Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos/dvarai prie ezero Aukstaitijos regione

Sveikos jaunamartes,

perziurejau daug temu apie sodybas/dvarus vestuvems, bet visgi issimaus atsakymo sau neradau. Daugelis sodybu/dvaru arba perdem modernios amerikonisko/vakaru europos stiliaus arba perdem kaimiskos su drozinetom kolonom, grybukais, nykstukais ir kitais etnomuziejaus elementais. Ieskau jaukios sodybos prie ezero, misko apsupty mazom vestuvem iki 30 galimai ant ezero kranto. Viena i aki kritusiu sodybu yra:
Karaliska vila Traku rajone, jaukus paezerys nustelbia netgi drozinetus grybukus rolleyes.gif Gudaus misko aplinka sukuria malonia izoliacija ir vilti, kad vestuves nebus plastikines kaip dabar madinga.
Vasaknu dvaras butu itin saunus variantas, bet speju, kad trisdesimciai zmoniu kainos ir poreikio santykis itin kontraindikuoja.
Margio krantas - grazi pakrante, bet pats pastatas kaip is nykios ateities. Santa Barbara, Bebrusu dvaras - viskas tiek isciustyta, kad net nyku.
Gal turit kokiu ideju/patarimu/atsiliepimu?
Vestuves planuoju dar tik 2018, todel laiko kliedesiams pakankamai. Is anksto dekoju uz reakcijas.

Atsakyti

Sveiki, 

Na, jūsų planuojamos nedidelės vestuvės, bet jei kalbant apie dvarus, gal esat buvus Taujėnų dvare? Praeitą savaitgalį ten lankėmės, tikrai patiko ir aplinka ir pats dvaras, ir kaip ir ne kaimiškas, o dvariškas stilius :) Net video nufilmavom ir įkėlėm į savo kelionių blogą, pasižiūrėkit, gal patiks, bent jau fotosesijai, nes mums įspūdį tikrai paliko gerą.  :4u: 

https://www.youtube....eature=youtu.be

Atsakyti