Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Bet man nerupi mano gramatika, kai rasau internete soc tinkuose, aiskiau dabar tamstai?

Gimtąją kalbą privaloma gerbti.Tai viena,kita reikia rašyti taip,kad pačiai ne gėda būtų perskaityti.Trečia,jei koks mažaraštis per fb draugauti,nė nesivarginu atsakinėti.Negaliu pakęsti,kai rašo-labuką,ką šendien veiki.Jau iš karto aišku,kad rašo konkretus molis.Su ketinimais n*****ti.

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 15:36)
Visi beraščiai taip teisinasi. Ne nerūpi, o tu nesugebi.
Papildyta:

Man px, ateisiu pas tave

galvok, ka nori ar man gaila biggrin.gif

kur tu eisi i Peru? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 15:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72612461" data-time="1582119066"><div><p>Bet man nerupi mano gramatika, kai rasau internete soc tinkuose, aiskiau dabar tamstai?</p></div></blockquote><p>Gimtąją kalbą privaloma gerbti.Tai viena,kita reikia rašyti taip,kad pačiai ne gėda būtų perskaityti.Trečia,jei koks mažaraštis per fb draugauti,nė nesivarginu atsakinėti.Negaliu pakęsti,kai rašo-labuką,ką šendien veiki.Jau iš karto aišku,kad rašo konkretus molis.Su ketinimais n*****ti.</p><p></p><p></p><p></p>

Taip. Bersštis žnogus, deja , protu nespinduliuoja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 16:40)
as tai saldzias perku  mirksiukas.gif O jus pirkit, ka norit, mantai smagu apie mane kalbeti, bet idomu,kaip jus nieko idomiau gyvenime neturit, ka pasneketi  biggrin.gif
Tai kaip ten su vyru islaikymu,  ar valstybe islaiko?  bigsmile.gif

Mums apie tave tiek pat idomu, kiek tau apie Lietuva wub.gif
Atsakyti
Gimtąją kalbą privaloma gerbti.Tai viena,kita reikia rašyti taip,kad pačiai ne gėda būtų perskaityti.Trečia,jei koks mažaraštis per fb draugauti,nė nesivarginu atsakinėti.Negaliu pakęsti,kai rašo-labuką,ką šendien veiki.Jau iš karto aišku,kad rašo konkretus molis.Su ketinimais n*****ti.

Man gimtoji kalba, nera rasytine kalba, tipo tau zmogus, kuris rasyti nemoketu, tai vadinasi negerbtu kalbos??? nejauti, kaip nusisnkei? Musu proteviai is vis nerase ir vargo nemate mirksiukas.gif
O gerbiu as visas kalbas, ar tai gimtoji ar ne. Jos idomios, jas studijuoti idomu, ypac tarmes, o ne sausa gramatika. Ir ne, man negeda save skaityti, o kai zmones ir po 5 m vis skaito zinutes, matomai ir jiem idomu biggrin.gif Mastau romana parasyti bigsmile.gif
Lyg i draugus tau nesiprasau ir nelabai man tai aktualu, ka tu rasai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:41)
galvok, ka nori ar man gaila  biggrin.gif

kur tu eisi i Peru? bigsmile.gif

Tai ir galvoju, ką noriu. Esi neišsilavinusi beraštė

O gal į Kiniją? Berods ir ten, ir ten jau buvai, gali ir į Mexico užsukt
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 15:46)
Mums apie tave tiek pat idomu, kiek tau apie Lietuva  wub.gif

oho mane su visa salim lygini , nu neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=mylimuke!,2020 02 19, 15:35]
Oi aš vakar prasiėjau miškais kalnais, gerai buvo. Šiandien irgi oras geras. O savaitgalį dar po sniegą krebždėjom, net gniūžtę suvyniot išėjo biggrin.gif
Knygynuose nesilankau beveik, skaitau knygas iš bibliotekos, gaila paskui, kad vietą užima.
Nors va šiandien Petronienė pasidalino tyrimu, kad net knygų laikymas, nors ir neskaitai, daro teigiamą įtaką. smile.gif
Papildyta:

Įdomu įdomu, kaip knygų laikymas daro gerą įtaką smile.gif
Dabar bibliotekose tikrai galima rasti labai daug knygų. Man paliko įspūdį VU biblioteka saulėtekyje, kur gali per naktį sėdėti studentai. Sakė, kad leidžiama miegoti pusvalandį, paskui juos žadina biggrin.gif
Aš perku kai kurias. Paskui dalinuosi su kolegomis ir draugais.
Atsakyti
bet tai tada bibliotekininkės turėtų būti laimingiausi ir sveikiausi žmonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 15:41)
Taip. Bersštis žnogus, deja , protu nespinduliuoja.

sakai ? lotuliukas.gif Tu kartais ir teisngai parasai 3 zodzius, bet protu nespinduliuoji.
Atsakyti
Gimtąją kalbą privaloma gerbti.

Kiti dar sako, kad vieta kur gimei reikia gerbti. Bet zmones gimsta ir sikinykuose ir kalejimuose. Kiti gal koki nusikalteliu zargona mokesi...

Taigi gimimo faktas pats savaime jokia priezastis pagarbai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 19, 15:49)
bet tai tada bibliotekininkės turėtų būti laimingiausi ir sveikiausi žmonės biggrin.gif

Kažin ar taip yra biggrin.gif
Nors man čia truputį skirtingi dalykai: sėdėti darbe tarp knygų. Ir savo namuose, kur su meile rinktos tavo mėgstamos knygos, kurias tu galvoji, kad perskaitysi "kažkada", "kai išeisi į pensiją" (vieno draugo žodžiais smile.gif
Atsakyti