Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 17, 23:12)
nu jus ir palyginot, o adekvaciai kazkaip mastyti neina?


Ačiū už komplimentą, bet rašiau ne apie politikų ar diplomatų aprangą, o apie eilinius inžinierius.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 18, 09:02)
<p>Prieš kelis metus žurnale teko matyti dvi foto.Priėmimas pas JAV ir LT prezidentus.


Turbūt matėte prieš gerą dešimtmetį, nes Grybauskaitė priėmimų nerengdavo. O Adamkus rengdavo du priėmimus per metus, Vasario 16-osios ir Mindauginių progomis, t.y. į šventę, todėl dalykiniai kostiumėliai moterims nebūtų buvusi labai tinkama apranga. O dėl etiketo Jūs visiškai teisi, Lietuvoje šiais laikais jo, deja, nemoko, skirtingai nei Smetonos laikais
Atsakyti

Didmiesciuose didesne ivairove, parduotuviu, drabuziu, deriniu, , ideju galimybes, todel daugiau stilingu (ne- madingu) zmoniu, kai turi IS KO ta savo stiliu susikurt visu pirma,

Na,jau nenuvertink mažesnių miestukų gyventojų. :irnesakyk:Kai užeina noras kažko tokio, surenku gerą kompaniją, šokam į mašiniuką ir birbiam iki Vilniaus ar Kauno.Po pardes pasitampom, po senamiestį pablūdinėjam, kartais į kokį spektaklį nueinam.

Kai kam patinka internetu apsipirkinėja.Kurjeriai į pačią peklą siuntinius atveža.

Taip,kad galimybių normaliai apsirengti į valias.Tik niekur nemačiau,kad gerą skonį ir stiliaus pojūtį pardavinėtų. Jei kuri pamatysite, užrodykite, mielai nusipirksiu. :lol:

Atsakyti
Kiek daug timpų ir lino tema prirašyta 😁
Privertėt norom nenorom permąstyti savo kai kurias ypatybes. Buvo klasiokų susitikimas šiemet. 25 metai. Kaimo turizmo sodyba, žygis ilgas. M kai kurios firminiais kedukais, raudonom lūpom, kažkas džinsais, kažkas suknele paprasta, bet vistiek ryškūs tie skirtumai kuriai puoštis patinka labiau, o kuriai mažiau. Ir kuriai svarbu visad atsitikt situacija, derėti prie aplinkos, blizgėti naujais aksesuarais, o kuriai apranga yra truputį dzin. Nes tiesiog neįdomu taip stipriai. Kai situacija ar poreikis vidinis/išorinis pagauna-tada galima ir pasižaisti, o šiaip aš iš tų kurioms tai nuobodu. Klasės susitikime buvau su suknele ir turėjau timpas paprastas, jei vakare atšals 😁ir prie jūros kai netoliese gyvenau man atrodė visiška norma su timpom vakare eit į pajūrį, net įdomu dbr tapo apie timpas mieste, šiaip, nefiksuoju rūbų ypatingai, į darbą ar miestą tikrai eina moterys su timpom, man jos rugsėjį maltis po gamta žiauriai gerai, tos patogios, ne blizgios, su suknele😁
Neturiu džinsų visai, nes jų nemėgstu.
nekenčiu pėdkelnių 😖Per žiemą labai pavargstu nuo jų. Ir pažįstu ne vieną tokią moterį. Ir šiaip, man artimas truputi užsieniečių stilius (ok ok, ne visų), Aimeja kuri pavadino bomzisku ar panašiai. Mes bendraujam su partneriais iš įvairių šalių, tikrai tu susitikimų dieninių metu labai mažai kas taip puošiasi kai kai kurios lietuvės ar lenkės.Vakare-kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 08 18, 14:58)
Ir šiaip, man artimas truputi užsieniečių stilius (ok ok, ne visų), Aimeja kuri pavadino bomzisku ar panašiai. Mes bendraujam su partneriais iš įvairių šalių, tikrai tu susitikimų dieninių metu labai mažai kas taip puošiasi kai kai kurios lietuvės ar lenkės.Vakare-kitas reikalas.


Tai baisu, nes tokio ale užsieniečių stiliaus nėra. Gali būti klasikinis, vintage, sportinis, retro, disko, romantinis ir t.t, bet užsieniečių ,,stilius'' yra tiesiog netvarkinga, neestetiška, nepaderinta, apsmurgus apranga. Kai žmogus nežiūri nei ką rengiasi, nei kaip, ai ką rado, tuo apsirengė. Tu taip rengiesi? blink.gif Nereikia jokių brangių rūbų ar vaikytis mados, bet drabužis turi būti estetiškas, gražus, tinkantis figūrai ir vietai. Darbe su timpom neįsivaizduoju nei mokytojos, nei vadybininkės, nei kitos profesijos atstovės būnančios tarp žmonių. Aišku, gali kokia siuvėja persirengti darbe timpomis ir palaidinuke, patogu, bet iki darbo ji vistiek ateina su kitais rūbais. O suknelė ir timpos negražu, nesvarbu kur būtum. Nejaugi sudėtinga, pav. vakare ne timpas mautis po suknele jei šalta, o apsiauti laisvalaikio kelnėmis, jų visokių yra dabar daugybė tinkančių į gamtą, pajūrį ir t.t. ir paprasta palaidinuke. smile.gif Ir patogu, ir gražu, ir tvarkinga. smile.gif
Atsakyti
Na, siaip tas mano issireiskimas "uzsienieciu stilius" ner teisingas, nes tokio tikrai ner smile.gif Gal labiau turejau omenyje na, pvz. kokia nerupestinga ale sportinio/retro stiliaus skandinaves moters apranga-dzinsiukai ir maike su kokiu uzrasu ar suknele keisto stiliaus. Nematau jokio nusmurgimo tame, o matau nedideli rupesti savo apranga, kai lygini su kazkokia moterimi, kuri suderinusi kruopsciai batu/lupu/nagu/aksesuaru spalvas ir matosi, kad siryt ji praleido kokia valanda rinkdamasi rubus ir dazydamasi. Ir cia ne Kritika kazkurios puses, cia tiesiog kiekvieno pasirinkimas.
Man tai yra viskas ok, kai kiekvienas renkasi gyventi taip, kaip jam patogu. Ir sia prasme, jei zmogus nesmirdi, jo rubai nedemeti ar kokie visiskai suskalbti-man tai tinka ir patinka. As labiau balta varna kokioje fifu kavineje.
Cia gal reiktu kokio konkretaus rubo pavyzdzio, nes dabar mes galvoje susikuriame visokius vaizdinius.


Ryt ketinu pabludineti po miesta, paziuresiu ar pamatysiu moteru su timpomis smile.gif
O velai prie juros guleti ir skaityti knyga su suknele ir timpomis man yra ziauriai patogu, totaliai dzin ar tai kazkam grazu ar atrodo neskoninga bei bomziska.


QUOTE(Aimeja @ 2019 08 18, 14:13)
Tai baisu, nes tokio ale užsieniečių stiliaus nėra. Gali būti klasikinis, vintage, sportinis, retro, disko, romantinis ir t.t, bet užsieniečių ,,stilius'' yra tiesiog netvarkinga, neestetiška, nepaderinta, apsmurgus apranga. Kai žmogus nežiūri nei ką rengiasi, nei kaip, ai ką rado, tuo apsirengė. Tu taip rengiesi?  blink.gif Nereikia jokių brangių rūbų ar vaikytis mados, bet drabužis turi būti estetiškas, gražus, tinkantis figūrai ir vietai. Darbe su timpom neįsivaizduoju nei mokytojos, nei vadybininkės, nei kitos profesijos atstovės būnančios tarp žmonių. Aišku, gali kokia siuvėja persirengti darbe timpomis ir palaidinuke, patogu, bet iki darbo ji vistiek ateina su kitais rūbais. O suknelė ir timpos negražu, nesvarbu kur būtum. Nejaugi sudėtinga, pav. vakare ne timpas mautis po suknele jei šalta, o apsiauti laisvalaikio kelnėmis, jų visokių yra dabar daugybė tinkančių į gamtą, pajūrį ir t.t. ir paprasta palaidinuke.  smile.gif Ir patogu, ir gražu, ir tvarkinga.  smile.gif

Atsakyti
O mamyte, kiek demesio timpoms biggrin.gif
Turejau tik paauglysteje (nesiojau po suknele, kai budavo vesu).
Sportiniu tympom nevadinu.
Atsakyti

, kai lygini su kazkokia moterimi, kuri suderinusi kruopsciai batu/lupu/nagu/aksesuaru spalvas ir matosi, kad siryt ji praleido kokia valanda rinkdamasi rubus ir dazydamasi. 

As nezinau kaip galima valanda derinti drabuzius. Jei susipirkus viska teisingai, tai max 20 m, jei jau persirengineji tris kartus (kas man siaip nenutinka). Makiazas tai ilgai uztrunka, jei pilnas, bet as i darba pasidazau per 2-3 minutes. Man sake kolege, kad visada graziai atrodau, kolega “turbut valanda ruosiesi”. Isvaizdai ryte skyriu 10 min maximum. 

Mano poziuriu gerai atrodyti uztrunka maziau, nei dalis zmoniu isivaizduoja.

Atsakyti

Išties   pasidažyti greitai galima, rūbus pasirinkti iš vakaro ar pagal nuotaiką, nereikia tam pastangų

Atsakyti
Aš prisijungiau čia po ilgo laiko ir puslapis po puslapio tęsėsi ta tema apie timpas! 😁 Pralinksmino😁 Pavėluotai užsimaniau pasisakyt.


QUOTE(kin @ 2019 08 18, 16:33)
O mamyte, kiek demesio timpoms  biggrin.gif
Turejau tik paauglysteje (nesiojau po suknele, kai budavo vesu).
Sportiniu tympom nevadinu.

Atsakyti
Na, aš savo aplinkoje turiu tokiu moterų, kurios žiauriai daug laiko skiria savo garderobo pirkimui, visokioms procedūroms, aksesuarams ir panašiai. Rezultatas puikus, bet kai matau kiek laiko ir pinigų tam...
Aš tikiu, kad ne visoms tiek reikia 😊
Sulaukiu ir aš darbe ar kitur komplimentų, bet kai nuotaikos tam turiu, ne kasdien 😁man patinka įdomus papuošalai, suknelės su cinkeliu, bet būna savaičių kai galiu kelis tuos pačius rūbus nešioti, nes va neįdomu dbr ta sritis. va tokia po truputi vis labiau tampu, minimalistiska tam tikrais atžvilgiais. Ir man patinka, kad dirbu aplinkoje, kur nereikia kasdien pėdkelnių ar kostiumėlių.


QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 18, 16:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kristi_na" data-cid="72485631" data-time="1566135954"><div><p>, kai lygini su kazkokia moterimi, kuri suderinusi kruopsciai batu/lupu/nagu/aksesuaru spalvas ir matosi, kad siryt ji praleido kokia valanda rinkdamasi rubus ir dazydamasi. 
</p></div></blockquote><p>As nezinau kaip galima valanda derinti drabuzius. Jei susipirkus viska teisingai, tai max 20 m, jei jau persirengineji tris kartus (kas man siaip nenutinka). Makiazas tai ilgai uztrunka, jei pilnas, bet as i darba pasidazau per 2-3 minutes. Man sake kolege, kad visada graziai atrodau, kolega “turbut valanda ruosiesi”. Isvaizdai ryte skyriu 10 min maximum. </p><p>Mano poziuriu gerai atrodyti uztrunka maziau, nei dalis zmoniu isivaizduoja.</p><p></p>

Atsakyti

Išties   pasidažyti greitai galima, rūbus pasirinkti iš vakaro ar pagal nuotaiką, nereikia tam pastangų

Tikrai tam pritariu.Aš iš vakaro apmąstau kuo rengsiuos.Kadangi visos suknutės, sijonai, palaidinukės kaba ant pakabų, tai labai greitai viską susirandu.Džinsai ir maikutės,jei sugalvoju rengtis, išsilyginu iš vakaro.Kiekvieną dieną plaunu galvą.pasidažau per 10 min.Tikrai nesuprantu tų, kurios kelias valandas ruošiasi.Na,ką ten veikti.

Man patinka būti susitvarkiusiai.O tai yra švarus,depiliuotas kūnas,išplauti plaukai,tvarkingi,švarūs apatiniai,pagal galimybes suderinti rūbai,lengvas makiažas, sutvarkyti rankų ir kojų nagai ir kvepalai.Kai kas pasakys,kad tai beprasmis darbas.Ir bus teisios.Bet man taip patinka,taip aš jaučiuosi puikiai.

Šiandien kaime buvau su tamprėmis, dar į kaimo pardę ledų užšokau.Ir namuose su jomis būnu, bet neplavinėju po miestą, ir neinu į darbą.

Atsakyti
Galva plaunu kas antrą dieną. Nagai lakuoti rečiau negu priešingai. Makiazas-daznai tik tušas. Rūbai suderinti su nuotaika 😁 kvepalai-būtinai suderinti su nuotaika.
Aš esu truputi toks idėjų ar tai išsiblaškęs žmogus, nuoširdžiai galiu nepastebėti, kad nenusivaliau batų pvz. Tiesiog nepastebiu tokiu dalyku..
Ne, bus neteisios tos, kurios sakys, jog jūsų darbas beprasmis. Nes kiekviena ir kiekvienas skiriam savo energiją tam, kas mums atrodo svarbu. Aš esu už laisvę rinktis,l ir laisvę būti įvairioms margoms stiliaus grupėms. Būtų žiauriai nuobodu kitaip gyventi!



QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 18, 18:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72485663" data-time="1566142315"><div><p>Išties   pasidažyti greitai galima, rūbus pasirinkti iš vakaro ar pagal nuotaiką, nereikia tam pastangų</p></div></blockquote><p>Tikrai tam pritariu.Aš iš vakaro apmąstau kuo rengsiuos.Kadangi visos suknutės, sijonai, palaidinukės kaba ant pakabų, tai labai greitai viską susirandu.Džinsai ir maikutės,jei sugalvoju rengtis, išsilyginu iš vakaro.Kiekvieną dieną plaunu galvą.pasidažau per 10 min.Tikrai nesuprantu tų, kurios kelias valandas ruošiasi.Na,ką ten veikti.
</p><p>Man patinka būti susitvarkiusiai.O tai yra švarus,depiliuotas kūnas,išplauti plaukai,tvarkingi,švarūs apatiniai,pagal galimybes suderinti rūbai,lengvas makiažas, sutvarkyti rankų ir kojų nagai ir kvepalai.Kai kas pasakys,kad tai beprasmis darbas.Ir bus teisios.Bet man taip patinka,taip aš jaučiuosi puikiai.
</p><p>Šiandien kaime buvau su tamprėmis, dar į kaimo pardę ledų užšokau.Ir namuose su jomis būnu, bet neplavinėju po miestą, ir neinu į darbą.
</p>

Atsakyti