Įkraunama...
Įkraunama...

Ei, taupios šeimininkės!

Gal kas koki skanu receptuka su kiaulienos "tusonke" gali pasiulyt? ax.gif su makaronais jau isbandyta. blush2.gif
Atsakyti
Ir dar- turiu pora stiklainiuku rugstokos slyvu uogienes... Nlb mamai pasiseke su ja... ax.gif ar galima butu ja kur panaudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SantaLucija @ 2013 08 11, 20:46)
Ir dar- turiu pora stiklainiuku rugstokos slyvu uogienes... Nlb mamai pasiseke su ja...  ax.gif ar galima butu ja kur panaudot? g.gif

Rūgščia uogienę visada sunaudoju kepdama pyragą, pilu ją tiesiai į tešlą, kai iškepa pyragas būna lyg meduolis.
Papildyta:
QUOTE(SantaLucija @ 2013 08 11, 20:20)
Gal kas koki skanu receptuka su kiaulienos "tusonke" gali pasiulyt? ax.gif su makaronais jau isbandyta.  blush2.gif

kiaulienos tušonkę dedam ant ryžių, ant apvirtų bulvių, po šaukštą galima įvyniot į lietinius, į virtinukus, galima kaip įdara naudot piemenų pyragui.
Atsakyti
QUOTE(SantaLucija @ 2013 08 11, 20:20)
Gal kas koki skanu receptuka su kiaulienos "tusonke" gali pasiulyt? ax.gif su makaronais jau isbandyta.  blush2.gif

Tušonkę naudokit visur kur naudotumėt virtą mėsą: žemaičiai, virtų bulvių cepelinai, lietiniai, bulviniai rageliai, pyragėliai. Mums labao skanu pakepinta ant keptuvės ir valgyti su virtomis bulvėmis.

O uogienę sunaudokit trupininiui pyragui, o jei dar prie jo pieno stiklinė, tai pats idialiausas vakaras lotuliukas.gif
Arba pakepinkit česnaką, čili pipirą, druska, petražolės, sudėkit uogienę, maišydamas sušildykit viską kartu ir turit puikų padažą prie mėsos patiekalų.
Atsakyti