Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos kruizas

Sveiki,sakykite,ar plaukiant su mazais vaikais kruizu Ryga -Stokholmas , reikia turėti vaikų pasus? O jei neturi, girdėjau,kad galima  pries ilipant į laivą prisiregistruoti terminale kompiuteryje ir viskas .. 

Atsakyti
Nieko panasaus negirdejau, pagal visas taisykles i uzsieni reikia vykt su dokumentais. Gerai, jei nepatikrins smile.gif
Atsakyti
mes jau po kelionės 4u.gif , dalinuosi įspūdžiais. Plaukėme Ryga- Stokholmas-Ryga, laivas "Romantica", A kl. kajutė su langu kainavo 175 eur, iš anksto užsisakėme pusryčius (10,50eur /žm.) ir vakarienę(33 eur/žm.).Galima pusryčius ir vakarienę pirkti laive, kainuoja 11 eur ir 35eur. Pusryčiai tikrai gausūs (sūriai, kumpiai, omletas, silkė, dešrelės, sausi pusryčiai, visko ir neišvardinsiu), vakarienė dar gausesnė, suskirstyta zonomis, renkiesi pagal skonį, gatvės maistas, žuvies skyrius, karštieji patiekalai ir t.t. valgėm ir jūros gerybių ir keptos lašišos, steiką, žodžiu tikrai rasite tai , ką mėgstate. Vakarienės metu vynas ir alus įskaičiuota. Dalyvavome laive loterijoje, laimėjome prizų abu vakarus biggrin.gif. Stokholme aplankėme viską pagal planą. Laive nusipirkome viešo transporto bilietus (4,40 eur/vienas važiavimas) ir išlipę iš laivo, tiesiai ėjome į metro, atvažiavome iki stotelės T-Centrale, iš ten nuėjome į Rotušę, nusipirkome bilietus į bokštą (50 kronų/žm), sėdome į autobusą nr 69, ir nuvykome į Vazą muziejų, dar galiojo tas pats bilietas, kuriuo važiavome metro, jis galioja 70min. Vaza muziejus 130 kr./žm. ten pavaikštinėjome gerą valandą, muziejus patiko, laivas tikrai įspūdingas bigsmile.gif . Iš Vaza pėstute patraukėme link centro, aplankėme karalių rūmus, pavaikštinėjome ten, kur nemokama, pamatėme sargybos pasikeitimą, grojo pučiamųjų orkestras. Toliau pakrante grįžome link Rotušės ir pakilome į Rotušės bokštą pasigrožėti miesto panorama. Atgal į laivą grįžome metro, daugiau nieko pamatyti nebūtume spėję, visur skubėjom. Šiaip kelionė patiko, buvo šiltas oras ir labai rami jūra, pats miestas Stokholmas irgi patiko wub.gif
Atsakyti

Šiek tiek informacijos apie Baltijos kruizą, pirktą per Makaliaus puslapį.

https://www.makalius...altijos-kruize/

Atsakyti

Šiek tiek įspūdžių, informacijos apie Baltijos kruizą, pirktą per Makaliaus puslapį.

https://www.makalius...altijos-kruize/

Atsakyti
Gal buvote kas kruize į Helsinkį ir galite pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti

Manau viskas super! Per Makalių į Stokholmo kruizą keliavau, į šį irgi labai norėjau, tik tinkamą datą išpirko. Tai laaabai gaila. Čia ir kajutės su langu! Stokholmo kruize be langų variantai. :) 

Atsakyti