Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vrine, pasidaryk pilną kraujo tyrimą, nes skamba kaip D ar B grupės vitaminų trūkumas  :4u: 

Nu gėlininkės, sakykit kokios dar nelepios gėlės saulėtam balkonui? Kelis metus verbenas turėdavau, bet jau pabodo tas pats.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 03, 09:05)
kur tu jas būtum sodinus? ant palangės?

bet tos tulpės šiuolaikinės tai grynai vienkartinės, max dviems sezonams.... ne tai kai senovinės būdavo,,,,tokių gražių turėjau ir daug, ir išnyko  unsure.gif nafik nebepirksiu tadom kad šitaip...

o dabar pvz tulpes jei žydinčias išraučiau ir pasisodinčiau- labai joms kaž negerai būt?
draugai turi sodą, pernai visą aparė, šiemet pridygo dar tulpių visokių, jiems nereik., sakė arba išsiraut arba vėl apars...tai galvoju kas bus jei dabar išrausiu?

Gali tulpes pelėnai suėsti, jiems labai skanu. Man vienais metais 70 puikių didelių svogūnų surijo ax.gif . Paskui jau pradėjau į tuos indukus sodinti. Tai ir indukus aograužė, vieną šoną pragraužė ir vėl svogūnus surijo. Bet per durni, nemoka iš viršaus įsilipti ir ėsti.

O dėl rovimo dabar, tai Lyžuka gerai sako. Su šiek tiek žemės iškask, arba kaip jau išeis, ir gali, kad ir įjuodus maišus sudėt, jei daug jų, tik viršutinę dalį iškišk. Ir subręs.
Papildyta:
QUOTE(Li @ 2019 05 03, 08:55)
aš planavau tulpes sodint, ale kol planavau, tai jos jau kitų darželiuose ir išsiskleidė biggrin.gif
aš tai prasisukčiau pro amarilius... turbūt...  wub.gif

tulpes rudenį reikia sodinti 4u.gif . Tada ir pardavime būna.
Atsakyti
O jei aš tas tulpes taip atsargiai greitai sukisčiau prastai į ženes tolesniam augimui gal jos nes nesuprastų kad jos kitam sode ir toliau augtų ? Ar būt negerai ? ☺

Buvau kirpykloj. jau kad nužarino....pačiai baisu - nemokėsiu susitvarkyt...bu ryškiai persistengė... 😨
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 03 gegužės 2019 - 21:13
QUOTE(Cartman @ 2019 05 03, 16:45)
<p>Vrine, pasidaryk pilną kraujo tyrimą, nes skamba kaip D ar B grupės vitaminų trūkumas  4u.gif </p><p></p><p>Nu gėlininkės, sakykit kokios dar nelepios gėlės saulėtam balkonui? Kelis metus verbenas turėdavau, bet jau pabodo tas pats.</p>

Pelargonijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 03, 21:12)
O jei aš tas tulpes taip atsargiai greitai sukisčiau prastai į ženes tolesniam augimui gal jos nes nesuprastų kad jos kitam sode ir toliau augtų ?  Ar būt negerai ? ☺

Buvau kirpykloj. jau kad  nužarino....pačiai baisu - nemokėsiu susitvarkyt...bu ryškiai persistengė... 😨

Daryk, kaip nori, su tulpėm susitark sodindama biggrin.gif . Bet jos sudribs, bjauriai atrodys. Sulūžinės. Jei viskas teisingai buvo, turėtų būti buvusios giliai pasodintos, tad ilgi kotai.
Išrausi- matysi.

Pasirodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 05 03, 14:45)
<p>Vrine, pasidaryk pilną kraujo tyrimą, nes skamba kaip D ar B grupės vitaminų trūkumas  4u.gif </p><p></p><p>Nu gėlininkės, sakykit kokios dar nelepios gėlės saulėtam balkonui? Kelis metus verbenas turėdavau, bet jau pabodo tas pats.</p>

As ir sakyciau pelargonijas. Ju gi graziu yra ir nieko nebijo, nei saules , nei vabalai kokie puola, nei liet daznai nereikia kaip petuniju, pvz.
As ir db balkone du indus pasisodinau, nes rozeytes neisgyveno per ziema.
Papildyta:
Vrine,o del plauku, ne pas ta pacia kirpeja eini? Nezino ar netycia biggrin.gif as ir apsikirpau, nors mano jau huvo dabar trumpesni, vasari nusikirpau gana sakau, db cia gryzus pasinaudojau proga ,nusidaziau saknis ir dar galiukus pakirpo. Siand nagus prisidejau , zo grysiu pasiruosus pavasariui biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pradėjo lyt bigsmile.gif . Na, gal nors truputį ax.gif

Grange, tai tu tėvų žemelėj bigsmile.gif
Lekiu darban, atia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 05 04, 07:40)
Labas rytas 4u.gif
Pradėjo lyt bigsmile.gif . Na, gal nors truputį ax.gif

Grange, tai tu tėvų žemelėj bigsmile.gif
Lekiu darban, atia mirksiukas.gif

Labas mirksiukas.gif aha atvykau keliom d. Pirmadieni skrendu atgal.
siauliuose saule sviecia nuo pat ryto, tik turbut apgaulinga, nes vakar tai salta buvo. Koks skirtingas oras, kai atva,iavau 16 buvo o sakau gerai, silta..kita diena kaip ruduo.
Atsakyti

Sveikos. Kaip ryt sveikinsit mamas? Aš jau iš mažojo gavau, darželyje darė. Mamai sakau gal kokius auskarus nupirkt, už visą pagalbą. O vakar vyras sako: nenoriu mamos matyt, kaip čia išsisukt nuo sveikinimo. Tai kažkaip liūdna patapo. Kuo toliau, tuo blogesni jų santykiai. Pradeda lysti visos vaikystės nuoskaudos.

O kokie jūsų santykiai su mamom?

Atsakyti

Laba diena damos  :4u:  Pikkolo koks tas kalis kad iškart pas kardiologus?  juk galima pagert kalio reguliariai, o jei kalis dingsta tai inkstus reik žiūrėt,nes jei neprakaituoji baisiai tai per šlapimą išeina.

Aš po budėjimo būsiu tai tiramisų tortą nupirksiu ir šampės.

Atsakyti

Mano santykiai su mama tai tokie vidutiniai :) Jei ne ilgiau dienos, sutariam gerai :D o sveikint, tai gėlių užsakiau į namus, nevažiuosiu, nes velykos neseniai buvo, o man kelias gan netrumpas.

Mane vakar vienas draugas sunervino. *****,nu nemėgstu žmonių pagal pinigus skaičiuot, bet kai vis bando vis kur pigiau prasisukt kitų sąskaita. Vakar visai nenorėdami jam kelionę taxu apmokėjom ir net nė mur. Ir šiaip būtų dzin, tikrai būna kartais su draugais kažkur pakeliui pasikooperuoji ir neimi paskui iš jų pinigų, bet ir galvos nesuki, nes žinai, kad tie draugai kitąkart ar kažkuo pavaišins ar kažkur kažką sumokės, bet čia ne tas atvejis.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 05 04, 11:22)
<p>Sveikos. Kaip ryt sveikinsit mamas? Aš jau iš mažojo gavau, darželyje darė. Mamai sakau gal kokius auskarus nupirkt, už visą pagalbą. O vakar vyras sako: nenoriu mamos matyt, kaip čia išsisukt nuo sveikinimo. Tai kažkaip liūdna patapo. Kuo toliau, tuo blogesni jų santykiai. Pradeda lysti visos vaikystės nuoskaudos.</p><p>O kokie jūsų santykiai su mamom?</p>

Aš tik telefonu sveikinsiu, nes toli. O uošvienę gyvai. Vitaminų dovanosim smile.gif

Mano santykiai neblogi, kaip ir geri biggrin.gif . Tik, jei būnam ilgiau, tai susipykstam, t.y. ji supyksta, nes baisiai vadovauja, o aš prieštarauju ax.gif .
Atsakyti