Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos  :) 

As tai su maza vargstu, pradejo daryt i kelnes  :blink:  tai tyrimai ir t.t...bet itariu, kad cia ne tame beda, namuose nepridaro  :rolleyes:​  tai kai laisva, visa demesi jei skiriu.

Atsakyti

Atostogoms blakstutės gėris :)  Kaip ir sakot,kad su saiku,viskas gražu :)  

giega,kaip darbo diena?

liepuks,kiek Dukrai metų primink? Jeigu neklystu apie 4? Manau čia psichologinės bėdos,o ne sveikatos. Darželyje pradėjo daryti?

Turim giminėje Berniuką 10-metį deja bėdos su šlapia lova dažnai nutinka,tyrimai visi daryti,bet ten viskas aiškiau negu aišku,bėdos psichologinės :unsure: 

*Voque* ką skanaus valgyti darai?

Atsakyti
QUOTE(#Liepuks# @ 2018 05 02, 18:31)
<p>Sveikos  smile.gif </p><p>As tai su maza vargstu, pradejo daryt i kelnes  blink.gif  tai tyrimai ir t.t...bet itariu, kad cia ne tame beda, namuose nepridaro  rolleyes.gif  tai kai laisva, visa demesi jei skiriu.</p>

4u.gif 4u.gif MAno sese gana daznai i komandiruotes isvaziuoja,tai mergaite budama kokiu 3-5m tiek manipuliuot ismoko,kad vemdavo,kad tik mama i darba neitu..O mama pasilieka ir vaikas pasveiksta per kelias min..

QUOTE(R's... @ 2018 05 02, 19:00)
<p>Atostogoms blakstutės gėris smile.gif  Kaip ir sakot,kad su saiku,viskas gražu smile.gif  </p><p></p><p>giega,kaip darbo diena?

Normali ta darbo diena biggrin.gif Visos va tokios galetu buti mirksiukas.gif Na tik lietaus nereikia biggrin.gif Bet siaip visi namie,siuntiniu nei daug,nei mazai,bet niekur lekt akiu isdegus nereikia..As gi turiu nustatyta laika ir dar turiu kelis taskus,kur surenku siuntinius.O atiduoda juos tik 15;30-16:30...Tai buna,kad is visai kito galo turiu lekt paimt tu siuntiniu..Va taip nervina biggrin.gif O kai siuntiniu tiek kiek siandien,tai viska isveziojus,kaip tik graziai speju paimt mirksiukas.gif Vnz darbo specifika biggrin.gif

Persilakavau nagus,atbus sias dvi savaites mirksiukas.gif GAl eit i vonia pamirt su knyga...Nors lietus ir baiges,ir saule islindo,bet kazkaip salta namie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 02 gegužės 2018 - 20:34

Atostogoms blakstutės gėris :)  Kaip ir sakot,kad su saiku,viskas gražu :)   giega,kaip darbo diena? liepuks,kiek Dukrai metų primink? Jeigu neklystu apie 4? Manau čia psichologinės bėdos,o ne sveikatos. Darželyje pradėjo daryti? Turim giminėje Berniuką 10-metį deja bėdos su šlapia lova dažnai nutinka,tyrimai visi daryti,bet ten viskas aiškiau negu aišku,bėdos psichologinės :unsure: *Voque* ką skanaus valgyti darai?
5 liepa, taip darzelyje, ir as manau, jog psichologines bedos, jautruole ji mano, bet apsidraudziant tyrimus atlikau, laukiu atsakymu.Naktim ji nedaro, avarijos dienos metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Liepuks#: 02 gegužės 2018 - 20:38
Tai gal uzsizaidzia g.gif
Atsakyti

Visko gali buti, ziuresiu visu variantus, stebiu dabar, neina i darzeli sia savaite.

Atsakyti

giega,tai pasirinkai vonią su knyga? ar kita veikla? :D 

liepuks,o darželyje nieks nepasikeitė? Auklėtojos ir pan? Gal kas užgaulioja darželyje,daug priežasčių gali būti,tokiam mažam Žmogučiui,kas mums atrodo niekis,Vaikui daug ir reikšminga.

Mickute7,kur Tu??? a? :)​ 

Atsakyti
Filma dar ziuriu su kompu ant keliu biggrin.gif Pas mus dar anksti biggrin.gif Net jei ir valanda vonioj pamirksiu,vistiek dar anksti miegot bus..O po vonios vaikstinet dar kazkur,vel susalsiu biggrin.gif
Bet koks kaifas,kai indai patys issiplauna biggrin.gif
Atsakyti

Liepuks - linkiu, kad praeitų bėdos mergytei. Ir duok D kad nebūtų rimtos jos. Aš irgi galvoju, kad gal užsižaidžia. O pačios mergytės neklausei kodėl taip daro?

Giega - o kaip tu šitą darbą radai? :) Man toks turėtų patikt tik va aš didelės mašinos neturiu :D

Mickutė po darbo turbūt jau nejungė pc, sakė kad dirbt bandys ilgiau :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 05 02, 20:05)
<p>Giega - o kaip tu šitą darbą radai? smile.gif Man toks turėtų patikt tik va aš didelės mašinos neturiu

As tai per pazistama atejau,pradziai norejau pabandyt ar patiks is vis toks darbas..
O siaip gali bandyt tiesiai rasyt.as dirbau Interlink express,bet juos perpirko DPD,va ju puslapis..Manau ir tavo mieste yra DPD ...DPD duoda savo masinas mirksiukas.gif
https://www.dpd.com/.../working_at_dpd
Atsakyti

Mickute7,kur Tu??? a? :)​ 

esu, dirbom ilgiau,  grizus prisidaviau, kad gyva, biskeli filma dar per BTV ziuriu 

Atsakyti

Mickutė po darbo turbūt jau nejungė pc, sakė kad dirbt bandys ilgiau :)

nu zdraste - o mano komentarai patys is dangaus krenta ?  :D  :D  :D​ 

Atsakyti