QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 19, 16:27)
Mylimuke, dar lauki sniego?
Aš tai kaifuoju-šiandien mieste teko prasieiti, Vilniuje, kai kurios kavinės jau išnešė lauko staliukus-sėdi žmonės, alų geria sau, lauke, fantastika

Nuostabus oras!
Belaukiant knygų mugės nutiko toks smagus atsitiktinumas: užsuku į knygyną, ieškau suvenyrų kolegoms iš kitų šalių, žiūriu S. Eidrigevičiaus kalendorius, seniai jį vartinėjau, pakeliu, ieškau kainos, nerandu. Ir girdžiu šalia savęs balsą: "iš karto su autografu gautumėte". Žiūriu, šalia gi autoriaus stovi

Tai jau pirkau

Man iš vaikystės knyga "Kelionė į Tandandriką" su jo iliustracijomis įstrigusi kaip nereali, tos iliustracijos sukūrė visą istoriją ten.
Oi aš vakar prasiėjau miškais kalnais, gerai buvo. Šiandien irgi oras geras. O savaitgalį dar po sniegą krebždėjom, net gniūžtę suvyniot išėjo

Knygynuose nesilankau beveik, skaitau knygas iš bibliotekos, gaila paskui, kad vietą užima.
Nors va šiandien Petronienė pasidalino tyrimu, kad net knygų laikymas, nors ir neskaitai, daro teigiamą įtaką.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 16:31)
B;yn metu tem lutuke i rjos gyvenimas, jus rimtai nieko idomiau gyvenime nveikiat dvi bedarbes domisi mano gyvenimu

Jus abi gal tarpusavyje pasnekekit, kaip smagu,kai vyrai islaiko , ka jiem gaminat ?
cia gyrimasis?

nu turejau pries 20+ m , tai ir dabar parasau teisingai, jei man to reikia.
Bet man nerupi mano gramatika, kai rasau internete soc tinkuose, aiskiau dabar tamstai?
Rūgščios vynuogės, ane?