Įkraunama...
Įkraunama...

JAV parduotuvės, ebay.com

QUOTE(loriuxas @ 2018 10 05, 20:34)
Geras😕lygiai tokia pati situacija ir man buvo😏Su nei viena kita tarpininke tokiu cirku nera ir nebuvo


jei taukskalyte atsiskaite su manimi, tai tu is manes pavogei prekes ir nesusimokejai, paaiskinai kad neturi pinigu. Esi vagile.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2018 10 09, 19:31)
jei taukskalyte atsiskaite su manimi, tai tu is manes pavogei prekes ir nesusimokejai, paaiskinai kad neturi pinigu. Esi vagile.


lotuliukas.gif lotuliukas.gif islindo grazuole ..

O tu aferiste esi... Visus Tujina.. grasina visiems.. Fui slyksti persona.. Pas ja daugiau fobiju, nei smegeneliu blink.gif

Merginos reiktu ja paskelbti FB grupeje Aferistai... baigtusi jai katino dienos ir akiu draskymas visiems.. blink.gif
Atsakyti
Man viskas gerai su Laureta, bet as nepirkau is kitu tarpininku, todel negaliu palyginti.
Uzsakyma nusiunti, gauni "priimta", paskui "nupirkta", paskui skaicius, apmoki ir lauki prekiu.
Toks ir "bendravimas", kur cia tujinti ar izeidineti? Karta kazkaip gavosi permoka "net" 8 litai su centais. Tai Laureta pati apie permoka parase ir sutarem kuria suma moketi maziau.
Merginos dalintojos keiciasi paskutiniu metu.
BMW man buvo gerai is jusu pasiimti mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Ra2ga as ir pirkdavau del to, kad bendravimo man ir daug nereikejo. Bet kai vietoj 4 prekiu gavau tris ir emiau aiskintis-nei vienas saziningas zmogus nenoretu matyti to, ka as gavau Lauretos laiskuose :) 

Todel ir sakau - TIKRINKIT ka atsiimat VIETOJE :) 

Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2018 10 12, 21:42)
<p>Ra2ga as ir pirkdavau del to, kad bendravimo man ir daug nereikejo. Bet kai vietoj 4 prekiu gavau tris ir emiau aiskintis-nei vienas saziningas zmogus nenoretu matyti to, ka as gavau Lauretos laiskuose smile.gif </p><p>Todel ir sakau - TIKRINKIT ka atsiimat VIETOJE smile.gif </p>

Ta pati istorija. Tik aš iš karto jai parašiau, kad trūksta daiktų. Iš pradžių tyla, paskui atsakymas - kad jau pasiėmiau daiktus. Praėjo mėnuo aiškinimosi, kol grąžino pinigus. Aišku eilinį kartą jos kaltė ir jokio atsiprašau. Gaila tų mergaičių, kurios dar pas ją perka, nes ir jos gali susidurti su panašiomis problemomis.
Blunte, ne tu viena prisiskaitei Lauretos laiškų. Jų tekstas tikrai nemalonus.
Atsakyti
Perkančios čia taip naiviai tiki, kad viskas bus gerai . .

Kai paskaitau kas darosi net minčių nekyla čia pirkti.
Atsakyti
Aš perkuosi 10 metu ir per visas tarpininkes pabandžiau. Yra tokių pas kurias negrįšiu. O apie Laureta pasakysiu tik tiek , kad vienintelė kuri pirkdavo kvepalus ir iš retesniu pardziu kurios limituoja pirkimus VS, TH ir kt. Paskui kalėdiniu laikotarpiu visos tarpininkes švenčia, o jos komanda tokių gėrių pripirkdavo ir nėra buvę jokių nesklandumų. Turėjo šaunių padėjėju prigaudydavo ir rūbų, ir batų kosminiu greičiu. Esu dėkinga už ne vieną TNF ir Rudsaka ir aibę kitų dalykų. Kas dabar vyksta sunku patikėti. Pasirinkimo laisvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 12 spalio 2018 - 21:01
QUOTE(laureta @ 2018 10 09, 20:31)
jei taukskalyte atsiskaite su manimi, tai tu is manes pavogei prekes ir nesusimokejai, paaiskinai kad neturi pinigu. Esi vagile.

Juokaujat😀nesiaiskinau as jums,kad neturiu pinigu😀uz prekes,uz kurias buvau sumokejus,po metu laiko antra karta,moketi tikrai nesiruosiu ir kaip matau temoje,ne tik manes jus prasote
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2018 10 12, 21:37)
Perkančios čia taip naiviai tiki, kad viskas bus gerai  . .

Kai paskaitau kas darosi net minčių nekyla čia pirkti.

Sutinku 100%.
Galetu moderatores sia tema uzdaryt ax.gif
Atsakyti

Musiukas111 tai ir as parasiau valanda po atsiemimo :) is karto. Su foto :) 

Rapugis taip. Perkancios ir dalintojos buvusios/esancios sioje temoje tikrai vertos padekos :) Labai stengdavosi del kiekvieno pirkejo. Bet kai susiduri su akivazdzia nepagarba ir panieka is temos savininkes puses nors tik jos  kalte- tada supranti kad tau seniai ne 18metu ir kad Laureta neturi jokios teises taves zeminti ir vadinti sukciumi.

Ir tarpininkiu yra ir kitu..yra kas netinka pas vienas, kas pas kitas. Bet pagarba zmogui yra.

O kai tau ne 18 ir neturiu laiko kazkam irodineti,kad esu saziningas zmogus- suprantu kad nenupirktas laiku rankinukas ar striuke maziau vertingi negu viena diena buti istujintam ir iskeiktam :) 

Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2018 10 15, 20:22)
<p>Musiukas111 tai ir as parasiau valanda po atsiemimo smile.gif is karto. Su foto smile.gif </p><p></p><p></p><p>Rapugis taip. Perkancios ir dalintojos buvusios/esancios sioje temoje tikrai vertos padekos smile.gif Labai stengdavosi del kiekvieno pirkejo. Bet kai susiduri su akivazdzia nepagarba ir panieka is temos savininkes puses nors tik jos  kalte- tada supranti kad tau seniai ne 18metu ir kad Laureta neturi jokios teises taves zeminti ir vadinti sukciumi.</p><p></p><p>Ir tarpininkiu yra ir kitu..yra kas netinka pas vienas, kas pas kitas. Bet pagarba zmogui yra.</p><p></p><p>O kai tau ne 18 ir neturiu laiko kazkam irodineti,kad esu saziningas zmogus- suprantu kad nenupirktas laiku rankinukas ar striuke maziau vertingi negu viena diena buti istujintam ir iskeiktam smile.gif </p><p></p>

Visiškai pritariu 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums patinka? Temoje viešina tipo skolininkės nuotrauką su šeima, vyru ir vaikų. 😡 Nors FB pilna nuotraukų jos vienos. Nu viršūnė 😡
Atsakyti