Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Terroriste @ 2018 09 24, 13:38)
rasei rasei. Vos net kiekvienoj temoj skudeisi ir purvais drabstei ant ex ir vaiko. Bet nieks taves ten nepalaike, nesuprato ir nepateisino.


Nu jei pateisinat ex, tai pateisinkit ir tokiu exiu veiksmu pasekmes.
Man exes vaikai yra ATSTUMIANTYS IR SVETIMI.

Po skirybu as zinojau, kad juos auginti bus pareiga, bet neezinojau kaip reikes gyventi rupinantis vaikais kurie tiesiog atstumiantys. Sukandus dantis?

Aisku, kai exe juos pasiemee, tai buvo iseitis. Nenoriu as ju mattyti, aisku is pareigos buaciau rupinesis.

Iki skirybu mano poziuris i daug ka buvo kitoks, deja teko ta pakeist
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 13:48)
nelabai ka neigiu ir ka teigiu? bigsmile.gif  nu nenuvertink taip pasnekovu  mirksiukas.gif

neneigiu, kad pedofilai egzistuoja, bet tai ka siulai, moterim su vaikais neprasideti su jokiais vyrais? siaip irmoteru buna pedofiliu ir ziauriu ir musa ir uzmusa,kaip matom, daug ko baisaus buna...
pavoju daug gyvenime ir ka dabar daryti is namu neiseiti, vaiku niekur neisleisti?

zinoti reikia, dometis reikia, bet kazkam issiskyrus irgi toliau gyventi reikia.

Tavo teiginys, kad per pasauli vargu ar surinksi desimti tukstanciu pedofilu yra toks vaikiškas, kad tik juoka sukelti ir gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 24, 13:47)
Issiskyre jis su ja tik del vaiku. Padorus zmogus buvo.  Dave tai moteriai pinigu, kad ji nusipirktu buta, grizusi namo, i Rusija.
O veliau vede ta rusaite kuri neturejo vaiku ir su ja susilauke du. Zmogus apdege ir daugiau nenorejo rizikuoti. Ieskojo moters tik be vaiku.

tikrai ne del vaiku, o kad meiles tarp ju nebuvo, eme matyt grazia, norejo gal paklusnios zmonos, ta norejo gal turtingo vyro, gobsumo negalejo nuslepti ir gavosi, kas gavosi. Ta pirmoji i rbe vaiku butu parodziusi svao ragus, kasjam nebutu patike, vis tiek busu susilauke bendru vaiku ir butu buve tos pacos pretencijos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 13:44)
nu pasisakyti aisku nepasisakys, bet visgi tam tirki budo bruozai gali islysti, jei jau truakia vaikai glai buti,kad kakzur bus paslydes nu ir slepti visa gyvenima vsiko neimanoma. Juk palei budo bruozus , gyvenimo buda duag ka galim aspresti. Pati pasakojai, kaip net pacioje pradzioje keistai elgiasi mzones, netikiu,akd jau taip  imanom amaskuotis, kad niekas nieko neitaru metu metus...




jei buciau pedofilu, nei velnio manes nieks neitartu. Esu tikra. Mokeciau slapstytis. Jei reiketu ir miestus pakeisciau. Nelakstytu gi moteriske po visus miestus kur kadaise gyvenau ir neieskotu buvusiu kaimynu vaiku ir pan. O giminiu vaikams as geras buciau. Dovanas pirkciau, piniguciu duociau. Kad vaikai kaskart mane pamate patys ant kaklo kabintusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 24, 13:48)

zinom mes viska, ka jau n kartu apie ex rasei. Bet kodel nesupratom ir nepateisinom taves irgi rasem, nesikartosim. Nieks taves nesuprato ir nesupras, ir nepateisins. Gali jau cia daugiau nesiteisint ir neverkt, koks TU nuskriaustas esi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 24, 13:50)
Tavo teiginys,  kad per pasauli vargu ar surinksi desimti tukstanciu pedofilu yra toks vaikiškas,  kad tik juoka sukelti ir gali  biggrin.gif

ne nebuvo tokio teiginio is kur ci adabar istrauket? blink.gif , kaip tik sakiau, kad pe rpasauli tiek ir atsirastu mirksiukas.gif sakiau, kad LIetuvoje ju ne marios, ne visame paaulyje.

pvz fb seku grupe, kuri vis ikelia pedofilu nuotraukas, kurie kazkur Uk arba Airijoje, zmoens dalinasi postais. pvz buvo 2 vazinejo cia po musu rajonus, bet zmones kiekvename mieste kele kur jie yra.
Atsakyti
Na ir uzvedziau tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 12:51)
tikrai ne del vaiku, o kad meiles tarp ju nebuvo, eme matyt grazia, norejo gal paklusnios zmonos, ta norejo gal turtingo vyro, gobsumo  negalejo nuslepti ir gavosi, kas gavosi. Ta pirmoji i rbe vaiku butu parodziusi svao ragus, kasjam nebutu patike, vis tiek busu susilauke bendru vaiku ir butu buve tos pacos pretencijos.


Tu geriau zinai, blink.gif o as pazinojau ta seima, nes kelias dienas padejau priziureti vaika, kol ta rusaite laike egzaminus. Tas vyras lb. graziai atsiliepe apie ta moteri. Kad jis ja mylejo. Kad viskas tarp ju dvieju buvo lb gerai. Bet va tik negalejo susigyventi su tuom, kad ji savo vaikus state auksciau jo vaiku. Ir sutik, kad kaip bebutu gyvenime. Kaip besakytume apie meile vaikams, savi marskiniai bus arciau kuno.

Gali beprotiskai myleti vyra ir jo vaikus, bet is skestancio laivo, gelbetum pirmiausia savo. Ir situo atveju nera kaltu. Tai yra tiesiog instinktas, kuris stipresnis uz moralines nuostatas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 24, 13:54)
Gali jau cia daugiau nesiteisint ir neverkt, koks TU nuskriaustas esi.


Jei jau tiek suvoket, tai bent suvokit paskutine minti:
Po skirybu daug dalyku netenka prasmes, nes jau nebera normaliu iseiciu.
Todel nei yra prasme teisintis nei laukti supratimo.

Tiesiog diskusija abstrakciais dalykais... asmeniniai - nuvertinti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 24, 12:56)
Na ir uzvedziau tema  biggrin.gif


Suburei vel visus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 24, 13:54)
jei buciau pedofilu, nei velnio manes nieks neitartu. Esu tikra. Mokeciau slapstytis. Jei reiketu ir miestus pakeisciau. Nelakstytu gi moteriske po visus miestus kur kadaise gyvenau ir neieskotu buvusiu kaimynu vaiku ir pan. O giminiu vaikams as geras buciau. Dovanas pirkciau, piniguciu duociau. Kad vaikai kaskart mane pamate patys ant kaklo kabintusi  mirksiukas.gif

nu matai, bet taip nera realybeje, ikliuna jie, sedi, issaiskina zmones, dabar dar ir soc tinklai yra, aisku iki pirmo nusiklaitmo gali slapstytis, o paskui? Jei bus teistumas ir t.t. ? aisku gali susirasti koki vaika, kuris neturi apsaugos, kuris mazai kam rupi, kazin ar tie pedofilai taip puola prie mamu, kurios rupinasi savo vaikais, kur su vaiku artimi santykiai, kur pirma vaikai prioitetas , o ne vyrai.
va kaip arbuzelis apraso savo ex, tai va pire tokios gal ir kabintusi, ji pati vaika tvirko, jei dizn kad svetimas dedis jos mergiatei i sikna gnaibo ir t.t.
juk buna mamos net apsimeta, kad nemato, neiskauso vaiku, buvo ci abyla airijoje, tai seima nusigreze nuo tos merginos, kuri kaltino teva, jau suaugusi padave i teisma.
tai kaip sake Iodmucia siek tiek pritariu, jei yra tam tikras sutrikiams pas zmogu, kaip pedofilija, tai ir jie iesko tam tikru vaiku, moteru, kurias lengva padaryti savo aukomis.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 24, 13:56)
Na ir uzvedziau tema  biggrin.gif

tik nukrypo ji i lankas....
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 09 24, 13:59)
Tu geriau zinai,  blink.gif o as pazinojau ta seima, nes kelias dienas padejau priziureti vaika, kol ta rusaite laike egzaminus. Tas vyras lb. graziai atsiliepe apie ta moteri. Kad jis ja mylejo. Kad viskas tarp ju dvieju buvo lb gerai. Bet va tik negalejo susigyventi su tuom, kad ji savo vaikus state auksciau jo vaiku. Ir sutik, kad kaip bebutu gyvenime. Kaip besakytume apie meile vaikams, savi marskiniai bus arciau kuno.

Gali beprotiskai myleti vyra ir jo vaikus, bet is skestancio laivo, gelbetum pirmiausia savo. Ir situo atveju nera kaltu. Tai yra tiesiog instinktas, kuris stipresnis uz moralines nuostatas.  mirksiukas.gif

nei zinau, nei nezinau, speju, nes jei zmones myli vienas kita, tai sugeba susiderinti, jei nera meiles, atsiranda priezasciu issiskirti...vaikai siuoatveju tik iskele problemas i pavirsiu...
O ta pirma zmona tau atrode labai myli vyra?
Nauja zmona nestato savus vaiku auksciau uz jo vaikus?
nu tai naturalu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 24, 14:00)
Jei jau tiek suvoket, tai bent suvokit paskutine minti:
Po skirybu daug dalyku netenka prasmes, nes jau nebera normaliu iseiciu.
Todel nei yra prasme teisintis nei laukti supratimo.

Tiesiog diskusija abstrakciais dalykais... asmeniniai - nuvertinti.

tavo minti visos tikrai suprato. Bet niekas nepateisino. Uzsinorejai, susiradai "priezasti", kad vaikas ne vaikas. Kiti uzsimano, susiranda "priezasti", kodel kokia bobute del 2 euru nuzudo. Ir jiems tai buna rimta "priezastis", net jei aplinkiniai jo nepateisina, jam tai normali iseitis, priezastis ar kaip tu tai vadini.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 14:02)
nu matai, bet taip nera realybeje, ikliuna jie, sedi, issaiskina zmones, dabar dar ir soc tinklai yra, aisku iki pirmo nusiklaitmo gali slapstytis, o paskui?

ne visi taip jau ikliuva ir sedi. Kad ir koki nusikaltima ivykdo. Vieni ikliuva, kiti ne. O dar kai kurie ikliuva kai senatis suejus ir ka?
Atsakyti
Lutuke, gal as painiai rasau? Bet paaiskinsiu. Tas vyras turejo du vaikus su pirma norvege zmona. Issiskyre su ja. Susipazino(ieskojo) moters irgi su vaikais, panasaus amziaus, kaip ir jo vaikai. Ta moteris nesusigyveno su jo vaikais. Issiskyre jis ir su ja. Vede rusaite, be vaiku. Susilauke su ja dvieju ir gyveno laimingai.
Atsakyti