Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 12, 17:56)
Kreivai mašiną pastačiau.Rytas, vietos į valias, niekam nebuvau kliūtis.
</p>

Tau dar su priedurniu pasiseke. Buna ir tokiu atveju, kai tokie teisinguoliai masina nubraukia ar padanga praduria.
Kai gyvenom daugiabuty, buvo pas mus pirmininkas, turejo kazkoki drapoka ir " savo" vieta. Nors aikstele bendra, kas kur noredavo, tas ten statydavo. Jei i jo vieta kas pastatydavo - jis su peiliu perbraujdavo masina. Susiriejes su visais jau buvo, kiti stengesi nestatyt i ta vieta. Bet viena karta uzsirove ant tokio berno, anas jam i nosi dave.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 12, 18:10)
, kur skaoma siulau paspalvinti skaoma, kad tai ismoko laikytis liniju , kakzipa taip smile.gif

Oi raideles kaip tau pinasi...
Mintis isvis neaiski.
Bet jei man kazkokia gluse siulytu kazka spalvinti - pasiusciau nx.
Atsakyti

Tau dar su priedurniu pasiseke. Buna ir tokiu atveju, kai tokie teisinguoliai masina nubraukia ar padanga praduria.

Man pasisekė, bet pasisekė ir jam.Maximos aikštutė stebima kameromis.Gyvi įrodymai būtų buvę.

Bet gerai,kad neprieita iki kraštutinių priemonių

.Sūnus kai mokinosi Kaune, tai irgi turėjo tokio durnumo diedą,kaimyną.Tas irgi mokydavo visus savo įsivaizduojamos  tvarkos.

Ir dabar sūnaus name  gyvena kažkokie prietrankos ,Kai nuvažiuoji į svečius, tai pusė kaimynų prie langų .prisiklijuoja.Atrodo ir neseni žmonės, ne pensininkai dar.O jau smalsumo nesvietiško.Ir patalogiškai nemėgsta  sveikintis, susitinki laiptinėje, tai akis nuleidžia, ir stengiasi prasmukti.Kaip laukiniai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 12, 17:04)
<p>Negaliu pakęsti tokių teisuolių.Niekada niemo neauklėju.Bet ir netingėjimasėlti iš kitos aištutės pusės man moralo skaityti.Fb naudojuosi minimaliai,į jokias gėdos knygas nelandau. Taip,kad pofik.</p>
<p>Taip mamos su vaikais vežimuose ne kaip atrodo.Niekada nieko nesakau,nes vežimukais nesinaudoju Tegul apsauginiai aiškinasi. Labiau erzina,kai tokios mamos veža vaikus į mokyklą,ir sustoję ant perėjos išleidžia savo aukselius į važiuojsmosios dalies pusę.Va tada ir mane siutas suima.</p>

Iš kitos pusės, jei tokių žmonių būtų daugiau, nebūtų tiek neteiosybės ir korupcijos šalyje. Tokių teisuolių nelabai papirksi smile.gif
Atsakyti
Jei aikstele pustuste, tai gal nieko blogo, bet pvz pas mane ir namie ir darbe kiemas tragiskai mazas, ir jei koks asilas per 2 vietas pasistato, tai siutas ima. Masinu niekas nebrauko, bet valytuvus atlenkia, esu palikus rasteli.
O fotkinus visokius statancius ant zoles, ant saligatviu - nes realiai niokoja turta. Ir ne kazkur kiemuose prie namu, kur realiai ner kur statyt, o mieste ar kur, kur realiai zmones tiesiog tingi paeiti kelias minutes.
Atsakyti

Iš kitos pusės, jei tokių žmonių būtų daugiau, nebūtų tiek neteiosybės ir korupcijos šalyje. Tokių teisuolių nelabai papirksi smile.gif

Jei aš būčiau atletiškas vyras,arba nors ėjusi su vyru, tai toks teisuolis būtų tylėjęs uodegą suraukęs.Tame ir piktumas,kad auklėti ir mokyti gudrūs, kai žino ,kad į varpinę negaus.Kodėl niekas nieko nesako, kai pacukai parduotuvės vežimėliais po parką važinėjasi?Kodėl tyli ir policijos nekviečia kai snargliukai parke suoliukus laužo, ar šiukšlių dėžes spardo?

Jei aikstele pustuste, tai gal nieko blogo, bet pvz pas mane ir namie ir darbe kiemas tragiskai mazas, ir jei koks asilas per 2 vietas pasistato, tai siutas ima.

Kai pilna mašinų, aš niekada nestatau bet kaip.Mane instruktorius išlamdė tobulai parkuotis.O kai tuščia, tai ko gi nepaišdykavus?

Dar viena karšta diena.Pasidailinu kanopėles( pedikiūras), susirenku šunis, ir varau į kaimuką,saulės pagaudyti,darysiu nieko neveikimo dieną.Vakare gėlynų laistymas nesiskaito :P

Atsakyti
visokių būna, bet mašiną reiktų statyti normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 13, 07:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72451630" data-time="1560370325"><div><p>Iš kitos pusės, jei tokių žmonių būtų daugiau, nebūtų tiek neteiosybės ir korupcijos šalyje. Tokių teisuolių nelabai papirksi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jei aš būčiau atletiškas vyras,arba nors ėjusi su vyru, tai toks teisuolis būtų tylėjęs uodegą suraukęs.Tame ir piktumas,kad auklėti ir mokyti gudrūs, kai žino ,kad į varpinę negaus.Kodėl niekas nieko nesako, kai pacukai parduotuvės vežimėliais po parką važinėjasi?Kodėl tyli ir policijos nekviečia kai snargliukai parke suoliukus laužo, ar šiukšlių dėžes spardo?
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72451643" data-time="1560371493"><div><p>Jei aikstele pustuste, tai gal nieko blogo, bet pvz pas mane ir namie ir darbe kiemas tragiskai mazas, ir jei koks asilas per 2 vietas pasistato, tai siutas ima.
</p></div></blockquote><p>Kai pilna mašinų, aš niekada nestatau bet kaip.Mane instruktorius išlamdė tobulai parkuotis.O kai tuščia, tai ko gi nepaišdykavus?
</p><p>Dar viena karšta diena.Pasidailinu kanopėles( pedikiūras), susirenku šunis, ir varau į kaimuką,saulės pagaudyti,darysiu nieko neveikimo dieną.Vakare gėlynų laistymas nesiskaito tongue.gif
</p>

Gerai, kad nors ką sudrausmina. Bent tiek.
N. Oželytė jau apie tai neseniai atsakė. Dažniausiai po to reikia liudyti viešai, o neslaptai teisme prieš tokius sukas. Žmonės keršto bijo. Baisi čia šalis, jokios apsaugos liudytojams.
Kad ir jos atveju, kurį jinai pasakojo. Suprantu, kad gali būti, kad tas girtas vairuotojas tuo metu sėdėjo mašinoje, nebevažiavo, kai priovažiavo policija. Bet ar normaliu atveju girti sėdi mašinose? Jis bent ketino važiuoti tai tikrai. Nu ir bausk bent už tai iš karto, kam čia tiems liudytojams viešintis? Ir keršto po to sulaukt?
Atsakyti

Mašinoje galima girtam sėdėti, svarbu raktai nebūtų spynelėje.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 13, 10:38)
<p>Mašinoje galima girtam sėdėti, svarbu raktai nebūtų spynelėje.
</p>

Tik koks gikslas, negi tai fainiausia gerimo/blaivymosi vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 13, 11:35)
Tik koks gikslas, negi tai fainiausia gerimo/blaivymosi vieta biggrin.gif

vat būtent. Vėl lenda įstatymų ir jų kūrėjų bukumas.
Kažin kodėl šautuvo nešiotis negalima? Nu juk neiššoviau dar, tai kodėl mane baustų už tai? rolleyes.gif

Na taip, išlygos galimos. Pvz., jei policija apieško veikėją ir pas jį niekur nėra mašinos raktelio ir jo nėra mašinoje matomesnėse vietose, tai dar galima atleist. Bet jei raktelis yra kišėnėje?
Atsakyti
Bet jūs ir nebaraškos biggrin.gif

Geriau girtas vyras tegul mašinoj miega, nei wina pas tas, kurios mėgėjos prieš ženotžmogius skėteriotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 13, 12:01)
Bet jūs ir nebaraškos  biggrin.gif

Geriau girtas vyras tegul mašinoj miega,  nei wina pas tas,  kurios mėgėjos prieš ženotžmogius skėteriotis  biggrin.gif

Nera ko gerti, tada gales pas savo moteri siltai prie papo miegoti biggrin.gif
Atsakyti