Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pikkolo, laikykis 4u.gif
antrą kartą tikrai be reikalo gėrei vaistus, jau normalus kraujospūdis, idealus.
Atsakyti

Tai, kad blogai jaučiausi dar, na ne taip kaip visai sveika. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 16, 20:14)
<p>Tai, kad blogai jaučiausi dar, na ne taip kaip visai sveika. </p>

Labas, mergučios.
Jei apatinis 90 nėra normalu. Širdelę reikėtų pasitikrint.
O kas dėl pykinimo iš svaigimo- kraujotakos sutrikimas. Tik, kad jauna esi, bet jauni daugiau pervargsta. O pas tave darbo nesamonės, mažojo reikalai. Pailsėk kiek gali, pamylėk save. Gal masažų galėtum pasidaryt?
Atsakyti

Ate, užsirašiau pas gydytoją, bet tik kitai savaitei, o iki tol sakė pagert kelias dienas tuos vaistus, kad susinormalizuotų spaudimas. Įdomiausia, kad kaip tik 2 savaitės be streso, bet sakau gal dėl to, kad per daug visko į save sugėriau darbe, o dabar atsipalaidavau, tai ir išlipo viskas su kaupu. Na aišku naktim gerai nepailsiu vis dar. Galvoju į masažus nueit. Norėčiau dar į baseiną, į pirtelę nueit, bet kol kas atidėsiu, kad nebūt blogiau su širdele.

Ryt vešiu katiną pas veterinarę. Reik du dantukus nuvalyt. Kadangi nori be narkozės, tai reik kad dviese būtų, sakė šeimininkei neleis palaikyt. Vis nepavyksta man susiderint, nes abi veterinarės ir aš turim mažų vaikų. Tai tik sutariam dieną ir žiūrėk suserga kurios vaikas. Tikiuosi ryt pavyks, nes matau, kad vėl jam apsinešę dantukai, nors pavalau karts nuo karto.

Atsakyti
Dėl streso labai gali būtiirdar vėliau tokie dalykai "pramuša"

reiks ir mandantis apžiureti katems, bet labai jau sunkiai šitai procedurai leidžias , užtat ausų valymas joms be jokios reakcijos kai nuo mažumes buvo įpratintos bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif

kaip kiaušiniusdažysit? Ar turit kokiu idomesniu metodiku? Aš vel gundausi su kopustu raudonu dažyt, nors karta jau nelabai gavosi man gal mažai laikaiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 balandžio 2019 - 07:37

Aha, net yra kažkoks medicinininis terminas streso pasekmėm, kurios pareina tik po mėnesio ar dviejų.

Nusipirkau kažkokių "mandrų" dažų iš maxės, bus matyt, kas gausis. Esu su kopūstu dažius, gavos. Dar esu voliojus vaškinių kreidelių drožlėde, dekupažavus, su skutimosi putom ir maistiniais dažais dažius.

Atsakyti

Laba diena :4u:  na kas dėl spaudimo,tai pirmas kosminis tikrai,o dėl antro tai neaišku koks pulsas. Apatinis jau link padidintų, bet reik derint su pulsu,jei pulsas didelis,tai retinti pulsą,tada kris ir apatinis. Ir tarpas tarp si ir di turi būti ne mažiau 40

Atsakyti

Dabar 125 ir 87, pulsas 86. Mano visada pulsas 80-90. O kaip jį mažinti?

Atsakyti
Labos. Taip visos ligos nuo nervų kolegė sesė palaidojo ir po 1.5 sav pati iškrito. paguldė ligoninėn šiandien skambinau - sako aš tik verku o man tik vaistus varo ir tada miegu.... kalba lyg tempiasi taip...tai kažkaip net nejauku kai žinai kokia moteris stipri šiaip ir va.
Mano pulsas visada didelis. Apie 85 -87. Visada.
O šiaip žiautus laikas darbe. Vakare tik verkti norisi....galvoju velykoms kepti kokį tortą.... ar nenorim 😅😅😅😅 tai sakysiu šeimai kokie planai - kodel aš viena vis turiu sukurti šventes. ... sakysiu ką daram ..☺ ar nieko...Tuo labiau kai važiuosim tai pas vieną tai pas kitą mamas.. ir būsim sotūs 😅
Atsakyti
Aš užsisakiau tortą ir man bus šventė biggrin.gif
Atsakyti

O aš parą dirbsiu tai man nieko nereiks daryt :B​ 

Atsakyti

Mama Velykom šimtalapį užsakė, o aš šamo nupirksiu. Būsim pas uošvius.

Noriu megzti ką nors. Dukra išsirinko megztinį, tai važiuosiu šiandien siūlų pirkt. Gal bus daugiau veiklos, mažiau galvosiu apie savo bėdas.

Atsakyti