Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(lotta @ 2006 08 14, 21:51)
Nu nepyk, bet biski netiksliai parasiai... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Visos mamytes iki treju metuku gauna 93 lt., pati juos  gavau, nors ir iki nestumo dirbau biggrin.gif

tai kad dirbancios gauna 70%.ir taip iseina kad arba tu nesusitvarkiai dokumentu arba gimdei pries daug metu,kai dar nebuvo sio istatymai...o siaip dabar netgi kilt turetu dirbanciom mamom ismokos,kadangi kilo MGL...
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2006 08 14, 20:58)
tai kad dirbancios gauna 70%.ir taip iseina kad arba tu nesusitvarkiai dokumentu arba gimdei pries daug metu,kai dar nebuvo sio istatymai...o siaip dabar netgi kilt turetu dirbanciom mamom ismokos,kadangi kilo MGL...

Tai as gavau ir tuos 70% ir 93lt. tongue.gif
Nu pas mane buvo visi dok-ai ciki sutvarkyti biggrin.gif
As norejau tave pataisyti, kad nuo 0 iki 3 metuku visos (tiek dirbusios, tiek nedirbusios iki dekreto) guna tuos 93lt. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 14 rugpjūčio 2006 - 21:05
QUOTE(lotta @ 2006 08 14, 22:04)
As norejau tave pataisyti, kad nuo 0 iki 3 metuku visos (tiek dirbusios, tiek nedirbusios iki dekreto) guna tuos 93lt. thumbup.gif

Taip taip,lotta sako tiesą drinks_cheers.gif
Mes čia kažkada ginčijomės dėl pinigėlių mokėjimo dirbančioms mamkoms.Tai va,pasidomėjau ir išsiaiškinau,kad gauti metus pinigus reik pradirbt 6 mėn.,o ne 3 kaip kažkas čia sakė.Pradirbus 3 mėn. gauni tik vienkartinę tą didelę išmoka.Spec. domėjausi ir šnekėjau vakar su buhaltere smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domuks: 14 rugpjūčio 2006 - 21:18
QUOTE(Domuks @ 2006 08 12, 18:54)
Gavau aš jau pinigėlius ir nei velnio jie nedidesni  schmoll.gif  tie patys suš... 93,75lt.

verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif tai vis delto, niekas ju mums nepadidino, pletkai, daugiau nebeklausysiu schmoll.gif tu bobu doh.gif

QUOTE(zydruteM @ 2006 08 14, 21:58)

As dabar auginu kudyki, buvau dirbanti ir dabar gaunu 70% ir tuos 93lt. mirksiukas.gif

QUOTE(lotta @ 2006 08 14, 22:04)

Tu visiskai teisi drinks_cheers.gif

QUOTE(Domuks @ 2006 08 14, 22:18)
Taip taip,lotta sako tiesą  drinks_cheers.gif
Mes čia kažkada ginčijomės dėl pinigėlių mokėjimo dirbančioms mamkoms.Tai va,pasidomėjau ir išsiaiškinau,kad gauti metus pinigus reik pradirbt 6 mėn.,o ne 3 kaip kažkas čia sakė.Pradirbus 3 mėn. gauni tik vienkartinę tą didelę išmoka.Spec. domėjausi ir šnekėjau vakar su buhaltere  smile.gif

Na ir sako, kad realiai i darba atvaikscioti reikia 3men., o poto jau, kai i dekreta iseini tai ir tie men. skaiciuojasi. O tu teisi, tam, kad gauti 70% reikia isdirbti 6men., o kai as buvau nestuke.gif tai sake, kad isdirbti turiu 7men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 15, 11:21)
...buvau dirbanti...

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 15, 11:27)

Ko cia zvengi user posted image

Juk i musu reklama niekas natsiliepia user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2006 08 14, 21:48)
Na del tu pinigeliu tai biski ne taip...
Dirbanti mama metus laiko gauna 70% nuo algos.o nuo 2iki 3 metu po 93.75Lt,- nuo 3 iki 9 gauna po 50Lt,-
nedirbanti mama gauna nuo 1 iki 3metu 93.75Lt,- ir nuo 3 iki 9 po 50lt,-
stai taip...

seip jeigu neklystu nuo sausio 1d. bus 85% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiote @ 2006 08 15, 16:07)
seip jeigu neklystu nuo sausio 1d. bus 85% smile.gif

Tu zinok atsargiai, cia su tais padidinimais nono.gif nes bus kaip man doh.gif pliotku prisiklausiau ir cia bereikalingu vilciu paskleidziau ir pati prisifantazavau doh.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 15, 18:52)
Tu zinok atsargiai, cia su tais padidinimais nono.gif nes bus kaip man doh.gif pliotku prisiklausiau ir cia bereikalingu vilciu paskleidziau ir pati prisifantazavau  doh.gif  verysad.gif  cry.gif

is savo klaidu mokais ir dar kitus mokai?!? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 15, 19:01)
is savo klaidu mokais ir dar kitus mokai?!?  lotuliukas.gif

Na taip, kad poto nemosikuotumet kocelais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 15, 18:52)
Tu zinok atsargiai, cia su tais padidinimais nono.gif nes bus kaip man doh.gif pliotku prisiklausiau ir cia bereikalingu vilciu paskleidziau ir pati prisifantazavau  doh.gif  verysad.gif  cry.gif

na ne pliotkai čia.. cituoju:
"Nuo šių metų gruodžio mėnesio motinystės (tėvystės) pašalpa didinama iki 85 proc., o nuo kitų metų liepos 1 d. - iki 100 proc., kol vaikui sueis pusė metų, o iki metų 85 proc. Toks projektas svarstomas Seime. " informacija iš čia
Atsakyti
QUOTE(rasiote @ 2006 08 15, 22:55)
na ne pliotkai čia.. cituoju:
"Nuo šių metų gruodžio mėnesio motinystės (tėvystės) pašalpa didinama iki 85 proc., o nuo kitų metų liepos 1 d. - iki 100 proc., kol vaikui sueis pusė metų, o iki metų 85 proc. Toks projektas svarstomas Seime. " informacija iš čia

Tai ta ir problema, kad tik svarstoma g.gif
Atsakyti