Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša, bet nevieniša?

Sveiki. Ieškojau ieškojau, bet neradau. Situacija tokia- 8 mėn laukiuosi, su tėveliu išsiskirstėme.susituokę nebuvome. Vaikui gimus, jis (bent jau kolkas) ruošias pripažinti tėvystę, tik vaiko gyvenime, kiek matau, dalyvauti per daugiausiai nesiruošia. Tad mano klausimas būtų toks- kaip yra su tėvystės atostogomis? Jei tarkim jis nusprendžia jas pasiimti, bet pas vaiką taip ir nepasirodo per tą mėnesį? Ar tai teisėta? 

Atsakyti

o koks tau skirtumas, pasiims jis tas atostogas, ar ne? gi tau uz jas moket nereikia, sodra jas kompensuoja is jo paties uzdirbtu lesu.

Atsakyti

Man irgi keistas autores klausimas. Lyg is pykcio tik ir ziuretu kaip dabar tam vyrui atkersyti.... Koks skirtumas gaus tas vyras atostogas ar ne? Savo gyvenima gyvent reikia.

Atsakyti
QUOTE(Sun_kiss @ 2017 05 28, 23:11)
<p>Sveiki. Ieškojau ieškojau, bet neradau. Situacija tokia- 8 mėn laukiuosi, su tėveliu išsiskirstėme.susituokę nebuvome. Vaikui gimus, jis (bent jau kolkas) ruošias pripažinti tėvystę, tik vaiko gyvenime, kiek matau, dalyvauti per daugiausiai nesiruošia. Tad mano klausimas būtų toks- kaip yra su tėvystės atostogomis? Jei tarkim jis nusprendžia jas pasiimti, bet pas vaiką taip ir nepasirodo per tą mėnesį? Ar tai teisėta? </p>


jis negali ''nuspresti'' jas pasiimti, nes tai reglamentuota istatymais biggrin.gif
jei neklystu, nera reglamentuota, ka tevas turi veikti per tevystes atostogas biggrin.gif unsure.gif

izvelkite tame ir + bigsmile.gif kad gautu tevystes atostogas, jis turi pateikti vaiko gimimo liudijima su savo, kaip tevo, pavarde. tai reiskia jums nereikes irodineti tevystes, kai noresite prisiteisti islaikyma vaikui mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O as patarciau autorei, jei taip galima, nepripazinti tevystes. Nes paskui, nusprendus isvaziuoti pav. gyventi nuolatinai i uzsieni, gali kilti problemu, jei tevas nesutiks.

Bet, jei nusimato nemazi alimentai, tai tada gal geriau neziureti taip toli, ir pripazinti tevyste. mirksiukas.gif
Atsakyti