Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(virga @ 2018 09 24, 14:32)
Lutuke, gal as painiai rasau? Bet paaiskinsiu. Tas vyras turejo du vaikus su pirma norvege zmona. Issiskyre su ja. Susipazino(ieskojo) moters irgi su vaikais, panasaus amziaus, kaip ir jo vaikai. Ta moteris nesusigyveno su jo vaikais. Issiskyre jis ir su ja. Vede rusaite, be vaiku. Susilauke su ja dvieju ir gyveno laimingai.

as tai supratau, tik sakau ar ta antra zmona nelaiko svao vaiku svarbesniu u zvyro vaikus? tiketinai liako, bet rado kittu budu ir pirejimu matomai ir tiek. Tai sakau, ne vaikai probelma tos pirmos zmonos, o jos nesugebejimas susiderinti siemoje ir per dideli reikalavimai, galima gi svao vaiksu laikyt svarbesniais, bet nekovot del buvsusiu vaiku kambariu pvz ar ne?
bet visa ko esme meile, kai seimos sudaromos pagal kazkokius paskaiciavimsu, sunku buna viska apskaiciuoti...
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2018 09 24, 14:09)
ne visi taip jau ikliuva ir sedi. Kad ir koki nusikaltima ivykdo. Vieni ikliuva, kiti ne. O dar kai kurie ikliuva kai senatis suejus ir ka?

abejoju ar pedofilijai yra senatsi, nes bylos vykdomos siuo metu is senu laiku. Bet tai ka siulai pati?
jei turetum vaiku ir issikirtum, ka darytum?
apie pavojus manau duaguma zinom, bet tai ka dabar daryti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 13:55)
ne nebuvo tokio teiginio is kur ci adabar istrauket?  blink.gif , kaip tik sakiau, kad pe rpasauli tiek ir atsirastu  mirksiukas.gif sakiau, kad LIetuvoje ju ne marios, ne visame paaulyje.

pvz fb seku grupe, kuri vis ikelia pedofilu nuotraukas, kurie kazkur Uk arba Airijoje, zmoens dalinasi postais. pvz buvo 2 vazinejo cia po musu rajonus, bet zmones kiekvename mieste kele kur jie yra.

Jau sita tema tau geriau butu patylėti. Iš kojų verčiantis diletantiškumas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 24, 14:56)
Jau sita tema tau geriau butu patylėti.  Iš kojų verčiantis diletantiškumas.

aha tyliu lotuliukas.gif Burbanti tikrai taip manot? lotuliukas.gif tiek to nematau reikalo matuotis kieno srove stipresne lotuliukas.gif

ir siaip nemaloni tema, geriau kazka linksmiau pasnekekim mirksiukas.gif
Atsakyti

Priedas  sssdd.jpg   54,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 15:02)
aha tyliu lotuliukas.gif Burbanti tikrai taip manot? lotuliukas.gif tiek to nematau reikalo matuotis kieno srove stipresne lotuliukas.gif

ir siaip nemaloni tema, geriau kazka linksmiau pasnekekim  mirksiukas.gif

Manau, manau. Tikrai manau, kad pas tave ziniu minimumas siuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 24, 16:57)
Manau,  manau. Tikrai manau,  kad pas tave ziniu minimumas siuo klausimu.

ir kas?
Atsakyti

Asmeniskai pazistu seima, turincia du biologinius ir isivaikinusia broli ir sese.Vaiku tevai narkomanai. Vaikai geri, ramus, mokesi prastai, bet mergaite istojo i konditerija siemet po 10 klasiu, berniukas po poros metu ruosiasi tapti automechaniku, nes dievina masinas. Jokiu problemu paauglystej neturejo.

Taip, kad nereikia is anksto gasdintis.

Atsakyti

Manau, manau. Tikrai manau, kad pas tave ziniu minimumas siuo klausimu.

tamsta gal poli.ijoj dirbate,kad kursus visokius lanket?

apie pedo pedo ; turejau pazinti senai  gal 10m ,kai mamyte siule masaza padaryti ir dukrytei 2metu . papasakojo kad drauga turejo menta kuris laabai mylejo abi .neklausinejau ir jau nepamenu gerai bet jis abi masazuodavo . mama jauna niolikos  ,as daugiau po to nesusitikinejau ,paprasciausia slykstu pasidare . taip kad pedo pedo visur yra ,blogai kai zmogam nusoka atsipalaidavimo budai.  

cia ir 3,14derastija netoli ,kodel kalejime atsiranda ,o dar verchai vadinami tratina kitus .visi kiek daugiau aktyvesni tame reikale yra nukrype arba i ta puse arba i kita ,beje dauguma grietinele prie babkiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 24 rugsėjo 2018 - 17:49
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 24, 17:48)

Tu tikrai nori užsirauti?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 24, 18:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72212813" data-time="1537797470">
<div>
<p>Manau, manau. Tikrai manau, kad pas tave ziniu minimumas siuo klausimu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>tamsta gal poli.ijoj dirbate,kad kursus visokius lanket?</p>
<p>apie pedo pedo ; turejau pazinti senai  gal 10m ,kai mamyte siule masaza padaryti ir dukrytei 2metu . papasakojo kad drauga turejo menta kuris laabai mylejo abi .neklausinejau ir jau nepamenu gerai bet jis abi masazuodavo . mama jauna niolikos  ,as daugiau po to nesusitikinejau ,paprasciausia slykstu pasidare . taip kad pedo pedo visur yra ,blogai kai zmogam nusoka atsipalaidavimo budai.  </p>
<p>cia ir 3,14derastija netoli ,kodel kalejime atsiranda ,o dar verchai vadinami tratina kitus .visi kiek daugiau aktyvesni tame reikale yra nukrype arba i ta puse arba i kita ,beje dauguma grietinele prie babkiu</p>

Policijoje turejau Komisara - klasioka. Papasakodavo, o mano kursai buvo seip psichologijos linkme Bosas (dirbau ten, kur pagalbos ateina nuo bankrutavusiy milionieriu iki moteru, norinciu istraukti is kalejimo vyrus pedofilus) zinojo, kad domiuosi zmogaus sielos uzkaboriais, gerai sutikom su juo, tai jis mane ir siusdavo i specialistu kursus biggrin.gif
Oi pavydas grauzdavo kai kuriuos bendradarbius.
Atsakyti

Tu tikrai nori užsirauti?
Papildyta:
Policijoje turejau Komisara - klasioka. Papasakodavo,

man vienas klausimas kartais pakyla;  tie kurie gaudo ta zmogu mesla  ,teisia juos ,skaito visa mesla ka jie dare kelis kartus smulkiai  -ar jiem negali nuvaziuoti  smegenine nuo to meslo ???

Atsakyti

Mano buvusi ,,s,,    norejo laabai i kalejima priziuretojas eiti dirbti, kiek as jai aiskinau kad neitu    ..daba koks perversmas ten  baisu ,o dar tie balvonai ten sedintys ...   daba gal dziaugiasi kad nejo ..

Atsakyti

ne visi taip jau ikliuva ir sedi. Kad ir koki nusikaltima ivykdo. Vieni ikliuva, kiti ne. O dar kai kurie ikliuva kai senatis suejus ir ka?

Burbanti, gal zinai kuri dalis ikliuna? 

As tai speju, kad mazuma. Kazkada teko sitoje temoje imirkti su prievarta patyrusiomis moterimis. Bendravau su gal kokia 10, NEI VIENAS pedofilas nebuvo nubaustas, nes vjsi iki vieno buvo seimos nariai. Tai patevis, tai brolis, tai pusbrolis. Aukos issigande, suaugusieji  akli, pedofilas laisvas. 

As speju, kad ikliuna durneliai ir maziau issilavine, bet tie kurie is aukstesnio visuomenes sluoksnio yra labai saugus, nes suaugusieji ju paprasciausiai neitaria. Nesiklijuoja kostiumuoto vyro ivaizdis su pedofilu. O daug tokiu, deja. Ir aisku, savo seimos nario irgi neitarsi. O jei ir itarsi, neisi i policija, nedraskysi seimos. Taip ir gyvenam.  :huh2: 

Atsakyti