Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 15, 11:54)
aš apskritai ta tema nekalbėjau biggrin.gif

O as kalbėjau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 11, 22:23)
As neisivaizduoju nei vienos priezasties, del kurios suaugusi moteris i darba turetu puostis timpomis. smile.gif Negrazu. Nei per kur. Niekaip. </p>

o kas tame negrazaus? blink.gif tu kaip isisvaizduoji tas tympas su barbem, kaip cambala? lotuliukas.gif juk jei pedutes pvz tai koks skirtumas?
ka pvz rengtis kas diena, kelnes verzia, o su sunele plikom kojom per salta ir nenori deveti sintetikos? zinoma, kai vesiau yra medvilnines storesnes pedutes, o kai ne taip salta?
Nezinau ci agla palei sali ir klimata, bet Airijoje tikrai labai duag devimos tympos, jusu vadinamos leggings kaip airiai sako, labai patogu, nei per salta, nei per karsta, ir pas msu darbe tikria duag moteru jas devi, po sijonais, dzemperiais, suknelem, vienas is populeriausiu rubu jauciu siuo metu. kitos nei siknos neuzisdengia eina taip su maikutem, net mokytojos maciau vauku mokykloje biggrin.gif

galu glae kam rupi, kas kitiem grazu, man asmeniskai jei tvarkinga, svaru, man patogu, jei naturalus pluostai, nei ten kakza per daug isryskina, t.y. padoru i darba, koks kam turi buti skirtumas?

Atsakyti

Nesupykit,, bet as nematau esminiu skirtumu tarp rusu, lietuviu ir lenku. Va jau vokieciai tai skiriasi nuo musu.

as matau ir daznai ne lietuviu naudai :( is esmes zmones visi nesiskirai, bet yra tokia kazkokie pasikartojantys zmoniu bruozai is tam tikru saliu.... laimei ne visi buna tokie patys :) rusai pvz vyrai visai nieko, o moterys daznai bjaurios buna :) lietuves atvikrsciai, daznai tokios pelenes, o vyrai - princai :lol: 

Atsakyti

Neskaiciau tiksliai tos diskusijos del drabuziu kainu. Visgi ikisiu trigrasi.

Gal as kokia keista, bet man dazniausiai drabuziu kokybe stipriai susijusi su kaina. Buna isimciu, bet jos retos. Bandziau pigius, brangesnius, bet visgi skupas moka du kartus. 

Daug moketi uz drabuzius nenoriu. Ir nenoriu po parduotuves daznai tasytis, todel perku 2u kartus metuose per nuolaidas, susidarius sarasa ko man reikia. 

Tik mane kuo toliau, tuo labiau alergizuoja zara, mango ir t.t. Jei palto sagos istrukusios jau parduotuveje, visas apsipukaves ir susiglamzes, gal geriau sumoketi siek tiek daugiau ir nusipirkti padoru. 

Apie batus as jau net nekalbu. :)

Oi tikrai siais laikais nesusijusi, randu lidle kokybiskesniu drabuziu kartais, nei Benetton siais laikais.

Labai suprastejo kokybe po krizes visko, seniau pirkdavu drabuzius is Benetton, Vero Moda, Next ten  rasdavau man patinkanciu rubu ir kokybiski budavo, dabar sintetika ir siaip nieko gero.

Atsakyti

Lutuke nera liauna. Taip kad nereikia lia lia.
Papildyta:
Sakai gyveni ir mokaisi? Jei nori info apie apsaugas ir is ko jos suaidaro - kreipkis i mane, nes dabar braidai nematom, kaip eziukas ruke. Kazka esi perskaicius, kazka isgirdus, bet pati fiziškai nychūja nemoki jos pajausti biggrin.gif

nu blyn, bet tai ir nestora, kojos mano labai net normalios. tu irgi prie tu maciusi mane?  :lol: 

oi pavydi tu Montevertei pavydi :lol: 

Atsakyti

Čia kaip ta lapė iš Krylovo pasakėčios.Pasižiūrėjo į vynuoges, suprato,kad vis tiek nepasieks, ir nutarė,kad jos dar žalios.

Turiu suknutę iš va čia  https://printsonline...ategory=52.Einiir džiaugiesi gyvenimu.Artworks irgi nieko tokios, bet dar neturiu.

Taip, tikrai, tamprės arba sporto salei arba daržui.Niekam kitam, na nebent tau 20 metų ir dydis xs arba s.

labai klysti. Jau esu tokiam amziuje ir tokioje padetyje, kad sau leisti tikrai galiu 100e kur noriu ir daugiau, tik pirma is esmes nesuprantu kam suknelei isleisti 100e, jei ji ten ne kokia progine, vestuvine, o antra nesijauciu paveikslu galerija, kad nesiociau ant saves paveikslus.

As zinok nesimaivau, sakau kaip yra, paveikslai man grazus ten ant tu sukniu nupiesti, bet as juos ant sienu kabinciau. Niekada nemegau paveiksleliu ant saves, net paaugle budama, del to gal ir taturuotes man nepatinka ant kuno, mano rubai dauguma vienspalviai, nebent su kokiu neikiriu rastu max.

Svabriausia man, kad rubas butu is naturaliu pluostu, patogus, man patiku. Nesu is tu, kurios daiktais matuojasi ar puikuojasi, kam reiktu per drabuzius, masinas ar aksesuarus irodineti sava verte, kazkoki soc statusa ar pan - man tai TUSTYBE.

Perku daug ka is devetu ir vargo nematau, ten daznai galima rasti kokybiskensiu , nei parduotuvese nauji dabar, kai ka nusiperku ir nauju, kaip dabar radau lininiu kelis rubus pvz. yra idomesniu budu kur pinigus leisti, nei skudurai :) 

Batam galiu isleisti  ir100e,nes batai turi buti kokybiski, o kokybiski batai kainuoja ir iznoma batu devetu jau neperku,  bet ir tai randu pigiau geru kokybisku, paskutiniai brangiausi buvo zieminiai geox  50 e, patinka man ta firma, nors planavau iki 150e, norejau tokiu ilgesniu batu ziemai, kad tiktu prie sijono ar sukneles, kad butu patogus, visa diena darbe su jais buti.

Del tampriu, man ne 20, dydis M ir vaikstau, kai noriu, su jom ir zinokit vargo nematau :lol: kaip gerai kad ne Lt gyvenu, kur toks poziuris.

Atsakyti

Tu sportuoji? Nes timpos yra sportuojančių moterų apranga. Tų gal kažkas ir kitur jas dėvi, bet pvz aš sportuoju su tom aptemptom

Tu gal turi omenyje tas sintetines, ne tokiu as neturiu ir nenesioju, mano paprastos medvilnines, o sportuoju su treninginem kelnem.

Atsakyti

o šiaip iš mano gyvenimo: savi i kaulus duoda, svetimi ant ranku nešioja.
o rimciau: mano du paskutiniai meilužiai su manim geriau elgiasi nei mano du savo vyrai.

ar jauciat, kad iš tiesu taip? taip būtu normalu ir paprasta?

idomu šiandien būtu padiskutuoti apie prisirišimus ir ju lygmenis.

ir dabar suprantu, kad net esant "laisvam santyky", net nesiseilejant apie meilę - net vadinant vienas kitą "lengvai" - imi ir prisiriši. ir vis tiek skauda. bet gal tame ir grožis.
.

su kita drauge pasišnekejom kavinej: given, aš manau, kad oteri ir vyra turi sieti bet kas: meile, draugyste, tik ne gyvenimas kartu. gyvenimas kartu dažnai viską pagadina. 

sviekas prisirišimas - gerai, bet ne iki tiek, kad moteris be vaiku, be vyru - nebežino, kur detis....

Tai visada taip ir buna, net tie blogieciai vyrai svetimimiem buna geri  :D 

Patiko man tokios mintys:

Knysliukas sako: - Isivaizduok Pukuotuk, jei tas medis nuvirsta.

Pukuotukas: - Isivaizduok, kad nenuvirsta.

Taigi, nepatyres, tikrai nezinuos kaip reguotu, musu spejimai, fantazija viena, realybe, kas kita. O ir nereikia projektuoti ir kurti tokiu dalyku minitmis, jei bus kas tuo metu ir ziuresim, kaip jausimes kaip kas bus.

Aisku prisirisi, jei sirdi turi, butu keista, jei butu kitaip, todel nelabai gerai tokie santykiai, o nuo vaiku vis tiek nieko nepaslepsi, nemanau, kad jie nesupranta.

Kaip visada uz viska sava kaina uz kuniskus malonumus be atsakomybes irgi, kartais ir vaikai taip pradedami :) 

Manau, tokie santykiai, negyvenant kartu, aisku, gali testis ilgai, bet tai toks gi pavirsius, nejau 40m to zmonem uzteks? suprantu meta , porai, o paskui, gi atsibosta, jei nera jausmu, nejau nesinori tikrumo, tikru santykiu, tikru jausmu? nebent zmogus labai iskaudintas iki tol ir jau bijo, bijo prisiristi, isipareigoti, is tiesu atsiduoti, ne vien kunu...bet gal cia riekai tvarkytis, o ne begti nuo problemu? 

Manau, prisiriskimas, be meiles blogai, bet, jei yra sveika meile, protas veikia, tai, kas tame bloga, pirmiausia zinoma myleti save reikia moketi, tada mylesi sveikai ir kitus, daznai zmone skitus dalykus su meile maiso.

Atsakyti

Manau, negeri santykiai su pirmaisiais vyrais, moteris turetu ismokinti buti kalemis. Jei jos nepasimokina, tai reiskiasi joms tinka ir patinka jausti skausmą, nusivylima ir neviltį.

o kas lieka is zmogaus, kuris nejaucia skausmo, nusivylimu nepatiria ir nevilites?

Manau siu dienu kultura zmogu stumia i tokia beprotiska ale pozityvia siurealybe, kur nebuna skausmo, mirciu, senatves, issiskyrimu, klaidu, liudesio, apie tai kalbeti negalima, patirti negalima, negalima supytki, susikeikti, negalima liudeti, bet atemus tai zmogus praranda ir galimybe myleti ir jausti gerus dalykus, nes be juodo nera ir balto... ir verda tokiam drungnam vandenelyje nei pabeges, nei paleistas.....paskui kyla visokiso ligos, depresijos nuo realybes neigimo.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 17, 00:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72467106" data-time="1562860742"><div><p>Čia kaip ta lapė iš Krylovo pasakėčios.Pasižiūrėjo į vynuoges, suprato,kad vis tiek nepasieks, ir nutarė,kad jos dar žalios.</p><p>Turiu suknutę iš va čia  <a data-ipb='nomediaparse' href='https://printsonlinen.com/shop?category=52.Eini'>https://printsonlinen.com/shop?category=52.Eini</a>ir džiaugiesi gyvenimu.Artworks irgi nieko tokios, bet dar neturiu.</p><p>Taip, tikrai, tamprės arba sporto salei arba daržui.Niekam kitam, na nebent tau 20 metų ir dydis xs arba s.</p></div></blockquote><p>labai klysti. Jau esu tokiam amziuje ir tokioje padetyje, kad sau leisti tikrai galiu 100e kur noriu ir daugiau, tik pirma is esmes nesuprantu kam suknelei isleisti 100e, jei ji ten ne kokia progine, vestuvine, o antra nesijauciu paveikslu galerija, kad nesiociau ant saves paveikslus.</p><p>As zinok nesimaivau, sakau kaip yra, paveikslai man grazus ten ant tu sukniu nupiesti, bet as juos ant sienu kabinciau. Niekada nemegau paveiksleliu ant saves, net paaugle budama, del to gal ir taturuotes man nepatinka ant kuno, mano rubai dauguma vienspalviai, nebent su kokiu neikiriu rastu max.</p><p>Svabriausia man, kad rubas butu is naturaliu pluostu, patogus, man patiku. Nesu is tu, kurios daiktais matuojasi ar puikuojasi, kam reiktu per drabuzius, masinas ar aksesuarus irodineti sava verte, kazkoki soc statusa ar pan - man tai TUSTYBE.</p><p></p><p>Perku daug ka is devetu ir vargo nematau, ten daznai galima rasti kokybiskensiu , nei parduotuvese nauji dabar, kai ka nusiperku ir nauju, kaip dabar radau lininiu kelis rubus pvz. yra idomesniu budu kur pinigus leisti, nei skudurai smile.gif </p><p>Batam galiu isleisti  ir100e,nes batai turi buti kokybiski, o kokybiski batai kainuoja ir iznoma batu devetu jau neperku,  bet ir tai randu pigiau geru kokybisku, paskutiniai brangiausi buvo zieminiai geox  50 e, patinka man ta firma, nors planavau iki 150e, norejau tokiu ilgesniu batu ziemai, kad tiktu prie sijono ar sukneles, kad butu patogus, visa diena darbe su jais buti.</p><p></p><p>Del tampriu, man ne 20, dydis M ir vaikstau, kai noriu, su jom ir zinokit vargo nematau lotuliukas.gif kaip gerai kad ne Lt gyvenu, kur toks poziuris.</p>

kur žieminiai geox už 50 eurų? Radai per išpardavimą? pas mus brangu, gerų batų, o jei dar žieminiai, nu be 150 niekaip
nelabai suprantu, teisybės dėlei, kaip tu gali, turėdama viršsvorio (ką pati sakei), dėvėti M dydį? Aš jo neturiu, sportuoju, dėviu S, M. Tai kažkaip...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 17, 00:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72467086" data-time="1562859209"><div><p>Tu sportuoji? Nes timpos yra sportuojančių moterų apranga. Tų gal kažkas ir kitur jas dėvi, bet pvz aš sportuoju su tom aptemptom</p></div></blockquote><p>Tu gal turi omenyje tas sintetines, ne tokiu as neturiu ir nenesioju, mano paprastos medvilnines, o sportuoju su treninginem kelnem.</p>

aa, Lietuvoj, žinok, medvilninės timpos-prasto skonio ženklas. Tikiu, kad patogu, turiu tokias namie, gerai su jom atrodau ir trumpa maikute, bet net šuns nevedu taip. Šiaip kai pagalvoji, vidiniai nusistatymai ir tiek.
Atsakyti
Ubunte vis kalba apie naturalu pluosta. Bet tai timpes neikaip negali buti naturalalaus pluosto, ten vis vien yra elastano.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 16, 22:37)

Nezinau ci agla palei sali ir klimata, bet Airijoje tikrai labai duag devimos tympos, jusu vadinamos leggings kaip airiai sako, labai patogu, nei per salta, nei per karsta, ir pas msu darbe tikria duag moteru jas devi, po sijonais, dzemperiais, suknelem, vienas is populeriausiu rubu jauciu siuo metu. kitos nei siknos neuzisdengia eina taip su maikutem, net mokytojos maciau vauku mokykloje  biggrin.gif



Tu rasei, kad gyveni kazkokiam nedideliam miestely. Tai gal ten pas tave ir populErios tos timpos. Pas mus kokiam kaime irgi su kokEis treningais patys kiecEusi vaiksto.
Kiek teko buti Dubline, nu su timpem nelabai kas krito i akis.
Bet kai tu gyveni keistame pasaulyje, tai pas tave net indusai darbe per pietu pertrauka po ciela vista sueda...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 17, 07:41)
kur žieminiai geox už 50 eurų? Radai per išpardavimą? pas mus brangu, gerų batų, o jei dar žieminiai, nu be 150 niekaip
nelabai suprantu, teisybės dėlei, kaip tu gali, turėdama viršsvorio (ką pati sakei), dėvėti M dydį? Aš jo neturiu, sportuoju, dėviu S, M. Tai kažkaip...

Tai tu auksta, o ji gal ne.
As karta esu radus uz 80 ilgus zieminius, tikra oda ir kailis.zinoma su nuolaida. Ir grazus dar. Bet cia jau skaitau aklai vistai grudas, siaip nerasi. Arba baisumo tokio, kad nebent i tvarta karviu melzt. biggrin.gif tai tuos gal 3 ar 4 ziemas atnesiojau, gal ir sia dar tampysiu.
Atsakyti