Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 23:20)
biggrin.gif  biggrin.gif  tourist5.gif  devil.gif  pati kalta. daug prarasi.  essen.gif  essen.gif  essen.gif
na, aš tai tikrai fanate.
o vat Lutuke skirtingai šeimoj gamina.
(užat gyvena su savo vertu vyru, ne tai, kaip aš, su svetimais ir nereguliariai.)
(ir del jos tu nesijaudini tiek.)
pagamintu ir tau lavonienos pagal tavo skoni. beliktu tau ją pabuciuoti.

Neabejoju kad pagamintu. Jei jau tiek spygavusi apie paleistuves tave gina, kuri barskinasi su vedusiu.
Ji juk su bet kuo drqugautu, nes gluse nedasutusi yra, kuria visi realybej nx siuncia.
Atsakyti
aš irgi sutinku su Šviesa.
vyrus paerzinu: kur jūsu intelektas. vien instinkto vedami. dažnai adrenalino. tokie pat emocionalūs, bet kitaip.
ant tiek skauda, arba blokuojasi, kad geria,(jau geriau užgers) nei gebes kalbeti atvirai. bet šiaip mieli jie, tie vyrai. wub.gif

ir tikrai šiaip moterims lengviau. lengviau jos priima krizes, lankstesnes, po traumu greiciau atsistato, atsigauna. mažiau nusigeria, nusivalkatauja.

ne veltui, pagal vedas - moterys 9 kart emociškai stipresnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 sausio 2020 - 23:31
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 23:12)
Va, kur sakiau labai skaniu vegetarisku receptu knyga. Veganisku receptu irgi yra. Pasirodo autorius gana zinomas UK. Nezinojau sito. smile.gif 

dekui
radau cia jo lyg yra video kaip gamina, man patinka matyti, tada aiskiau daug kas.
https://www.youtube....h?v=EbvGXTgOOW8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2020 - 23:38
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 23:26)
Nu gerai, mergos. Einu i lovą, sapnuosiu mano Cambalos meilę man.  wub.gif (meilužiai atideti, dabar tik platoniški.) pastebejot, aš ne vienu būdvardžiu/daiktavardžiu C nevadinu. apie jos gyvenimą - ne žodžio, apie vyrą, vaiką, motiną... o ji mane - kuo gražiausiai, ir mano nevykelius veganus vyrus.
idomu visgi, mesa daro mus agresyvius, ar ne?

taip, ji tokia. Pirma puola ir dar nori, kad jos žodis būtų paskutinis. Nebus niekada. Girdi, cambse? Tu nutilsi, mes toliau kalbėsimės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 23:21)
iššššvadas... ko čia šnypšti dabar, gyvate? biggrin.gif

As ir esu gyvate. Lisk i kampa, dvarniaska.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 21:29)
Neabejoju kad pagamintu. Jei jau tiek spygavusi apie paleistuves tave gina, kuri barskinasi su vedusiu.

aš jau pagerejau. aš db platoniškai. L nori nenori bus priversta mane ginti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 23:30)
taip, ji tokia. Pirma puola ir dar nori, kad jos žodis būtų paskutinis. Nebus niekada. Girdi, cambse? Tu nutilsi, mes toliau kalbėsimės  wub.gif

Bet normaliu nariu nepuolu. Tik tampau kiek noriu tokia kvaisele kaip tave, kuri isterikuoja del savo " paskutinio zodzio". biggrin.gif
Oi, oi, tu nusistekensi visai, glusele biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 23:33)
aš jau pagerejau. aš db platoniškai. L nori nenori bus priversta mane ginti.  ax.gif

Platoniskai krusies su vedusiu vyru ir kaifuoji net sm? Nes daugiau neturi artimu draugiu su kuo pasnekt apie seksa su vedusiu. Nu nu...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 22:53)
priminei toki anekdotą. kai moterys sako: maniškis labai geras. nemuša manęs, negeria ir per kitas neina. -- tai suprask,

Uzmirsaii dar viena komponenta -ALGA PARNESA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 29 sausio 2020 - 23:43
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 23:32)
As ir esu gyvate. Lisk i kampa, dvarniaska.

nieks čia ir neabejoja, patikėk biggrin.gif šliužas kak nada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 22:46)

Kodel ji nevalge?

Nes mesos keliom savaitem neprisipirksi, o ji tingedavo is namu iseiti... Karta menesi neisejo is namu. Sake poreikio nera mesai. Bet kai as valgau tai atsiranda
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 23:16)
Man tai geriausia kai vyrai sako, kad moterys nelogiskos. Persiprasau labai, bet aplink mane moterys dar ir kaip logiskos. Vyrai va daug maziau. Ypac elgesys ju, nes daznai zemas emocinis intelektas, valdomi laikinu emocinou busenu, elgiasi tikrai nelogiskai. 

Logikos yra ivairios. Moterys vadovaujasi labiau jutiminemiss tikimybiu logika, vyrai grieztu faktu logika.

Bet net grieztu faktu logika priklauso nuo tikslu. Nesuprantami tikslai - nesuprantama ir logika
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 29, 23:41)
nieks čia ir neabejoja, patikėk biggrin.gif šliužas kak nada biggrin.gif

Todel su baime ir skaiciavai kafa grisiu is atostogu biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 29, 23:47)
Nes mesos keliom savaitem neprisipirksi, o ji tingedavo is namu iseiti...

Jus neturit saldytuvo su saldiklio kamera?
Taip reiskia ir myli zm9na, nepripildes saldytuvo su saldikliu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 29, 23:26)
idomu visgi, mesa daro mus agresyvius, ar ne?

Ne smile.gif
Atsakyti