Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 17, 00:27)
O kam, jei yra puch up liemeneles?

Bet tai kaip vyrams abydna, kai jie tikisi normaliu apvalumu, o nusiemus lyfčiką apvalumu reikia ieskoti su ziburiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 17, 00:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72485193" data-time="1565989654"><div><p>O vat koks tavo reikalas? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai, kad as jos ugio, sveriu 55-57. Ir tikrai neatrodau kaip tavo deliojamos foto. Atrodyciau, jei buciau stambiu kaulu ir visa svori sudarytu kauline mase. Dabar pakankamai vietos raumenims, uzpakaliukui ir t.t. Kai sveriu 57, s dydzio kelnes jau tempia per leskas, taigi iki anoreksikes gana toli.
</p>

su ugiu 175 svoris 55 tikrai mazas, jau pagal KMI per mazas, 57 tik riba ....taigi labai jau lieknos moetry sturetubuti su tokiais parametrais...bet svarbu ,kaip zmogus jauciasi, kokia sveikata.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 22:21)
nu blyn brubanti,  cambala nors laseli sazines gal turekit?
Cambala ar taip issizeidei, kad tavo saiposi ji is tavo isvaizdos???

Man visa gyvenima taip snekejo, nieko isgyvenau, zmones pavydus, pikti kai kurie, kai kurie nesupranta, kad saipytis neriektu tiek is stor u, tiek is plonu, nes jau koks esi toks, labai sunku pakeisti ta savo figura, kitaip galvoja tik tos, kuriu svoris idelaus.... biggrin.gif jei butu visi dave po 1 pinigeli pasakydami, oi kokia tu plona as dabar mlj buciau aisku kai buvau jau sugausui, man jau dzin buvo, bet kai buvau maza, paaugle, man tikrai budavo skaudu....

taigi nesisvaidykit jokiom patyciom , smagiau bus visiem gyventi  4u.gif

Sm bobos sarkastiskai kandziojasi, o adaptuota ubunte viska priima uz gryna vandeni...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 23:33)
Bet tai kaip vyrams abydna,  kai jie tikisi normaliu apvalumu,  o nusiemus lyfčiką apvalumu  reikia ieskoti su ziburiu  biggrin.gif

Nzn
Po lasininias papais prakato daug kaupiasi. Kaip ir po juosmens " baronkom".
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 17, 00:37)


Nzn
Po lasininias papais prakato daug kaupiasi. Kaip ir po juosmens " baronkom".

Tu viska imi i širdį, todel tau buti sarkastiska pochuiste neišeina.

Bet tai koks visdelto nysusvietnas gėris yra rinkes palyginus su išdžiūvusiomis krutimis biggrin.gif
Atsakyti

1. tTk parodziau, kad pilna zmoniu, net izymiu, kuriem tai garzu, kurie nesioja, pilna tokiu, kodel jus isivaizduojat ,kad aplamai visi zmones galvoja, kaip jus?
2. vadinasi esi bloga drauge, pas mane tokiu nera, mes sakom viena kitai teisybe ir dar kartesne, cia sneku apie senasias drauges, kur vis agyvenime bendraujam beveik..

3. tu praleidai mano zinutes ,kur rasiau, akd pas mus butent darbe taip rengiasi, jei rnegciausi kitaip tada atrodyciau keistai mirksiukas.gifas prisitaikiau prie bendradarbiu lotuliukas.gif

4. tu svajom yme ka cia per nesamones rasai, typos per daug aptemtas? o pedutes nailonines jau ne taip aptemtos? lotuliukas.gifdzinsai aptemti irgi maziau aptemti???? lotuliukas.gif

5. siaip jau senai gyvenu uzsienyje, manau duag seniau zu tave ir atvirai bendrauju ir su airiais ir ktiu tautybes zmonem, ir galiu pasakyti veina, jie tikria ne tokio menatliteto, kad aptarinetu , kaip kas pasirenges, aisku paaugliam gal svarbu, gal yra kokiu irgi ikyriu bobu, bet tai tiek mazia palyginus, vyrai aplamai turi savo temas, jie jauciu nei nepastebi tokiu dalyku dauguma, jei ten kakziap nesi provokuojanciai apsirengusi...

6. gal but koki apati esi tokia ir tavo aplinka, mes su draugem ,bendradarbem tikrai turim ka kalbeti ir be pletku apie kitus, aplamai airijoje nesu to pastebejusi, pletkinimo apie bendradrabius ar siaip apie kitus zmones, isskyrus, kai dirbau su lietuvem ir rusem, latvem, va ten tai buvo zinojo, kas su kuo miega, kas kaip gyvena, kiek uzdirba ir t.t. doh.gif

1. Parodei jaunutes merginas sportuot einancias. KItas dalykas, kad jei kazkas taip rengiasi, tai nereiskia; jog grazu ir butinai tu turi kartoti.

2. Nei viena mano drauge neatrodo kaip kloune. Jei iseitu uz ribu, dazytusi plaukus zaliai ir verktu, kad vyro neranda - pasakyciau. O kol nesutampa skoniai, bet visos atrodo kaip zmones, as joms savo nuomones nekisiu.

3. TU siaip pabrezi, kad mases tiesos nepasako. Kaip dabar yra, jog taikaisi prie aplinkos? Nors tiesa pasakius, as netikiu tuo, ka tu sakai. Toks jausmas, kad jus ten kur Havajuose dirbat, jog visi bele kaip rengtusi, nes dregme, karstis ir is darbo tiesiai i pliaza. Vyrai su flip flopais? Airijoje? VISI? Nesek man pasaku.

4. Pedkelnes, ne pedutes. Tai tympos ir pedkelnes lygiai taip pat aptemptos. O pas jus darba gal kas eina tik su pedkelnem, be sijono? :unsure: Denim dzinsai alia legginsai irgi perdaug aptempti. Nu darbas yra tikrai ne ta vieta kur turi triusiku nerinius demonstruoti. Skinny dzinsu as irgi nesideciau.

5. Nei vienas airis, niekada neaptaria kitu zmoniu isvaizdos. Jokiu atveju. Patikejau. :) Ir as dar karta sakau. Jei garsiai nepasako - pagalvoja. Nebent tu dirbi akluju institute.

6. Darbe as nepletkinu, nezinau kas su kuo miega, kokia poza ir kaip daznai. Ir kiek uzdirba neklausineju. Nepaisant to, ausis turiu ir girdziu, kaip labai eksentriskus zmones apkalba. O siaip tai, teisingai, mano aplinka kokia as, o taviske tokia, kokia tu - tympes su tunikom ir plaukuoti vyru koju pirstu is flip flopu kysantys kartu su sumedejusiais kulnais.

Atsakyti
Tik be galo drasus, dideles širdies, astraus proto zmones gali sau leisti buti ekscentrikais. Visi kiti - pilkos vidutinybės

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 17, 00:33)
Bet tai kaip vyrams abydna,  kai jie tikisi normaliu apvalumu,  o nusiemus lyfčiką apvalumu  reikia ieskoti su ziburiu  biggrin.gif


Matyt tokie ir veda apvalias, kad po to nebūtų abydna:) va kai vedi gazelę, o po 10 metų lieka įmitusi boba, kur kas abydniau:)
Atsakyti

va kai vedi gazelę, o po 10 metų lieka įmitusi boba, kur kas abydniau:)

Toks įspūdis,kad  vyrai nenusipeni,lieka kaip Apolonai.

Atsakyti

Toks įspūdis,kad  vyrai nenusipeni,lieka kaip Apolonai.

Oi, anie atskira respublika, jie gi amžinai vartotini įsivaizduoja 🤭 per pilvus pimpalų nemato, bet gi mačo ojoj 

Atsakyti

Tai gi mūsų visuomenėje taikomi dvigubi standartai.Dirbu grožio salone su vyrais,tai ko tik neprisižiūriu.Nors jaunimėlis pamažu keičiasi į gerąją pusę.

Ko negaliu pasakyti apie vienmečius.Neseniai man vienas įrodinėjo,kad pažastis skustis nevyriška.Jis ne ******,nesiskutinės.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 17, 00:00)
Beje, jei oficialiai nera aprangos kodo, nereiskia, kad gali eiti bet kaip. Turi buti sveikas protas ijungtas ir as tikrai manau, kad itin aptempti drabuziai kaip tympos darbe netinka. Ir vyrams flip flop netinka. Neestetiska, ne vietoj ir ne laiku.



Pas mus darbe buvo galima bet kaip. Bet darbas susijes su buvimu pas klientus. Daugiausia IT serverines ir visokios komunikacijos dezes pastatuose.
Daznai tuo metu dar ten plusa ir statybininkai, nieko nera. Tai mes atrodeme, kaip valkatos surinktos is miegu po tiltu. Manem, kad galima buti bet kaip, nes is uzsakovo buvo tik atsakingi uz tech prieziura.

Uzsakovas sefa ispejo, kad kazka darytu, tai sefas nupirko visiems T shirt su kompanijos logotipu ir liepe darbe su jais buti. Jei reikia bendraut su uzsakovais
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 17, 10:40)
Tai gi mūsų visuomenėje taikomi dvigubi standartai.Dirbu grožio salone su vyrais,tai ko tik neprisižiūriu.Nors jaunimėlis pamažu keičiasi į gerąją pusę.
Ko negaliu pasakyti apie vienmečius.Neseniai man vienas įrodinėjo,kad pažastis skustis nevyriška.Jis ne ******,nesiskutinės.

Nei vyriska nei nevyriska. Kaip ir moters makiazas- tera puosyba, o ne privalomas "higienos ir tvarkos" elementas.
MB irgi neskuta, bet ne del vyriskumo, o kad tiesiog niekam tie plaukai netrukdo. Man tai tinka. Zinau, kad as irgi galeciau nesidepiliuot visai,bet del saves tai darau ax.gif
Atsakyti