Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Vyras turi buti šeimos galva.
Man baisu vien girdeti, kai moterys pasakoja, kaip ju vyrai savo atlyginimus joms atiduoda, o tos skirsto kur ir kaip juos isleisti. Baisuma.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 25, 18:44)
Tai va tas pati uzdirbu ir yra musu, europieciu moteru rykste.  mirksiukas.gif

Kitaip sakant lazda su dviem galais. Paimkime, kad ir netolima praeiti. Musu mociutes, ar mociuciu mociutes pacios neuzsidirbdavo. Na bent tuos popierinius pinigus nenese i namus. Tuom rupinosi vyrai. Ir skyrybu buvo maziau. Nes buvo gerbiamas seimos maitintojas. Mylimas, nors dazniausiai isrinktas tevu. Ir kokie tie reikalavimai buvo vyrams? Kad nebutu latras ir tinginys. Moteriai kokie? Kad butu darbsti ir rami. Na ir pragyvendavo poros kol mirtis isskirdavo.

Neliudna. Pora metu vazineju du kart i metus i Tailanda. Bendrauju su misriom seimom. Mano kaimynas turi zmona filipiniete. Sausi buvau Filipinuose, ir ka maciau? Grazius namus, eurppieciu, vyru pastatytus. Vilas su baseinais. Namu tvarkytojos. Zmonas filipinietes, vazinejancias su gerom masinom. Tos kurios nori, turi savo versla. Arba su vyrais kartu dirba bendrame versle. Vieni kaimynai(kai atostogavau) turejo kazino. Kiti poilsiniu namu kompleksa. Dar kiti restorana. Vyrai metuose. Zmonos jaunos, grazios ir besisypsancios. Ten, tose salyse, taip yra iprasta. Zmones silti ir geranoriski.

O meile? Meile ateina per dekinguma. Pagarba. Supratima. Taip, pat kaip ir iseina, jei sito visko nera.

Rusu rasytoja V. Tokariavo, karta parase savo knygoje, kad moteris myli ta vyra su kuriuo miega. Tiesos yra tose zodzuose.  mirksiukas.gif

P.s. Beje pagal psichologus, stabiliausios seimos yra is iskaiciavimo. Cia ne mano zodziai, jei ka.  mirksiukas.gif

dirbdavo ir musu mociutes, ardavo kaip arkliai iki nukritimo, ir namuose, ir laukuose, skirtumas ir buvo tik tas, kad jos neuzdirbdavo pinigu, bet darbo jos turedavo sociai.

o ka tos tailandietes, jeigu tik vyras nelabai koks butu, tai arba turetu taikytis, arba vel atgal i skurda. ar tai laime, kai tik is to gali pasirinkti?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 25, 19:44)
<p>Nėra negražių moterų, yra tik nesusitvarkusios, neprisižiūrinčios.
</p><p>Matyt,kiekviena tauta turi savo grožio kriterijus.
</p>

nesutinku. yra moteru, kurioms nei tvarkytis per daug nereikia (makiazo ir t.t.), ir jos labai grazios. o kai kurios tikrai labai nesimpatiskos, kuriu nepagrazins jokie makiazo sluoksniai, jokie rubai, niekas.
cia kalbant apie tik isorini grozi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 25, 20:12)
nu nežinau... aš visų pirma net neprisileisčiau prie savęs nesportuojančio, rūkančio ar su buteliu rankose, ar pastoviai stovinčio prie kebabų kiosko biggrin.gif
bet jei tu kitaip, jei prisileidi tokius ir po to ieškai gerų savybių tokiuose, tai ką žinau smile.gif  todėl ir nesusišnekam smile.gif

o tu manai, kad jeigu zmogus kartais (kartais nelygu "pastoviai stovintis" mirksiukas.gif ) suvalgo kebaba ar suruko cigarete, tai jis neturi jokiu geru vidiniu savybiu?
nera mano pirminis atrankos kriterijus ,kad butu vegetaras ir butinai koks nerukantis (nors nerukymas didesnis pliusas nei rukymas), bet jeigu rukalius turi ta vidiniu savybiu rinkini, kuris man tinka ir patinka, tai rukymas nebus lemiamas kriterijus.
Atsakyti
Man rukymas nepatinka. Bet nera reikalavimu sarase nerukymo.
Nes tai kintamas dalykas - nores mesti, tai mes.
Tas pats su isoriniais dalykais.
Svarbu, kad bent kazkiek simpatiskas butu (kad neatstumiantis) ir kad vidus nesupuves.
Nes zmogus be vertybiu yra netinkamas partneris.
Va, Arbuzas grazia liekna turejo, bet spjaudosi...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 25, 20:56)
Vyras turi buti šeimos galva.
Man baisu vien girdeti,  kai moterys pasakoja,  kaip ju  vyrai savo atlyginimus joms atiduoda,  o tos  skirsto kur ir kaip juos isleisti. Baisuma.

o ka cia skirstysi ir taip aisku ka kur moketi ir is saksaitos atskaiciuoja automatiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 25, 21:08)

Va, Arbuzas grazia liekna turejo, bet spjaudosi...

Ans nesugebejo gerai pataluose pavartyti jos, todel ta ir islėkė i kito lova, o arbuzas dabar biesinasi del to.
Atsakyti
as labai jau abejoju,ar visos musu mociutes tikrai susikurdavo laiminga seimynini gyvenima vien del to, kad neturejo galimybes issiskirti (del finansu, visuomenes nuomones ar kitu priezasciu). aisku, kai neturi kitos iseities, kiek imanoma labiau stengiesi pagerinti savo esama situacija, bet tai abejoju,ar vien tai lemdavo seimynine laime.

o ir kaip tik atrodo, kad kai turi pasirinkimo laisve (iseiti ar likti),ir vis tiek lieki, ar tai nera tikresnis jausmas ir santykis, negu kai lieki, nes kitu atveju vel atsidursi lusnyne, visuomene uzmetys akmenim ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 25, 21:16)
as labai jau abejoju,ar visos musu mociutes tikrai susikurdavo laiminga seimynini gyvenima vien del to, kad neturejo galimybes issiskirti (del finansu, visuomenes nuomones ar kitu priezasciu). aisku, kai neturi kitos iseities, kiek imanoma labiau stengiesi pagerinti savo esama situacija, bet tai abejoju,ar vien tai lemdavo seimynine laime.

o ir kaip tik atrodo, kad kai turi pasirinkimo laisve (iseiti ar likti),ir vis tiek lieki, ar tai nera tikresnis jausmas ir santykis, negu kai lieki, nes kitu atveju vel atsidursi lusnyne, visuomene uzmetys akmenim ir t.t.?

mano mociute buvo tokia cool, gal ir as i ja tokia biski crazy . Ji turejo mergautinius 3 vaikus ir pagal legenda praspyre vyra vokieti, ju teva, nes ten kazka ne taip padare . Paskui susizenyjo jau su mano seneliu , kuris buvo 9 m jaunesnis, ir jie mylejo vienas kita, nors senuolis ir gere ir kiek girdejau ir smurto buvo, mama to jau nemate, bet vyresni vaikai pasakojo, o kaip ten buvo tik jie zino . Tai visokiu tu musu mociuciu buvo biggrin.gif


teisingai, pritariu...
Papildyta:
va koki dieduka radau, toks turi vyras buti ir 104 dar mirksiukas.gif ir sugebeti pataluose pavartyti biggrin.gif
Atsakyti

Is sviesos ir as taip nenoreciau. Ir visa laika dirbau, verslavau ir niekada is vyro kisenes negyvenau. Bet per savo ta nepriklausomybe nuo vyro irgi esu kelis kartus issiskyrusi.Kitao sakant. Dvi medalio puses.

Rasiau, kad tokia ta skyrybu kaina yra, musu europieciu moteru. Nemokame, o kuo toliau tuo labiau neismoksime puoseleti siltus, pagarbius santykius. Nes viska pacios galime. Nes mamos pacios galejo.

Nebelieka uz ka gerbti vyra, nes zidini (elektrini) pacios mokame pasikurti. Vyrams malku kapoti nereikia. Labai mazai liko vien vyrisku darbu, kuriu pacios negaletume atlikti. Vyrui iskelti kiti reikalavimai ir arba jis tures ju laikytis, arba bus praspirtas. Todel vyrai ir iesko kitokiu moteru. Neislepintu gyvenimo ir joms duoda ta, ka kita su panieka atmeta. Kitaip sakant. Sventa vieta tuscia nebuna. (skaityti su humoru). mirksiukas.gif

Mes cia diskutuojame apie tai, kaip +- 40 metei susirasti vyra ir ji islaikyti ar kaip su juo issiskirti? Man patiko Idomucia mintys. Ne tik susirasti, bet ir islaikyti. Ne tik imti, bet tureti ir ka pasiulyti. mirksiukas.gifSita turetu jaunos, ir ne tik, merginos uzsirasyti ir pasikabinti matomiausioje vietoje. mirksiukas.gif

Man atrodo, kad mokejimas kurti siltus ir pagarbius santykius labiausiai susijes su emociniu intelektu. Lietuvoje jis labai zemas.

As tik niekaip nesuprantu kodel finansine priklausomybe nuo vyro padetu tuos santykius kurti? Gyventume visos, nes reikia, o vyrai zinodami, kad moteris nepabegs, didziaja dalimi tuo dar ir naudotusi (aleliuja, taip ir vyksta dabar daznai).

Vyrai iesko patogiu moteru. Vedybu statistika su uzsienieciais Lietuvoje nupiesia labai aisku vaizda. Vyrai veda uzsienietes is rytu - ukrainietes, baltaruses, ruses, nes jos dar labiau tradicines uz lietuves, zino kur ju vieta, kada patylet. Ir nu jus pykit, nepykit, vyrai (ir as visiskai neatsiprasau), bet lietuviu vyru saviverte daznai zemiau plintuso. Ir toks vyras negali vesti nei sau lygiavartes, nei uz ji auksciau esancios zmonos - ego neatlaikytu. Zmona turi butu grazi, protinga, bet ne perdaug, uzdirbti, bet irgi ne perdaug. Tai ir iesko pagal save.

Moterys, beje dazniausiai isteka uz vakarieciu.

As tikrai vyra gerbiu ne uz vyriskus darbus beje. Mes is skirtingu kartu ir turbut todel man pagarba niekaip nera susijusi su malku skaldymu. :4u: 

Atsakyti

 ir kaip tik atrodo, kad kai turi pasirinkimo laisve (iseiti ar likti),ir vis tiek lieki, ar tai nera tikresnis jausmas ir santykis, negu kai lieki, nes kitu atveju vel atsidursi lusnyne, visuomene uzmetys akmenim ir t.t.?

Butent.

Atsakyti
Lietuviai veda ruses baltaruses, nes jos labiau moteriskesnes uz lietuves
Atsakyti

Lietuviai veda ruses baltaruses, nes jos labiau moteriskesnes uz lietuves

Kad ir ka tas moteriskumas bereikstu. As vistiek manau, kad jos nuolankesnes, namie daugiau tvarkosi ir maziau reikalauja. Jei jiems gerai, tai valio. :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 25, 21:37)
Lietuviai veda ruses baltaruses,  nes jos labiau moteriskesnes uz lietuves

O kas yra moteriskesnes?
Atsakyti