Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 19:43)
Issigimusi melage. Cia as rasiau temoj " ar egzistuoja Dievas" apie savo skaitytas sias knygas, kada tu pleseis viename poste, kad skaitei vedes, bet neskaitei. Dar prasei ikelt vedu knygas. Is to ir pezi dabar. Bhagavad Gita mat gluse skaite😂
Bl, zinok sutikciau tave gyvai- gautum savo kiaules marmen.
Pzd nx is sm, melqge apsisikusi. Debiliu debile esi

bet tu ir debilė, vėl nesuvoki, kad laikas eina, per tiek laiko nuo tų diskusijų, tai galėjo 100 knygų perskaityt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 19:45)
Krize buvo kai mama susirgo ir tevas mire. Taip kad au au, dvarniaska. Gauni marmen ir begi toliau paskui vaziuojanti dvirati biggrin.gif .

nu tai tikrą Ožį išsirinkai, todėl ir siautėji čia. Tai siutėk ant jo, ne ant mūsų. Ne mes tau gyvenimą sušikom rolleyes.gif Normalus vyras, kai nutinka nelaimė yra petys, o ne Ožys 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik valgau(ir dabar) su mažuoju grikius, raugintus kopūstus ir tofu. su prieskoniais viskas sumaišyta ir kanapine druska. jau trecia d iš eiles. o ir šiaip dažnai toki derini valgom. skaanu. devil.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 19:58)
Man slyjstus, nederamas derinys. Rauginti kopustai yra ok, rauginti troskinti ok. Bet su bulvem. O ne su kokiais makaronais ar kruopom.

koks skirtumas, debe? ir tie, ir tie angliavandenių pagrindas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 20:40)
tau eterio maza? lotuliukas.gif demesio pasigedai, niekas nesiriejo siandien tai pavargai, nebeturi kur issilieti savo sudo? temu nesuvarytoja lotuliukas.gif kam kam o ta tai itkria matosi, kad jau ilsetis reikia, labos nakties  4u.gif
Papildyta:

As taip visada valgiau kose grikiu nuo vaikystes, man aplamai rauginti produktai patinka, vaikysteje net labiau patiko nei saldainiai  biggrin.gif Atradau, kad ir dietologes rekomenduoja.
O sita, kurios posta idejau, tai ji baigusi ir dirba Nutritional Therapist, nezinau ar labai tiksliai  isverciau profesija, dabar tiek tu variaciju.
Kad gali nepatinkti kazkas, tai pilnai sutinku, del to visada sakau, kad reikia valgyti, kas patinka, kas skanu.
Bet sis derinys tikrai nera kazkoks labai jau keistas, kad reiktu baisuliniai stebetis , grikiai buvo visada tiekiami ir
aip garnyras su mesa ir su kazkuom suriu ar su darzovem, man kesciau butu jie su uogiene, bet gal ir taip kas valgo.  biggrin.gif
O kad grikiai ir raugintos darzoves(nebutinai kartu) sveika, tai manau niekas del to nesigincyjo niekad.

Bl..eik tu nx, nedasutele...
Tikrai niekam neidomu ka tu edi ir kaip siki.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 21:23)
koks skirtumas, debe? ir tie, ir tie angliavandenių pagrindas biggrin.gif

Juk tu geriau savo klizmas stataisi, negu tuos " slykscius raugintus jipustus " edi, isverstaskure.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 21:22)
bet tu ir debilė, vėl nesuvoki, kad laikas eina, per tiek laiko nuo tų diskusijų, tai galėjo 100 knygų perskaityt biggrin.gif
Papildyta:

nu tai tikrą Ožį išsirinkai, todėl ir siautėji čia. Tai siutėk ant jo, ne ant mūsų. Ne mes tau gyvenimą sušikom rolleyes.gif Normalus vyras, kai nutinka nelaimė yra petys, o ne Ožys 4u.gif

Au au biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 21:27)
Juk tu geriau savo klizmas stataisi, negu tuos " slykscius raugintus jipustus " edi, isverstaskure.
Papildyta:

Au au biggrin.gif

ne klizmas aš tik tavo smegenims statau nuotoliniu būdu 4u.gif pažiūrėk per 3,5 metų kokie mano rezultatai, gražu žiūrėt kaip protėji akyse wub.gif

beeeee beeeee biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 21:22)
Kaip tik valgau(ir dabar)  su mažuoju grikius, raugintus kopūstus ir tofu. su prieskoniais viskas sumaišyta ir kanapine druska. jau trecia d iš eiles. o ir šiaip dažnai toki derini valgom. skaanu.  devil.gif

Esk. Jas tau trukdo, fanatei?
Juk normal vyro ir neturi ir neturesi. Sveikas vyras mesa minta.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 21:28)
ne klizmas aš tik tavo smegenims statau nuotoliniu būdu 4u.gif pažiūrėk per 3,5 metų kokie mano rezultatai, gražu žiūrėt kaip protėji akyse wub.gif

Tavo rezultatai ???- Skraidai su elfais, matai nesamus dalykus ...
Ir tavo sugyventinis tavimi nesirupina - nepriduoda psichiatram...Ziauru...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 21:35)
Tavo rezultatai ???- Skraidai su elfais, matai nesamus dalykus  ...
Ir tavo sugyventinis tavimi nesirupina - nepriduoda psichiatram...Ziauru...

Jis mane dar remia, sako klizmuok klizmuok tą cambalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 21:35)
Juk normal vyro ir neturi ir neturesi. Sveikas vyras mesa minta.

Net ir nevisai normalus mesa minta kas diena. MB mesos nevalgydavo jei as isvaziuodavau sakysim dirbti. Ir jai nereikejo. Bet kartu kai esam - valgo
Atsakyti
Dar tiesa, užmiršau, ir dar viskas su voveruškom. niam niam.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 22:02)
Dar tiesa, užmiršau, ir dar viskas su voveruškom. niam niam.

Voverushkos gerai bet reikia spirguciu prie ju
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 21:46)
Jis mane dar remia, sako klizmuok klizmuok tą cambalą biggrin.gif

Net neabejoju. Juk tavo sugyventinis kaip chliupikas, zodzio savo neturi, tik linkcioja tau prie kojos. Vargsa mėmė, ne vyras... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 21:28)

Paskaityk save, isterike. Daug klaidu padarei isteriskai cia isterikuodama . Skirybos zenklu nerasta, senmerge istericka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 21:22)
Kaip tik valgau(ir dabar)  su mažuoju grikius, raugintus kopūstus ir tofu. su prieskoniais viskas sumaišyta ir kanapine druska. jau trecia d iš eiles. o ir šiaip dažnai toki derini valgom. skaanu.  devil.gif

Kiaules irgi gali mist tuo paciu maistu diena is dienos.
Zmogus skiriasi nuo gyvulio.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 22:13)
Net neabejoju. Juk tavo sugyventinis kaip chliupikas, zodzio savo neturi, tik linkcioja tau prie kojos. Vargsa mėmė, ne vyras... 4u.gif
Papildyta:

Paskaityk save, isterike. Daug  klaidu padarei isteriskai cia isterikuodama . Skirybos zenklu nerasta, senmerge istericka biggrin.gif

taigi sakei, kad mes daug pykstamės, o dabar jau žodžio neturi, susivarei visiškai biggrin.gif čia tu tyli prieš savo Ožį, kai jis ant tavęs baubia biggrin.gif 4u.gif

ot tai, vieno kablelio nepadėjau, kokia tragedija, šok per langą dabar 4u.gif
Atsakyti