Laaabas rytas
Kavinamės
Vakar diena greit prabėgo,viena Draugė,kita aplankė,tai plept plept ir dienos nėra
Šiande nemažai reikalų yra,bet manau viskas bus pagal planą. Padirbsiu,tada reik nuvežti Dukrą pasą Jai padaryti,o vakare į renginį eisiu,Draugė pakvietė. Įdomu turėtų būti
Savaitgalį aplamai daug veiklos laukia,tada tarpe norim ir pakeliauti,gamta pasidžiaugti,tai reiks kažkur įterpti tą keliavimą
Hm ..o daugiau kaip ir viskas berods
Labas rytas!
Drybsau lovoj vel anksciausiai atsikelus, laukiu, kol zadintuvas suskambes - reiks kilt praustis, ruostis i darba tada Baiges kursai, laikiau egzamina vakar. Jau maniau isprotesiu per tas tria dienas
Nu bet siam momentui viskas.. Galvojau spali eit i kursus kitus, bet jau bus matyt
Zymiai sunkiau viskas buvo, nei isivaizdavau.. Jei rezultatas tikrai teigiamas po egzamino patikrinimo bus, tai eisiu gal ir i kitus kursus
Darbe prisijungsiu ilgeliau siek tiek paskaitinet, parasyt, bet kol kas grazaus jums visoms ryto ir skanios kavos
Labas rytas jis šįryt pas mus lietingas, niūrus, va jungiuosi su kava ir sėsiu prie darbų
Almost, smagu, kad sugrįžai o būtent kokie čia kursai?
R's, kas per renginys?
Klausei dėl gaminimo, tai vakar prisikepiau brokolių keksiukų su feta ir džiovintais pomidorais, pats tas vakarienei
Aš šiandien į kirpyklą lekiu, labai laukiu, nes jau taip nubluko plaukai, tokia negraži jaučiuosi, kaip sakau be veido dar galbūt į soliariumą nueisiu, o vakare MB žadėjo masažą padaryti, tai va bus relax vakaras
As tai per pazistama atejau,pradziai norejau pabandyt ar patiks is vis toks darbas..
O siaip gali bandyt tiesiai rasyt.as dirbau Interlink express,bet juos perpirko DPD,va ju puslapis..Manau ir tavo mieste yra DPD ...DPD duoda savo masinas
https://www.dpd.com/.../working_at_dpd
aciu uz nuoroda yra yra
reikes pasiziurinet
Jetus, pagaliau prisėdau. Maniau bus ramesnė diena
Kalbant apie kursus - darbui kursai buvo IT paslaugų valdymas lietuviškai išvertus vadintųsi. Tik matau, kad Lietuvoj yra du skirtingi kursai šia tema, tai aš laikiausi ITIL Foundation. Buvo mokymai 2,5dienos ir paskui po paskutinių mokymų iškart egzaminas. Tai atrodo, kad išlaikiau - liko gaut tik galutinį patvirtinimą ir sertifikatą. O paskui jau ir kitų kursų ieškotis
Tai net ir nežinau, ką papasakot žinokit.. Skaičiau jus čia, bet tokia nuvargus buvau ir esu, kad viskas iš galvos išgaravo. Turiu ir aš dabar pasiteisinimą
Apie savaitgalį pasakojau, apie šitas kelias dienas irgi pasakojau. Pirmadienį kursai prasidėjo, po jų lėkiau į treniruotę. Antradienį kilau 4val ryto mokytis, paskui į kursus. Po visos dienos ten susitikau kavos trumpam su drauge (buvusia kolege), tada lėkiau namo mokytis. Vakar vėl kilau 4val ryto mokytis. Tada kursai, tada egzaminas. Ir paskui jau nieko nebenorėjau
Ėjom su vyru vakarienės į tailandiečių restoraną, kelis kokteilius išgėriau, labai skaniai pavakarieniavau. Grįžom namo ir ėjau miegot, nes buvau išsekus..
Šįryt gavau e-laišką su preliminariais rezultatais, tai labai gerai nuteikė mane, nes maniau, kad neišlaikysiu tikrai Ir ėjau į darbą.. Vakare į bokso treniruotę vėl lėksiu
Rytoj vėl darbas, vakare sportas. Tokie ir tie planai.
Šeštadienį ryte pas draugę į saloną eisiu. Manikiūras, pedikiūras, plaukus tvarkysiuos. Sekmadienį važiuosim į išparduotuvių miestelį - papildomos nuolaidos prasidėjo nariams, tai noriu pasižvalgyt ir reikia dėl peilių ten pirktų išsiaiškinti. Pirmadienį mūsuose laisvadienis, tai neveiksiu nieko
Tikiuos, kad diena visoms puikiai einasi