Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 19, 16:23)
Taigi atlyginima ant popieriaus padidino tik ant popieriaus nes atskaitymus perkele zmonems.

dar yra vienas niuansas, kad algos priklauso nuo konjukturos. kai uzsirauks pinigus upes is ES ir is emigrantu, tai bus totali piz... ant LT...

Aš čia kalbu apie algą į rankas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 14:42)
O foto kur? Bent per ekrana i sniega paziuret smile.gif

Mylimuke, dar lauki sniego? smile.gif
Aš tai kaifuoju-šiandien mieste teko prasieiti, Vilniuje, kai kurios kavinės jau išnešė lauko staliukus-sėdi žmonės, alų geria sau, lauke, fantastika smile.gif Nuostabus oras! smile.gif

Belaukiant knygų mugės nutiko toks smagus atsitiktinumas: užsuku į knygyną, ieškau suvenyrų kolegoms iš kitų šalių, žiūriu S. Eidrigevičiaus kalendorius, seniai jį vartinėjau, pakeliu, ieškau kainos, nerandu. Ir girdžiu šalia savęs balsą: "iš karto su autografu gautumėte". Žiūriu, šalia gi autoriaus stovi smile.gif Tai jau pirkau smile.gif Man iš vaikystės knyga "Kelionė į Tandandriką" su jo iliustracijomis įstrigusi kaip nereali, tos iliustracijos sukūrė visą istoriją ten.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 15:25)
Gyreisi, sakei, kad rašyt moki, su tuo atseit nėra jokių problemų, ar jau pamiršai?

Gal ji Nacionaliniam Lietuvos diktante dalyvaus biggrin.gif
https://www.diktanta...s/apie-projekta
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 15:24)
O ka tavo zuvytes valgo, ar domejaisi?  biggrin.gif

Marine scientists from the National University of Ireland (NUI) in Galway found the plastic bits in 73 percent of 233 deep-sea fish collected from the Northwest Atlantic Ocean—one of the highest microplastic frequencies in fish ever recorded worldwide.

demejausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 16:26)
tai butent tik 20 proc ,ka ir sakiau, ne kazin kiek ir dagiau, nuo 1000 e 200e is kuriu dar atskaiciuojami mokesciai, kainos irgi atitinkamai auga. mirksiukas.gif Skurdas auga, nelygybe auga, zmones toliau emigruoja..

nu taip, ir tai kur as veidmaine , anot tamstos?

Rašai, kad visi gyvūnai rūpi vienodai, bet nevienodai gi, žuvys nerūpi, nes jas valgai. Veršiukai irgi, nes perki sūrį.
Veidmainiška kitiems moralizuoti dėl to, ką patys darot.
Bet tau čia įprasta, gi visose temose tu taip - rūkymo, gėrimo, vaisingumo, darbo, mėsos, rūpinimosi savim, gamtos saugojimo. ir tt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 15:25)
Sakei 8 ar kiek ten turėjai. Bet gal mokytoja iš gailesčio parašė smile.gif

Negali mokytoja debilei, kuriai tiesiog 1 -as turetu but uz rastinguma ir minciu deliojima, parasyt 8.
Peza ji beli ka, pamirsta..Arba mokesi pagalbinej mokykloj, tai gal ir turejo 8
.
Atsakyti
B;yn metu tem lutuke i rjos gyvenimas, jus rimtai nieko idomiau gyvenime nveikiat dvi bedarbes domisi mano gyvenimu lotuliukas.gif Jus abi gal tarpusavyje pasnekekit, kaip smagu,kai vyrai islaiko , ka jiem gaminat ? biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 15:25)
Sakei 8 ar kiek ten turėjai. Bet gal mokytoja iš gailesčio parašė smile.gif

cia gyrimasis? lotuliukas.gif nu turejau pries 20+ m , tai ir dabar parasau teisingai, jei man to reikia.
Bet man nerupi mano gramatika, kai rasau internete soc tinkuose, aiskiau dabar tamstai?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 19, 15:27)
Mylimuke, dar lauki sniego?  smile.gif
Aš tai kaifuoju-šiandien mieste teko prasieiti, Vilniuje, kai kurios kavinės jau išnešė lauko staliukus-sėdi žmonės, alų geria sau, lauke, fantastika smile.gif Nuostabus oras! smile.gif

Belaukiant knygų mugės nutiko toks smagus atsitiktinumas: užsuku į knygyną, ieškau suvenyrų kolegoms iš kitų šalių, žiūriu S. Eidrigevičiaus kalendorius, seniai jį vartinėjau, pakeliu, ieškau kainos, nerandu. Ir girdžiu šalia savęs balsą: "iš karto su autografu gautumėte". Žiūriu, šalia gi autoriaus stovi  smile.gif Tai jau pirkau smile.gif Man iš vaikystės knyga "Kelionė į Tandandriką" su jo iliustracijomis įstrigusi kaip nereali, tos iliustracijos sukūrė visą istoriją ten.

Och pasisekė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 15:17)
Tavo pareigos visiems aiškios- forumo klounė, psichodinočka.
Jo jo, skaičiuoju, oi tu durnele, dar nepamiršk paminėt, kad bedarbė esu ir anglų nemoku lotuliukas.gif

o tu ritmia nedirbti ir socialo negauni, zinai ,kad pensijos negausi tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 19, 16:27)
Mylimuke, dar lauki sniego?  smile.gif

Belaukiant knygų mugės nutiko toks smagus atsitiktinumas: užsuku į knygyną, ieškau suvenyrų kolegoms iš kitų šalių, žiūriu S. Eidrigevičiaus kalendorius, seniai jį vartinėjau, pakeliu, ieškau kainos, nerandu. Ir girdžiu šalia savęs balsą: "iš karto su autografu gautumėte". Žiūriu, šalia gi autoriaus stovi  smile.gif Tai jau pirkau smile.gif Man iš vaikystės knyga "Kelionė į Tandandriką" su jo iliustracijomis įstrigusi kaip nereali, tos iliustracijos sukūrė visą istoriją ten.

Oi aš vakar prasiėjau miškais kalnais, gerai buvo. Šiandien irgi oras geras. O savaitgalį dar po sniegą krebždėjom, net gniūžtę suvyniot išėjo biggrin.gif
Knygynuose nesilankau beveik, skaitau knygas iš bibliotekos, gaila paskui, kad vietą užima.
Nors va šiandien Petronienė pasidalino tyrimu, kad net knygų laikymas, nors ir neskaitai, daro teigiamą įtaką. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 16:31)
B;yn metu tem lutuke i rjos gyvenimas, jus rimtai nieko idomiau gyvenime nveikiat dvi bedarbes domisi mano gyvenimu lotuliukas.gif Jus abi gal tarpusavyje pasnekekit, kaip smagu,kai vyrai islaiko , ka jiem gaminat ? biggrin.gif
cia gyrimasis? lotuliukas.gif nu turejau pries 20+ m , tai ir dabar parasau teisingai, jei man to reikia.
Bet man nerupi mano gramatika, kai rasau internete soc tinkuose, aiskiau dabar tamstai?

Rūgščios vynuogės, ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:31)

Visi beraščiai taip teisinasi. Ne nerūpi, o tu nesugebi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:32)
o tu ritmia nedirbti ir socialo negauni, zinai ,kad pensijos negausi tokiu atveju?

Man px, ateisiu pas tave
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 15:35)

Rūgščios vynuogės, ane?  smile.gif

as tai saldzias perku mirksiukas.gif O jus pirkit, ka norit, mantai smagu apie mane kalbeti, bet idomu,kaip jus nieko idomiau gyvenime neturit, ka pasneketi biggrin.gif
Tai kaip ten su vyru islaikymu, ar valstybe islaiko? bigsmile.gif
Atsakyti