Prieš porą savaičių marinavau labai didelį kiekį agurkų, visus marinavau į vieno litro stiklainius, tad stiklainių gavosi visa galybė. Dirbau sode, kur sudėtingiau sterilizuoti stiklainius. Todėl visus išploviau su soda, perskalavau porą kartų ir pastačiau saulėje. Na kolei kas niekas neiššaudė tfu tfu tfu. O ir mama man sakė, kad atgyvena yra tie stiklainių sterilizavimai, juk marinatą pilame tris kartus, tad ir stiklainiai savaime išsisterilizuoja. Beje, ką šiemet bevekavau, niekam nesterilizavau stiklainių. O tai buvo uogienė, sultys, grybai ir agurkai. Dar bus slyvos ir svarainiai. Vat taip vat

P.S. dangtelius užsukamus perku tik naujus, seni netinka. Tiek užsukamus, tiek metalinius sterilizuoju užpildama verdančiu vandeniu, palaikau uždengtus ir tiek.
Siek neįmanomo, kad pasiektum maksimumą.