Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Reikes daugiau kasti... Och tie kolchozai ir Lanzbergis kuris juos sugriove

Jo, o tu sugriausi drenažą, vis tai koks pasiekimas

Man tai toooks pavasaris...noriu batų batų batų....

d012.gif Noriu ir aš, ir dar noriu suknelės, gal net dviejų.

Nesinori, bereikalingai švaistomi ištekliai ax.gif

Nebenupušk, mums užteks visko.Reikia puoštis kol jauna esi.O pakui iškliši, išstorėsi, susimesi į kuprą ir nieko nebereikės.Tada galėsi saugoti žemę.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 20, 15:09)
Nesinori, bereikalingai švaistomi ištekliai  ax.gif

Pasaugosiu juos senatvėje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 20, 15:26)
Užsimaniau šaltibarščių su keptom bulvėm ir vytintom dešrelėm. Varškės sūrelių ir torto

Dešros su šaltibarščiais? blink.gif
Aš prisiėdžiau vaišių iš Dubajaus ir Tailando, sprogsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 20, 15:49)
<p>Nebenupušk, mums užteks visko.Reikia puoštis kol jauna esi.O pakui iškliši, išstorėsi, susimesi į kuprą ir nieko nebereikės.Tada galėsi saugoti žemę.
</p>

matosi kaip anūkus savo myli smile.gif
Atsakyti
Jau dabar išstorėjau, jau galiu pradėt saugoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 20, 16:01)
Dešros su šaltibarščiais? blink.gif
Aš prisiėdžiau vaišių iš Dubajaus ir Tailando, sprogsiu unsure.gif

Tu šaltibarščius tik su bulvėm valgai? Aš tai dar mėsiško kažką
Atsakyti
Na man tai po saltibarsciu su bulvem nieko nebesinori. Tik po kokios valandos kazka valgyt galiu.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 20, 16:29)
Tu šaltibarščius tik su bulvėm valgai? Aš tai dar mėsiško kažką

Ojei, nevūčiau net pagalvojus,kad taip valgo kažkas. Aga tik su bulvėm
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 20, 16:14)
Jau dabar išstorėjau, jau galiu pradėt saugoti biggrin.gif

🤣
Atsakyti
Ko jau ko, bet šaltibarščių galiu suėst visą puodą per dieną, gerai eina. Užsimaniau baltos mišrainės, bet taip tingiu virt pjaustyt🤦‍♀️ Mopsas mandarinus reketuoja.
Atsakyti

matosi kaip anūkus savo myli smile.gif

Kažkas padangų angarą pakuria, arba sudaro sąlygas pasikurti, kažkas į marias nuotekas pila, kažkodėl Neryje plastiko dalelių randa.Australijos gaisrai irgi labai išgrynino orą. O va aš nebenupirksiu kelių papildomų skudurų,ar batų ir jau būsiu išgelbėsiu žemę.Svajoklė. :irnesakyk:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 20, 17:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72613141" data-time="1582207782"><div><p>matosi kaip anūkus savo myli vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kažkas padangų angarą pakuria, arba sudaro sąlygas pasikurti, kažkas į marias nuotekas pila, kažkodėl Neryje plastiko dalelių randa.Australijos gaisrai irgi labai išgrynino orą. O va aš nebenupirksiu kelių papildomų skudurų,ar batų ir jau būsiu išgelbėsiu žemę.Svajoklė. irnesakyk.gif
</p>

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 20, 17:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72613141" data-time="1582207782"><div><p>matosi kaip anūkus savo myli vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kažkas padangų angarą pakuria, arba sudaro sąlygas pasikurti, kažkas į marias nuotekas pila, kažkodėl Neryje plastiko dalelių randa.Australijos gaisrai irgi labai išgrynino orą. O va aš nebenupirksiu kelių papildomų skudurų,ar batų ir jau būsiu išgelbėsiu žemę.Svajoklė. irnesakyk.gif
</p>

tiesiog daugiau daryti reikia visapusiškai, ne tik rūbais, o ir rūšiavimu, apgalvotais pirkiniais, nedyzeliniais auto, chemikalų, mėsų atsisakymu ir pan. Tai pamatysi, kad šiuo atveju ir vienas žmogus kažką gali ir ne taip mažai pvz. per 10 metų. O žnant, kad žmonės gera avių banda, tai žiūrėk ir drauges užkrėstum, jau padaugintum gėrio. Bet ok, gali nesirūpint anūkų ateitim, man tai kas, ne mano gi jie biggrin.gif
Atsakyti

Bet ok, gali nesirūpint anūkų ateitim, man tai kas, ne mano gi jie biggrin.gif

Jei man tai labai būtų rūpėję anūkai, aš net nebūčiau gimdžiusi nei vieno vaiko.

Atsakyti