Įkraunama...
Įkraunama...

Seserys (Seis Hermanas)

vartotojo įkelta nuotrauka

Serialo veiksmas nukelia į 1913 metų Ispaniją, Madridą. Ten gyvena šešios seserys Silvos. Merginos, gimusios pasiturinčioje šeimoje, priklauso aukštuomenės grietinėlei. Gerai išauklėtas ir gražias seseris visi myli ir gerbia. Bet idiliškas jų gyvenimas per vieną naktį baigiasi ir staiga aukštuomenės numylėtinės atsiduria visai kitoje realybėje. Jos turi greitai suaugti ir ištvermingai pradėti kovą su likimo smūgiais. Prieš jas atsiveria šeimyninės paslaptys ir meilė...

Vyriausioji sesuo Adela visoms seserims pakeitė mamą, kuri mirė, kai dar ir pati Adela buvo maža. Ištekėjusi su vyru ji išvyksta gyventi į Barseloną, bet po vyro mirties vėl grįžta į tėvų namus pas savo seseris.

Sesuo Blanka – graži ir mokanti bendrauti, ji gimė, kad nugalėtų.

Selija – santūriausia iš seserų, apie ją niekuomet nesklido jokių apkalbų, ji niekada su niekuo nesipyko. Ji dievina literatūrą. Svajojo vykti į Paryžių studijuoti, tačiau tėvo mirtis planus pakeitė.

Kupina energijos ir entuziazmo Diana siekia valdžios ir nepriklausomybės. Ji visada troško tapti verslo dama ir pagaliau išsiveržti iš to laikotarpio socialinių apribojimų.

Fransiska – nekontroliuojamų emocijų sūkurys, ji negali gyventi be muzikos ir mano, kad jos pašaukimas – tapti dainininke ir dainuoti Karališkajame teatre. Tačiau to meto aukštuomenė jos polėkių nesupranta, tad pasirinkusi pseudonimą ji dainuoja niekam nežinant.

Pati jauniausia sesuo Elisa, regis, paveldėjo geriausius seserų bruožus, ji graži ir protinga. Visi laiko ją maža mergaite, bet ji nori įrodyti, kad jau tapo suaugusi.

Vaidina: María Castro, Celia Freijeiro, Mariona Tena, Carla Díaz, Marta Larralde, Candela Serrat, Álex Adróver, Kiti Mánver, Joaquín Climent, Álex Gadea, Fernando Andina, Ricard Sales, Nuncy Valcárcel, Carlota Olcina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 03 kovo 2017 - 22:33
Ruosiausi pradet ziuret, bet kai pamaciau kad yra virs 400 seriju ir vis dar kuriama, tai gal jau susilaikysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 03 04, 11:11)
Ruosiausi pradet ziuret, bet kai pamaciau kad yra virs 400 seriju ir vis dar kuriama, tai gal jau susilaikysiu. smile.gif

Mane irgi truputį gąsdina tas serijų skaičius, bet balandžio vidury jau baigs rodyti Ispanijoje ir daugiau serijų nebebus. Ir šiaip man nelabai patogus laikas, ne visada spėsiu pažiūrėti. Bet norisi pažiūrėti vien dėl to, kad čia Velvet ir Gran Hotel kūrėjų darbas, ir vaidina kai kurie aktoriai iš pastarojo serialo, tai sakau kai galėsiu, gal reiks užmesti akį smile.gif
Atsakyti
Pradejau ir as ziureti, visai nieko kol kas. Serialas tikrai ilgas, bet kurejas jo geras, aktoriai matyti kai kurie. Tai gal neprailgs.
Atsakyti
Sveikos ;)

Mane irgi užkabino šis serialas. Esu pasirįžusi žiūrėt visas 400 seriju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ziuriu ir as, visai nieko, gal nepabos, po kiek laiko smile.gif Dabar kai su lelium sedziu namie yra sociai laiko serialams tongue.gif
Atsakyti
keliamos serijos į mediateką.
Atsakyti
Aš tai laukiu kada pagaliau tarp Blankos ir Kristobalio kas nors bus. Man jis fainas ;) Greičiau tarp jų pradėtų kas nors ryškėti ;)
Atsakyti
Ar yra žiūrinčių?
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2017 06 24, 17:36)
Ar yra žiūrinčių?


yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2017 04 01, 14:40)
Aš tai laukiu kada pagaliau tarp Blankos ir Kristobalio kas nors bus. Man jis fainas ;) Greičiau tarp jų pradėtų kas nors ryškėti ;)


drinks_cheers.gif

Manęs negąsdina didelis serijų skaičius. Serialas visai patinka, tik žiūriu kas antra seriją taip įdomiau bigsmile.gif
Atsakyti

Kai daug serijų tai biškį ištempta gaunasi, tų svarbesnių įvykių reikia laukt ilgai. Kad ir Blankos vestuvių dar vis nėra, nors jau nuo serialo pradžios apie jas kalba :D Aš tai neiškenčiu ir ispaniškai pasižiūriu į priekį. 

Atsakyti