aš labai nemėgstu tortų iš tų paprastų sausainių. va tie biskvitiniai piršteliai- tai gal ir skanu, bet kur ale gaideliai.....tai tik vištoms ir lęsti...ypač per kalėdas...
nežinau kepsiu tortą, jaučiu medaus
Silkes dar mąstau kokias. turiu kelis receptus išsisaugojusius tai bus matyt (silkė man reikalinga tik tiek kiek pas uošvienę kučioms nusinešt- tipo kad būtų kiek kitokia).
Labai skanią mišrainę valgiau pas MB brolienę- vištiena, sėmkos kepintos, džiovinti pomidorai (na konservuoti kur būna pirkt) ir brokolis+majonezas. Man labai patiko. Tai jei kas va ši kalėdoms. Nors per kalėdas lankom mamas tai vaišinamės svetur
a tu visokiu gaideliu ir aš nemegstu, o aplamai dar torto kepimas yranenusprestas, meduoli kepsiu ir turbūt želes torta ir užteks, žasi kepk pagal tuos receptus kur ant žemos temp, reikia kepti 3-4 val,. super gaunasi mesa nuo kaulo krenta,. sultinga minkšta
tas aguonu pyragas skanu, ar mali jam aguonas ar tik brinkini?
tai jei jau nusinešt kitokią tai čia jau mandriai reikia galvot
O TA MIŠRAINE ATRODO SKANIAI, nu blyn kaip čia tos raides persijungia ...bet ji kaip sotus toks patiekalas jau. tuo labiau, kad antra diena eisiu iš namu
Papildyta:
https://www.youtube....p;v=WN836fYqkrc
va Vrine
dar esu valgius silke su baklažanais patiko, viskas tas pats kaip su morkomis tik vietoj ju baklažanai ir nebuvo pom padazo, na bet jei uždesi irgi tiks






