Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Labai skani buvo L koše, kurią ji man padare i kelione atgal. wub.gifiki db atsimenu. su razinom. ir Cambalai tiktu.(ji gi raše, kad su razinom valgo) nustotu cia amset be galo. wub.gif

nu ok, reiks spirti sau subinen su naujom kosem. Ana savaite tris kartus ziedus nuo pirstu pameciau. Man akivaizdziai truksta kaloriju. :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 14:47)

Gal neslopina, o apsaugo moteri labiau?Juk neikas nesako nesimylekit, sako mylekites santuokoj ir i svetimus neziurekit. Tai apsago nuo daug bedu ir skausmo. Juk moteriai vaika isnesioti auginti,o jei vyras pasiplauna, kas jai pades? Moke moteris neduoti iki santuokos, del ju paciu saugumo, ypac seniau,

del šito sutinku. del saugumo, del fiziologijos.
bet vis tiek - iš kitos puses, slopina, daug kaltes permeta.
Moteris - visuose mituose, pasakose, žiūrek, arba angelas, arba šetonas. o sveiko vidurio -jokio.
taigi, pritariu ir ką Mylimuke sako.
Atsakyti

del šito sutinku. del saugumo, del fiziologijos.
Moteris - visuose mituose, pasakose, žiūrek, arba angelas, arba šetonas. o sveiko vidurio -jokio.

Nes rase vyrai. :) 

Man tai geriausia kai vyrai sako, kad moterys nelogiskos. Persiprasau labai, bet aplink mane moterys dar ir kaip logiskos. Vyrai va daug maziau. Ypac elgesys ju, nes daznai zemas emocinis intelektas, valdomi laikinu emocinou busenu, elgiasi tikrai nelogiskai. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 23:08)
Nezinau, kas tau ten kur geria? Gal tokioj aplinkoj buvai,kur daug gerianciu, kad ir vyras pradejo gerti, draugu itaka, barai ir panasiai? Tikrai dabar vis maziau gerianciu, ir jaunimas vis samoningeja.
Ar tu cia kaip visad 20 m senumo prisiminimais daliniesi ir isivaizduoji, kad niekas nesikeicia. Na tik tu pati. Ziurek gi kaip siausiesi pries save pacia, ka rasei vos pries pora keleta metu  mirksiukas.gif

Nu Mylimuke, as suprantu, kad nori pasirodyti, kad saunu viskas Lietuvoje, bet deja LIetuva pirmauja PASAULYJE del gerimo, zinoma visoje europoje ne kazin kas koks 80-90 zmoniu tikrai vartoja alkoholi, ir pati gi vartoji, tai apie ka sneka? biggrin.gif
Cia pries du metus, abejoju ar is esmes kas labai pasikeite

Pagal alkoholio vartojimą Lietuva pasaulyje – vis dar pirma
Skaityti daugiau: https://kauno.diena....ar-pirma-865514

Kad kazkiek keiciasi labai noriu tiketi, zinau, kad yra jaunimo, kurie is vis nevartoja ir organizuoja sventes be alko ir aplamai atejus zaliesim i valdzia ta tema daug eskaluojama, miesto sventes atsisakineja alko, duagiau info tom temom, labai tikiu, kad ivestos priemones sumazins sita beda. Bet nu nereikia neigti realybes, mano metu +- 10m vyru negerenciu, nelakstanciu per kitas, tikrai ne dauguma, greiciau vienetai, atmetus visokius sektantsu ir keistuolius, normaliu tikrai ne kazin ka. Todel ir nustebau, kad toks vyras is kart apibudinamas, kaip zemiausio lygio...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 15:51)
O man ne tas pats. Nenoreciau pvz, kad vien suda estu ir 40ies infarktas butu.
Be to, labai viskas apsisunkina, kai kardinaliai skirtingai maitinasi.

šaunuole wub.gif
Vat kiti begioja, (na, ok, Cambala liesa kaip špyga),
bet valgo ką nori. (ir ilgainiui krapšog alvą, kas su jais negerai.)

turiu tokiu daug "ale ant sporto", bet kemšanciu bile ką i save. tai ką - tokie pat nesveiki ir vis balansuojantys ant ansvorio ribos.
gi sakoma, judejimas - tik 20proc sveikatos.
mityba vis tiek lemia daugiau.
kas iš to, kad nubegsi ratuką, pametysi hanteliu, o paskui rysi processed food ir dar daug animal fat. tai turesi gražius riebalus ant nematomu raumenu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 sausio 2020 - 23:19
[quote=cambala,2020 01 29, 23:04]
kur parašyta, kad kiekvieną dieną? jei su tavimi ir tavo vyru lygint, tai mes visai nesipykstam tada biggrin.gif 4u.gif
tai tave vis veda ir veda? kas dieną? pas normalius žmones tai tik vienos vestuvės, antrą kartą nebeveda biggrin.gif

guosk guosk save, sėdi po Ožio padu, beeee, verki naktim 4u.gif iki rudens, kai tau užeis sunkūs laikai visai tave mes 4u.gif
[/quote]
As tave cituoju, bezdzionike biggrin.gif . Anksciau

9 val vakaro pasiklizmusi eidavai miegucio. Dabar viena, jau net prezikais nesinaudojanti, inksti naktim biggrin.gif
[/quote]
nenusišnekėk, mes visada naktinėjam biggrin.gif jau eilę metų taip
tau tikrai kukū jau, neklausai protingesnių žmonių patarimų, kad bilobilį gert, tai turi ką turi
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 23:09)
Labai skani buvo L koše, kurią ji man padare i kelione atgal.  wub.gif  iki db atsimenu. su razinom. ir Cambalai tiktu.(ji gi raše, kad su razinom valgo) nustotu cia amset be galo.  wub.gif

Bl, fanate nuskaite viena zodi" razinos" ir padare savo fanat issvadas...

Ne, given, as lutukes receptais nesusizavesiu.
Nes ta nedasutele uzgozia eteri, bet niekada nieko idomaus neparaso. Jos receptai neidomus ir caro laiku, kada niekas neimprovizavo su maistu - tiesiog bulve, morka, vista, kerziniu batu sustumta, vandenuko ipyla ir wuolia - pucija kaip kiaules tvarte. Bet tai lutuke pasidalino skOAniu receptu!!
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif tourist5.gif devil.gif pati kalta. daug prarasi. essen.gif essen.gif essen.gif

na, aš tai tikrai fanate.
o vat Lutuke skirtingai šeimoj gamina.
(užat gyvena su savo vertu vyru, ne tai, kaip aš, su svetimais ir nereguliariai.)
(ir del jos tu nesijaudini tiek.)
pagamintu ir tau lavonienos pagal tavo skoni. beliktu tau ją pabuciuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 sausio 2020 - 23:24
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 23:19)
Bl, fanate nuskaite viena zodi" razinos" ir padare savo fanat issvadas...

iššššvadas... ko čia šnypšti dabar, gyvate? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 23:13)
del šito sutinku.  del saugumo, del fiziologijos.

Kur religija moteriai iskritinai primeta kalte? kazkaip niekas i galva neateina? kultura taip, paprociai, o religija , kuri moteriai ka primeta? nera nepaleistuvaik moterim iskirtinai isakymas gi biggrin.gif

Kokias pasakas turi omenyje, visokiu gal yra?
siaip pasakos neatsipindi realybes, tai perkeltines prasmes istorijos. pasakose aplamai viskas suidealizuota.

Atsakyti
Nu gerai, mergos. Einu i lovą, sapnuosiu mano Cambalos meilę man. wub.gif (meilužiai atideti, dabar tik platoniški.) pastebejot, aš ne vienu būdvardžiu/daiktavardžiu C nevadinu. apie jos gyvenimą - ne žodžio, apie vyrą, vaiką, motiną... o ji mane - kuo gražiausiai, ir mano nevykelius veganus vyrus.
idomu visgi, mesa daro mus agresyvius, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 sausio 2020 - 23:28
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 23:16)
Man tai geriausia kai vyrai sako, kad moterys nelogiskos. Persiprasau labai, bet aplink mane moterys dar ir kaip logiskos. Vyrai va daug maziau. Ypac elgesys ju, nes daznai zemas emocinis intelektas, valdomi laikinu emocinou busenu, elgiasi tikrai nelogiskai. 

nelogiskos pagal vyru logika biggrin.gif kaip mums jei gali atrodyti nelogiski pagal musu biggrin.gif
Atsakyti