Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(123 @ 2019 08 23, 15:56)
1. Planavimas turejau omenyje, ne fiziniu kakzokiu priemoniu naudojima pasimylejimo metu, o planavimas mintyse, kiti naudoja kazka planuodami, as nenaudojau ir nenaudoju 20+ metu.

2. As gi jau sakiau praleidai, seimoje GALIMA vaiksu planuoti, bet svarbu palikti ir tokia glaimybe, ta prasme pastosi pastosi, tai neturi buti tragedija ir neturi buti planuose abortas.



1. Ui, blyn, pasirodo, tereikėjo tik sugalvoti, kad daugiau vaikų nebenori, ir viskas...

2. Ironiška, kad ši ypata keletas puslapių atgal siūlė vazektomiją biggrin.gif šeimoms, kurios tuo metu neplanuoja vaikų.

QUOTE(123 @ 2019 08 23, 16:04)
kvailiuke, kaifas myletis per tas dienas lotuliukas.gif



10 metų jokių KT nenaudojau, jokio skirtumo per "tas dienas" nepajutau, tik vieną kartą galiu įtarti, kada "užkibau", bet tik dėl to, kad tai įvyko tarp egzaminų sesijos ir atostogų Nidoje su mano tėvais (manau, supratote, apie ką aš čia).

Na, bet Ubuntijoje matyt viskas kitaip.

QUOTE(123 @ 2019 08 23, 19:39)
prie ko cia vestuves? blink.gif  jau lyg issiaiskinom, kad si ceremonija neapsaugo nuo paliestuvavimo?



Jei Sani, Ubuntu ir Liutukė pagal apibrėžimą priskiria mane paleistuvėms, man tai tik garbė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 23 rugpjūčio 2019 - 17:48
Kame cia apsauga moteriai, jeigi apsizeniji tik baznycioj?
Tai ir vidury misko gali vestuves su peledziukais ir lapiukais surengt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 23, 18:39)
prie ko cia vestuves? blink.gif  jau lyg issiaiskinom, kad si ceremonija neapsaugo nuo paliestuvavimo?
nepameni jau vakar minejau meile?

o apie mane galvok, ka nori, gi jau rasiau, kam tu kartojiesi?


Vepla tu, gi ikelei paleistuvystes apibrezima
Tinki puikiai. Ko aki puti?
Atsakyti

nu va pati sakei, nesenai KT vartoji , o jau matai kaip pasikeitei ne i gera? Cambala irgi i ka pavrito per tuos metus. Nezinau kiek Is_Sviesos naudoja, bet su ja irgi sunku susisneketi.

Jei tu su manim nesusisneki del KT, tai jie tiesiog man turi dar viena teigiama poveiki - apsauga nuo Lutukes.  :D 

Atsakyti
Velnias, veltui tiek pinigų sukišom į vazektomiją, galima buvo mintimis, mintimis nepastoti, šūds biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 23, 18:39)
prie ko cia vestuves? blink.gif  jau lyg issiaiskinom, kad si ceremonija neapsaugo nuo paliestuvavimo?
nepameni jau vakar minejau meile?

o apie mane galvok, ka nori, gi jau rasiau, kam tu kartojiesi?
Papildyta:

Kur as slovinau vestuves??Santuoka, t.y. seimyini gyvenima, taip sakiau,kad tai svarbu, bet man Santuoka ir yra lytinis aktas su vyru, siaip ir banzyciai tai yra panasiai, Santuokos sakramentas yra negaliojantis be lyt akto. taigi pagal savo filosofija as jau senai susitukusi su vyru. O pagal valdzia me ssusituoke tik banzycioje i rniekas mane sneskirtu net.  biggrin.gif Vestuves, taip tai grazi ceremonija, ziurint kuom tiki. Tai atsakomyebs prisiemimas, ypac is vyro puses, bet slovinti? kazka su kakzuo maisai, bet nesistebiu,akd t apacia diena ka rasau, ensupranti..... Meile svarbi, santuoka, labiau apsauga moteriai. Niekad neslepiau ir ne karta minejau, kad metus apsigyvenom iki santuokos, bet vyras jau buvo pasipirses man, ir siaip as ji mylejau ir nei mintyse kitu vyru neturejau, tai kaip naturali eiga buvo draugystes. Vestuves, man buvo daugiau formalumas.

Mylejausi  ir tebesimyliu bet kada nestebejau savo dienu paskutinisu 20 metu, asiku mazdaug jauciu kad avaisngos dienos, tai tik tiek. Nori tikek, nori netikek, tikrai neirodysiu mirksiukas.gif as neikad kitaip apie tuos dalyksu nerasiau.

Ale kokia patogi ta tavo filosofija smile.gif "santuoka ir yra lytinis aktas," čia toks vienas geresnių topų.
Atsakyti
Die, ariau treniruotėje, tvarkingai grįžus varškės užkirtau ir ...alaus su riešutukais. Nu jokios valios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 23, 20:54)
Die, ariau treniruotėje, tvarkingai grįžus varškės užkirtau ir ...alaus su riešutukais. Nu jokios valios  biggrin.gif


Paleistuvė
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 08 23, 20:45)
Paleistuvė

Už ką??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 23, 18:04)
Taigi sesuo nesiojo, ne as, ar del to tureciau jausti apmauda ? biggrin.gif  ir ar visi prisiminimai reiskia, kad tai istrigo labai ir mane traumavo?  Atsimenu, nes tada buvo man rods pati pradzia tu 2handu Lietuvoj.

Taves tai aisku netraumavo, tu gi naujus drabuzius nesiojai. Tai tavo sesuo pelene buvo, kuri , kaip rusai sako - tvoji obnoski nasyla
Atsakyti

Die, ariau treniruotėje, tvarkingai grįžus varškės užkirtau ir ...alaus su riešutukais. Nu jokios valios biggrin.gif

Alus ir riešutai? :blink:Vaje, vaje, kokia bevalė. :blink: Ašaka tave norėjo tikriausia palaidyne pavadinti  :lol:

Blyn, aš taipogi visiems sveikos mitybos principams nusižengiau. :cray:Nors, ne, sausainius taigi ne pati pirkau,ne pati namo parnešiau, tik radau pati  :cray: 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 23, 21:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72488829" data-time="1566579284"><div><p>Die, ariau treniruotėje, tvarkingai grįžus varškės užkirtau ir ...alaus su riešutukais. Nu jokios valios vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Alus ir riešutai? :blink:Vaje, vaje, kokia bevalė. blink.gif Ašaka tave norėjo tikriausia palaidyne pavadinti  lotuliukas.gif
</p><p>Blyn, aš taipogi visiems sveikos mitybos principams nusižengiau. :cray:Nors, ne, sausainius taigi ne pati pirkau,ne pati namo parnešiau, tik radau pati  cray.gif 
</p>

Aš norėčiau laikytis tų sveikos mitybos principų, bet dar nesubrendau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 23, 18:21)
Ir kaip nepastojai,  tai kam ta kt is vis tada?  blink.gif as nesnekejau apie nora, as snekejau apie pojucius besimylint  biggrin.gif Noras aisku yra tik jis nera veinodas visa menesi man bent...
palauk , o kiek tau metu yra jau daugiau nei 35? nes panasiai tuo metu daug kas labai pasikeicia  biggrin.gif

Ir niekaip nesugebi surpasti ka rasau, ne KT (ar kiti budai) vartojimas, apsprendzia ar zmones paleistuvauja, bet, kai paleistuvauja dazniausiai naudoja kazka logika sek, minti, ne atskirus zodzius  mirksiukas.gif Kt siaip nuodai organizmui, nu va pati sakei, nesenai KT vartoji , o jau matai kaip pasikeitei ne i gera? Cambala irgi i ka pavrito per tuos metus. Nezinau kiek Is_Sviesos naudoja, bet su ja irgi sunku susisneketi.

Cia visas tavo vargas, buvo irodyti, kad ir as paleistuvauju? lotuliukas.gif Jei tau lengviau tai tu man gali taikyti bet kokius epitetus, as ju niekam netaikau. jau 2 metus bandau jum isaiskinti, kad as kalbu apie reiskinius, ne konkrecius zmones.
kuom tau parupo palietsuvyste, juk tu net netiki dvaisnio pasaulio egzistavimu ar tiki?

nu domekis jei idomu:
Paleistuvystė (arba ištvirkavimas) – seksualinių veiksmų ir troškimų visuma, savo lytinių troškimų tenkinimas vardan malonumo, pažeidžiant tradicines dorovės normas. Įvairiose religijose (krikščionybėje, islame, judaizme, dalyje Rytų religijų) paleistuvystė yra laikoma itin nuodėminga. Paleistuvystė religijos požiūriu pasireiškia lytinių partnerių keitimu, prostitucija, svetimavimu, neatsakingais, nesantuokiniais santykiais, iškrypimais, neskaistumu.
Krikščionybėje taip pat išskiriama dvasinė paleistuvystė pasireiškianti nukrypimu į blogį, pasidavimu fiziniams malonumams.
Papildyta:

nu taip, nes apie taeiti snekam, gal rytoj numirsiu, kam kazkuom girtis, kol nepadarei?jei busiu gyvea, jei galesiu tai zinoma padesiu, kaip galesiu.
Nezinai patarles, nepersokes upelio

Tu jau dabar turi atidaryti vaiku vardais saskaitas ir po truputi ten deti pinigeli, kad jie kazka turetu, kai laikas bus isskristi is namu, o ne kazkada Tai...uz 20 metu rolleyes.gif
Atsakyti

:D Palaidyne  :D Siulau oficialiai pakeisti paleistuve i palaidyne 

Atsakyti