseit ji fotkinti ir sake, kad ides jo nuotraukas i facebuka, tas varksas apsipile asaromis ir pabego is klases. Jis pas mane nera konfliktiskas ir labai jautrus, pora zodziu ir jis jau verkia verysad.gif As nezinau kaip galiu padet, juk galiu dar blogiau padaryti? kaip jus su tuo kovojate?

O per pamokas galima fotkinti? Jei su mokykla nena susisneketi, tai gal bvandykite pereiti i kita mokykla, ateis vaikas be jokiu isankstiniu ziniu apie ji, gal viskas bus kitaip.
Atsakyti