Turejau skristi i Hamburga su vaikais,skrydis po pietu turejo buti ,tai apsiudziaugiau kad diena reikes vaziot i Palanga , o vakar paskambino ir pasake kad skridis nuimtas ir musu laikas iskridimo 6.45 ryto Nusiminiau nes su vaikais reikia is Vilniaus isvaziot nakti,arba diena pries ir imt viesbuti Vat jums ir pigesnis skrydis!!!Kada nori tada ir skrenda, o pas mane jau viskas jau buvo suplanota
Mano sutuoktinio istorija: Skrido pernai į JAV konferenciją Detroite. Per kitas avialinijas skrydžių reikiamu metu jau nebuvo, Flylal'as atseit turėjo ir nusipirko bilietus. Veiksmas vyko pora mėnesių prieš skrydį. Atėjo metas skristi per Kopenhagą (atrodo); taigi nuskrenda mano vyriškis ten, persėst į kitą lėktuvą reikia o orouosto dabuotoja ten sako, jūsų bilietas negalėjo būti parduotas - FlyLal'as jau negalėjo parduoti Jums šio bilieto, nes laisvų vietų lėktuve nėra. Vyras sako, gal kokia klaida? Darbuotoja atsakė, kad negali būti - mes visuomet pranešam kitoms aviakompanijoms, kai lėktuve laisvų vietų nėra. Stovi maniškis pusiaukelėj pasimetęs, sako viena mintis - spjaut į viską ir grįšt namo, bet pareiga šiokia tokia - komandos darbas rankose. Nusprendė bandyt keliaut į priekį. Pirmiausia buvo ieškomi reisai skrendantys iš Jav i Kopenhagą, sutampančia data su bilietu nebuvo, buvo tik penkiom dienom vėliau. Dabar jau buvo klausimas, kaip nusigauti į JAV - juk pranešimas svarbus, viešbučiai apmokėti ( aisku tom dienom tik pagal bilietą), konf. mokestis ir ne centus kainuoja; darbuotoja patarė eiti prie lėktuvo ir derinti ten, mat būna kad kartais neatvyksta kas ir atsiranda laisva vieta. Stebuklingai ta vieta atsirado viena vienintelė, ir mano vyras buvo pagaliau Detroite. Ten gyveno ganėtinai ramiai, kaip galima ramiai gyventi, nežinant kur penkias likusias dienas praleisi ir ar su lietuviškom kortelėm iš tenykščių bankomatų galima pinigėlių išsiimti. Žinoma, pinigų išsikrapštė, viešbuty susirado, apmokėjo iš savo kišenės. Grįžo į Lietuvą, pilnas neigiamų emocijų penkiom dienom vėliau. Skambinam i Flylal'ą; tada prasidėjo. Prašėm gražinti pinigėlius bent jau už viešbutį, kur sąskaitas akivaizdžias turėjom, jau už pragyvenimą ir moralinę skriaudą tiek jau to. Pirmiausia buvo prašoma visus dokumentus nusiųsti - nusiuntėm. Po to išėjo atostogų kažkas, po to dar kažkas, taip keturis mėnesius jie atostogavo. Pavargom nuo to smegenų pudrinimo. Pasiskaičiau supermamoj apie klientų teises ir pasiskambinom su savo bėdom. Rezultatas - perėmus reikalus atitinkamom agentūrom - pinigėlius gražino per 4 dienas. Nuo šiol mano vyras Flylal'o bijo kaip velnio ir jų paslaugomis nesinaudoja.
su savim i lektuva neleidzia isinesti jokiu skysciu.tokie dalykai kaip akiu valiklis, tusas, pienelis, kremas, ir pan. turi buti atskiruose plastikiniuose maiseliuose, kuriu kiekvieno talpa negali virsyti 100ml, o bendrai 1l. nauji reikalavimai dabar. jokiu gerimu su savim i lektuva. taip kad geriau i bagaza.
mes kiek skridom, tai ash kazkaip neturiu nusiskundimu aishku, palyginti galiu tik su Aeroflotu (tai apie dydzius net nera ka kalbet, be to ten visa marshruta galima buvo ekrane stebet info apie aukshti, ora ir t.t.) ir Kinijos avialinijomis ten gerai tai, kad ir vietinio 2 val. trukmes skrydzio metu maitino. O shiaip tai nerealus malonumas ish Lietuvos visada ishskrist laiku, nes nera ilgu lektuvu eiliu ir nereikia laukt valanda veliojanchiu keleiviu, turi tas mazhas aerouostas savu privalumu.
Tiesa, del ausu tai turbut ir ash galechiau skustis. Paskutini karta skridau su sloga, tai musu lektuve apturejau nerealiai nemalonu skausma, lektuvui leidziantis, kas nesikartojo toliau skrendat su Aerofloto lektuvu
Del tu ausu tai idomus dalykas Skraidziau daug kartu lektuvu ir ivairiom avia linijom, bet skrydzio metu i Amsterdama su flylal vos galva nesprogo nuo ausu skausmo, gyvenime taip nebuvo, asaros tekejo savaime
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end! Kelionės
As kai i Hamburga skridau tai liuks,net ausu neuzgule,o atgal tai truputuka Aerooste paemiau taksi iki palangos,tai taksistas sake kad labai daug zmoniu skundziasi,kad labai skauda ausis,sake jis gal cia ir nuo klimato priklauso?
Ar užgula ausis priklauso nuo lėktuvo ir turbūt paties keliautojo savijautos. FLYLAL lektuvai nėra patys geriausi lyginant su kitų aviakompanijų. Bet keliaujant su jais aš nusiskundimų neturiu
Tai - prasčiausia aviakompanija, prastesnės Europoje tikrai nėra. Lėktuvai seni, nutriušę, smirdantys, bilietų kainos nei per patrankos šūvį neprimena kokybės. Labai gaila, kad turime tokias netikusias nacionalines oro linijas... Juokingiausia, kad jie mėgina kritikuoti "Ryanairą" - jiems toks lygis net nešviečia...
Skridau su flyal gal 5 ar 7 kartus per paskutinius keletą menesių... Viskas gerai išskyrus vieną: man pavogė kvepalus ir bižuteriją. Buvau labai pikta kokias kelias dienas:) Aišku, kvepalų su savim neštis negalima, įsidėjau į lagaminą. Nerakindavau anksčiau lagaminų, bet kai pavogė, pradėjau rakinti. Tai tiek nemalonių dalykų buvo su flylal...