Sveikos
As tai su maza vargstu, pradejo daryt i kelnes tai tyrimai ir t.t...bet itariu, kad cia ne tame beda, namuose nepridaro
tai kai laisva, visa demesi jei skiriu.
Atostogoms blakstutės gėris Kaip ir sakot,kad su saiku,viskas gražu
giega,kaip darbo diena?
liepuks,kiek Dukrai metų primink? Jeigu neklystu apie 4? Manau čia psichologinės bėdos,o ne sveikatos. Darželyje pradėjo daryti?
Turim giminėje Berniuką 10-metį deja bėdos su šlapia lova dažnai nutinka,tyrimai visi daryti,bet ten viskas aiškiau negu aišku,bėdos psichologinės
*Voque* ką skanaus valgyti darai?
Atostogoms blakstutės gėris5 liepa, taip darzelyje, ir as manau, jog psichologines bedos, jautruole ji mano, bet apsidraudziant tyrimus atlikau, laukiu atsakymu.Naktim ji nedaro, avarijos dienos metu.Kaip ir sakot,kad su saiku,viskas gražu
giega,kaip darbo diena? liepuks,kiek Dukrai metų primink? Jeigu neklystu apie 4? Manau čia psichologinės bėdos,o ne sveikatos. Darželyje pradėjo daryti? Turim giminėje Berniuką 10-metį deja bėdos su šlapia lova dažnai nutinka,tyrimai visi daryti,bet ten viskas aiškiau negu aišku,bėdos psichologinės
*Voque* ką skanaus valgyti darai?
Liepuks - linkiu, kad praeitų bėdos mergytei. Ir duok D kad nebūtų rimtos jos. Aš irgi galvoju, kad gal užsižaidžia. O pačios mergytės neklausei kodėl taip daro?
Giega - o kaip tu šitą darbą radai? Man toks turėtų patikt tik va aš didelės mašinos neturiu
Mickutė po darbo turbūt jau nejungė pc, sakė kad dirbt bandys ilgiau