Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

I mesengeri idejau,nes is tel taip ir neismikau nuotrauku kelt..

Laukiu kol atrusiuos telefus,ta proga kraunu skaneri,nes baterija jau i pabaiga..Dar nemazai siuntiniu truksta,kazkur pastrige..
Atsakyti

Labas, lietingas penktadieni, labas tariu ir Jums :) kava jau spėju senokai išgerta? nes mano dar ne, truputį vėliau :rolleyes: 

Kad ir savaitgalio pradžia, bet planų jokių. Nors ne, meluoju, planas pasigaminti kažką skanaus vakarienei, skirti laiko sau, va ir liuks penktadienio vakaras nusimato :) 

Atsakyti

Labas iš ryto  :)

Pas mus nuo vakar geltonas pranešimas kabo dėl oro - lietaus ir potvynių galimybės. Vakare pradėjo lyt, vos tik grįžau namo, tai per naktį davė ir šiandien, rytoj kone visą dieną žada lietų. Gerai, kad ryte važiuojant darban nelijo. Bet iš kitos pusės kai apsirengus atitinkamai, skėtį turiu, tai jokio didelio skirtumo. Turi dar atvežti šiandien lietaus kelnes naujas, kuprinę pirmadienį ir būsiu pasiruošus važinėjimui motoroleriu, ne tik autobusu  :D

Vakar po darbo taip gerai pasportavau, stipri treniruotė buvo. Šiandien rankų pakelt negaliu, atrodo abi po 20kg sveria  :blink:  :D  :D Gerai, kad šį vakarą poilsis, rytoj kojų diena. Labai man patinka šitos treniruotės, net negaliu patikėti, kad jau ketvirta savaitė praktiškai praėjo sportuojant ten  :blink:  :D

Šiandien planuoju po darbo nulėkt iki miesto. Reikia grąžint užsakymą, kur sumaišė parduotuvė. Paskui susitiksiu su vyru ir jo kolegom - kažkokios moters išleistuvės, eina į barą pasibūt, tai pakvietė ir mane. Sakau atsigersiu vynuogių sulčių ir grįšim namo  :D  :D Kadangi rytoj anksti ryte sportuoju, tai su protu vakarot reikia  :)

Darbe diena rami nusimato, tai visai smagu. Tik erzina, kad laikas tada labai lėtai slenka. Nu bet paskaitysiu gal knygą va  :D

Voque - mano kava pirma geriama apie 7val ryto namie visada ir tada dažniausiai apie 8:30 - 9:30 darbe  :) Tai jau abi išgertos  :D Gal trečią po pietų imsiu, bus matyt  :)

giega - nu pakankamai retai taip sakau, nes mūsų skoniai tikrai skiriasi, bet labai gražūs šitie pirkiniai  :D  :wub:

mickute - baliai festivaliai pas jus, super  :wub: sakyčiau, kad esu visai pasiilgus kokio tradicinio lietuviško baliuko, bet iš tiesų tai tiesiog pasiilgau kokio didesnio susibėgimo su draugais  :D  :D 

V-Rine - va man kas patinka čia, tai jeigu kokia laisva diena, ji dažniausiai būna duodama pirmadienį. Man atrodo labai išimtinis toks laisvadienių išpuolimas vidury savaitės. Tik va kokios Velykos, Kalėdos. Žiūriu ir jų Šv. Patriko diena irgi. Dar man patinka, kad mano darbe dažniausiai Kūčias ir Didįjį Penktadienį laisvus duoda  :D

Nu va pasipasakojau, reik eit dirbt ką nors. Skanios kavos visoms ir puikios dienos  :4u: 

Atsakyti

Na ir liūtis buvo, eina sau :blink: jau taip gerai nupylė, o dabar saulė ritinėjasi, tai visai liuks :rolleyes: 

Almost, kiek kartų dabar per savaitę sporto salėj sportuoji? :mirksiukas: tikslai kažkokie yra ar tiesiog dėl bendro tonuso/savijautos? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Almost, kiek kartų dabar per savaitę sporto salėj sportuoji? :mirksiukas: tikslai kažkokie yra ar tiesiog dėl bendro tonuso/savijautos? :mirksiukas:​ 

Tris  :) Noriu tiesiog būt stipri ir sveika. Jeigu prie to dar ir formos keisis (kas ir šiaip vyksta), tai dar geriau  :D Bet man toks sportas labiausiai nuotaiką veikia, ypač matant, kaip svoriai kas savaitę kyla pratimams  :)​ 

Atsakyti
Na ka,as jau po darbu mirksiukas.gif Siuliau sb i kina eit,bet tingejo.. Tai vakarosim namie mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir aš namie vakaroju, tinginiauju, nieko gero neveikiu :) Pavakarieniavau, apsitvarkiau ir tiek žinių :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytelis

Nu ka- savaitgalis vadinasi :P  atseit ilgiau pamiegojau  :D vakar  tikrai nusikaliau ir darbe,  paskui variau i LIDLa apsipirkti, dar  pro drauge  prasukau, ji ten paukstienos gauna pigiau, tai va pasiemiau, tai kol grizau namo kaip ir puse 8, tai zuvi issikepiau, darzoves kepinau, mesa susimarinavau, gerai, kad MB daug ka sulupo, supjauste, sumale, vis greiciau, tai vakarienei tik pica is lidlo nupirkta imeciau i orkaite ir gerai. tai vat galvojau pamiegosiu ilgiau  :P  aisku dar jauciuosi  pavargus, bet akys stacios, atsikeliau, MB kavos padariau, o tai tas ir pramiegojes butu, nes zadintuvas tai tik darbo dienoms uzstatyas  :D  dar atsiguliau. ai nei velnio matau, kad nemiegosiu, tai atsikeliau- pasidariau kavos, sumustiniu, idarbinau skalbenke ir dabar ramiai seriala paziuresiu  :)  paskui reikes nueit antakius susitvarkyti, biskeli i  turgeli noriu, grizus pasikepsiu vistienos- cukiniju kepsneliu,  namus reiktu pasitvarkyt ir beliks sulaukti MB ir jau tada i kaima

Atsakyti

mickute - baliai festivaliai pas jus, super  :wub: sakyčiau, kad esu visai pasiilgus kokio tradicinio lietuviško baliuko, bet iš tiesų tai tiesiog pasiilgau kokio didesnio susibėgimo su draugais  :D  :D

toks ten balius. dar kaime. visi savi  pagaliau susirinksim ir tiek. sveciu nebus, bet ir musu uzteks  :D smagiai pasibusim, patys sau baliu istaisysim ir tiek. o tai vis prasilenkiam, tai vieni atvaziuojam, tai kiti . jau kaip ir senai besimatem  :mirksiukas:  :ax:​ 

Atsakyti
LAbukas

Aga,as ir anksciau nei i darba atsikeliau biggrin.gif DAr sakau SB-vaziuok i turgu,zuvies nupirksi,bet tas dar uzmigo biggrin.gif O as ka,keliausi biggrin.gif Biski reikalu siandien turiu,Kad ir anksti vaziuosiu,bet toks laikas jau ir man per ankstus biggrin.gif

KA diena veiksim dar nezinau...Girdejau vakar MB su draugais snekejo,gal pas juos vaziuosim..Kiti draugai pas mus kvietesi-sako senai paelija kepem mirksiukas.gif Vnz,grisiu ir nuspresim,ka veikt biggrin.gif Sekmad labai noreciau i sendaikciu turgu prekiaut...Bet ten anksti vaziuot reikia...Aisku mes atsikeliam anksti,bet jei pavakarosim,tai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

o as jau  ir grizau- kirpeja paskambino, davai atvaryk kad ir dabar, pasirodo siandien ji anksti dirba, tai ir antakiai sutvarkyti, biskeli ir po turgeli prasisukau, papriku nusipirkau, jau po 0.75, tai labai noriu ir pasifarsiruoti ir i kaima  nusivesiu,  dar i parduotuve  prasukau,   tai kad taip gerai, kai anksti praleki visur, dabr galiu ramiai namie tvarkyti  :P​ 

Atsakyti

o as jau  ir grizau- kirpeja paskambino, davai atvaryk kad ir dabar, pasirodo siandien ji anksti dirba, tai ir antakiai sutvarkyti, biskeli ir po turgeli prasisukau, papriku nusipirkau, jau po 0.75, tai labai noriu ir pasifarsiruoti ir i kaima  nusivesiu,  dar i parduotuve  prasukau,   tai kad taip gerai, kai anksti praleki visur, dabr galiu ramiai namie tvarkyti  :P​ 

Atsakyti