Įkraunama...
Įkraunama...

Teodoras

Grazus 4u.gif
Atsakyti
Pazistu Teodora, labai grazi moteris. Ir berniukui vardas puikus! smile.gif
Atsakyti
Mano toks vardas Teodora, pavadino mama, ačiū mamai, patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
grazus vardas smile.gif
Atsakyti
Mano dukra teodora,patenkinta vardu.
Atsakyti
Bet tikrai koks gražus! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 07, 21:46)
Bet tikrai koks gražus!  bigsmile.gif

Mano sąraše taip pat yra šis vardas. Bet " radau" aš ji visai netyčia. Kadangi vaikiukas man ketvirtas, tai ėmiau "kratyti" gimines vardus. Ir ka gi: mergytes močiute is tėčio puses ir prosenele-Teodora, negana to, mano vyresnioji 17mete dukra-Urtė, kuri kildinama is vardo Dorotėja, o pastarasis yra Teodoros sinonimas! Tai dabar jau nė nezinau..iki siol mano sąraše lyderiavo Elzė, Luknė, Dagnė, gal net Severija.. Bet dabar, kai tik imu mintyse ieskoti "minusu" Teodorai, tuoj pat pasąmonėje surandu ir pliusų doh.gif Beje, močiute artimieji visada vadino Tevute, nors man gal gražesnis trumpinys Dora. Žodžiu-esu sutrikusi. Bet dar turiu laiko..
Atsakyti
Man ir grazus vardas, retas. Graziai skamba, solidziai. Ypac grazu suaugusiam vyrui smile.gif tiesa moteriai man nelabai.
Atsakyti
Negražus.
Moterims išvis nekomentuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2015 07 12, 17:42)
Mano sąraše taip pat yra šis vardas. Bet " radau" aš ji visai netyčia. Kadangi vaikiukas man ketvirtas, tai ėmiau "kratyti" gimines vardus. Ir ka gi: mergytes močiute is tėčio puses ir prosenele-Teodora, negana to, mano vyresnioji 17mete dukra-Urtė, kuri kildinama is vardo Dorotėja, o pastarasis yra Teodoros sinonimas! Tai dabar jau nė nezinau..iki siol mano sąraše lyderiavo Elzė, Luknė, Dagnė, gal net Severija.. Bet dabar, kai tik imu mintyse ieskoti "minusu" Teodorai, tuoj pat pasąmonėje surandu ir pliusų  doh.gif Beje, močiute artimieji visada vadino Tevute, nors man gal gražesnis trumpinys Dora. Žodžiu-esu sutrikusi. Bet dar turiu laiko..

Urtės vardo kildinimas iš Dorotėjos, berods, seniai paneigtas, nebent iš naujo nusprendė, kad vis dėlto Dorotėja.
Pratinkit, kad netrumpintų Teodoros, kas nuo Jūsų priklauso. mirksiukas.gif Dagnė taip pat labai gražu. Va dėl Elzės ir Luknės Jumis dėta gerai pagalvočiau, nes tai tokie dažni vardai dabar...
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 07 12, 17:46)
Man ir grazus vardas, retas. Graziai skamba, solidziai. Ypac grazu suaugusiam vyrui smile.gif tiesa moteriai man nelabai.

Man gražu ir moteriai. Nors taip, vyrui gal tinkamiau. Bet vis tiek taip iškilmingai - kilmingai skamba. rolleyes.gif
Atsakyti