Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 10, 14:25)
Montevertes komentaras apie seksa po gimdymo yra isvis ne i tema. Lutukes vaikai jau pries keleta metu pradinukai buvo. Prie ko cia tas gimdymas.

cia ne Monteverte cia cambala pradeda vis senas temas temti i visur. Monteverte tik jai atsake. O as jau senai sakiau, kad pas mus su vyru, nera jokiu problemu toje sferoje. Bet tai juk jum ta girdeti nepalanku, nesiderina prie jusu teoremu apie mane ar ne? lotuliukas.gif kaip ir "nematot", kas ka raso ir "nematot", cambalos paistalu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 10, 14:25)
Taip ir išyra daug šeimų - moterys dangstosi mažais vaikais, paverčia vyrą su natūraliu poreikiu gyvuliu, po to verkia, kad jis į kairę eina.
Koks naivumas.

ka reiskia dangstosi vaikais? bigsmile.gif
Atsakyti

ir v ta daro visos zinduoliu pateles, kai ruja uzeina. mirksiukas.gif

eiles ne tik sunu bet ir vyru buna , slyksciai atrodo tos eiles .bet cia nuo moteros-pateles priklauso 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 10, 15:37)

skaitau ir sypasausi, ko zmones tik neprisigalvos, kai ju savimeile izeista, nepatiko, ka parasiau apie seksa, isivaizdavai, kad ten kazkoks dvasinis pakylejimas kai su visais is eiles daveisi? ta daro visos zinduoliu pateles, kai ruja uzeina. mirksiukas.gif

Tu specialiai savam stiliui izeidineji narius, kuriu nuomone nuo tavosios skiriasi. Ziurek, kad tavo mergaite paleistuve nepataptu, neuzauginai dar jos 4u.gif . Dazniausiai pas tokias nedasi*isusias nukvakusias davatkas vaikai istruke i laisve labai greit nuo lenciugo nutruke atsiima po polnomu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 10, 14:41)
cia ne Monteverte cia cambala pradeda vis senas temas temti i visur. Monteverte tik jai atsake. O as jau senai sakiau, kad pas mus su vyru, nera jokiu problemu toje sferoje. Bet tai juk jum ta girdeti nepalanku, nesiderina prie jusu teoremu apie mane ar ne? lotuliukas.gif kaip ir "nematot", kas ka raso ir "nematot", cambalos paistalu lotuliukas.gif
Papildyta:

ka reiskia dangstosi vaikais?  bigsmile.gif

Negali mylėtis, nes "vaikai maži. Nes...
Atsakyti

taip sekas yra paprastas gyvybes pratesimo instinktas, tau naujiena?

bet tame ir esme, kad zmones seksu uzsiima ne tik del noro susilaukti vaiku. Tau seksas reikalingas tik del vaiku. Gyvunams, beje, irgi. Kitas nares su gyvuliais lygini, bet esi vienintele is cia esanciu, kuri i seksa ziuri kaip kate per ruja. Paradoksas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 10 gruodžio 2018 - 14:51

Pati tema, moters santykis su seksu man yra labai idomi. Pries kazkiek laiko gana daug skaiciau ir dabar tikrai turiu ka pasakyti, bet kodel as tureciau nagrineti Lutukes poziuri i seksa, jeigu jai tai ne problema. Atvirksciai, ji savo komplikuota santyki su kunu iskelia kaip siekiamybe. Klaustu ka daryt, kad vyras i lova griztu, tai manau daug cia nuosirdziai patartu. Dabar tik desto is aukstai savo teorijas, is zemo libido kilusias.

o buna kad norai ,skoniai vienodi? galvoju kad ne . as tik pagalvoju ,daug vyru sedi kalejimuose o moteros laukia ju pargryztant ......ar jau taip tikrai laukia ,o gal tas dalykas neegzistuoja?

galvoju,kai energijos sociai,tai ir kyla seksavimai, gundos ir klausimai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 10 gruodžio 2018 - 14:53
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 10, 15:41)
cia ne Monteverte cia cambala pradeda vis senas temas temti i visur. Monteverte tik jai atsake. O as jau senai sakiau, kad pas mus su vyru, nera jokiu problemu toje sferoje.

Prie jo cia senos temos dabar?
Tu cia apie seksa vakar is siandien destai taip, kad tai yra zemiausias gyvuliu lygis😂. Nu nesveika sena davatka ir tiek.
Lygtai tu pasakysi, apsimelavusi iki ausu ubuntiene. Net sakyti tau nereijia, is tai kaip tu rasai, ryskios problemis toj stlrity pas tave. Vyrui uzuojauta. As niekada nepateisinu neistikimybes, bet tavo vyro galeciau pateisinti. Vargas jam su tokia moterimi gyvent.
Atsakyti

Tu specialiai savam stiliui izeidineji narius, kuriu nuomone nuo tavosios skiriasi. Ziurek, kad tavo mergaite paleistuve nepataptu, neuzauginai dar jos 4u.gif. Dazniausiai pas tokias nedasi*isusias nukvakusias davatkas vaikai istruke i laisve labai greit nuo lenciugo nutruke atsiima po polnomu.

Cia man rase? :D  As neperskaiciau anksciau.

Atsakyti
Nei mes žinom, kaip jis ten vargsta ar ne, nei ką. Gal jiedu susimeta du kartus per pusmetį ir abu laimingi. Jei abiems to ir taip gana_valio.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 12 10, 15:51)
o buna kad norai ,skoniai vienodi? galvoju kad ne . as tik pagalvoju ,daug vyru sedi kalejimuose o moteros laukia ju pargryztant ......ar jau taip tikrai laukia ,o gal tas dalykas neegzistuoja?</p><p>galvoju,kai energijos sociai,tai ir kyla seksavimi gundos ir klausimai</p>

Tai priklauso nuo zmogaus, jo vertybiu, sazines jausmo. Gal laukia, i pasimatymus vazineja. Pvz Daktariene. Kad ir koks bebutu tas henyte, bet matosi, kad moteris laukia...
Atsakyti

Tai priklauso nuo zmogaus, jo vertybiu, sazines jausmo. Gal laukia, i pasimatymus vazineja. Pvz Daktariene. Kad ir koks bebutu tas henyte, bet matosi, kad moteris laukia...

As tai manau jo zmonai su kitu sugulus, jis iskart suzinotu ir sulauzytu kojas.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 10, 15:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72291773" data-time="1544446048"><div><p>Tu specialiai savam stiliui izeidineji narius, kuriu nuomone nuo tavosios skiriasi. Ziurek, kad tavo mergaite paleistuve nepataptu, neuzauginai dar jos vartotojo įkelta nuotrauka. Dazniausiai pas tokias nedasi*isusias nukvakusias davatkas vaikai istruke i laisve labai greit nuo lenciugo nutruke atsiima po polnomu.</p></div></blockquote><p>Cia man rase? biggrin.gif  As neperskaiciau anksciau.
</p>

Tau. Rase, kad isivaizdavai koks dvasinis pas tave pakylejimas, kai su visais daveisi. Ir kad visos pateles per ruja tai daro.
Normaliai, ne? O paskui bliauna ir pas moderatorius befakai i zabtus gauna.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 10, 15:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72291790" data-time="1544446556"><div><p>Tai priklauso nuo zmogaus, jo vertybiu, sazines jausmo. Gal laukia, i pasimatymus vazineja. Pvz Daktariene. Kad ir koks bebutu tas henyte, bet matosi, kad moteris laukia...</p></div></blockquote><p>As tai manau jo zmonai su kitu sugulus, jis iskart suzinotu ir sulauzytu kojas.
</p>

Tfu tfu tfu, bet as savo vyro laukciau. Man jis mylimas, grazus, geidziamas. Neisivaizduoju kaip reiktu prie kito kuno dabar priprast. Be to mano vyro formos geros, prisiziurejes, jo amziaus daugelis pilvoti, kokie apsileide, paplike, jaunesni manes isvis nedomina...
Atsakyti