Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(voverius @ 2006 10 11, 23:28)
Taip bet vis tiek kazkaip kai susiduri tai net nupurto  mega_shok.gif jau geriau nesikabinetu ir savo seima brangintu, ech pikta as ant vyru kaip nezinau kas  blink.gif

nestuke.gif pykt negalima nono.gif

o siaip nieks manes neitikins, kad yra idealiu santuoku, kai vyrai ir moterys niekad nenuklydo i sona schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 10 12, 08:07)
nestuke.gif pykt negalima  nono.gif

o siaip nieks manes neitikins, kad yra idealiu santuoku, kai vyrai ir moterys niekad nenuklydo i sona schmoll.gif

100% drinks_cheers.gif
Tik vienos (kaip mes lotuliukas.gif ) tauškiam apie tai, o kitos tyli ir atrodo, kad jų šeimoj viskas idealu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2006 10 12, 14:51)
100%  drinks_cheers.gif
Tik vienos (kaip mes  lotuliukas.gif ) tauškiam apie tai, o kitos tyli ir atrodo, kad jų šeimoj viskas idealu  cool.gif

nu vat as pasakysiu. mano drauges tevu santuoka visad atrode ideali. jie visur kartu. po uzsienius vazineja. vakarieniauja kartu ir t.t. o pasirodo, jie seniai butu issiskyre, bet del vaiku ir turtu nusprende tiesiog gyvent kaip draugai. ta pati mano drauge tai suzinojo palyginus ne taip ir seniai. ir sutaria. abu turi meiluziu, bet gerbia vienas kitas kaip asmenybes, draugus, partnerius. is kitos puses, sakyciau, jie labai gerai pasielge. dave viens kitam laisve, megaujasi tarpusavio draugyste
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 10 12, 16:59)
nu vat as pasakysiu. mano drauges tevu santuoka visad atrode ideali. jie visur kartu. po uzsienius vazineja. vakarieniauja kartu ir t.t. o pasirodo, jie seniai butu issiskyre, bet del vaiku ir turtu nusprende tiesiog gyvent kaip draugai. ta pati mano drauge tai suzinojo palyginus ne taip ir seniai. ir sutaria. abu turi meiluziu, bet gerbia vienas kitas kaip asmenybes, draugus, partnerius. is kitos puses, sakyciau, jie labai gerai pasielge. dave viens kitam laisve, megaujasi tarpusavio draugyste

Tai mūsų "tėtis" (Tito) su žmona gyvena, mus lanko... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Idealu!
Atsakyti
[quote=saulutevidas,2006 07 31, 13:19]
Jau 4 mėnesiukai kaip laukiuos.... Ilgokai svarščiau ar pasilikti šį vaikelį, juo labiau, kad nelabai ką turėsiu jam duot... Situacija tokia, kad likau viena... Vaikelio tėvelio nebus... Būsim tik mudu du .Tad ir gimimo liudijime, jis nebus nurodytas... Duosiu savo pavardę... KOl kas pati esu dirbanti .. tai nors tokia laimė... Bnadau taupytis pinigėlius... Žinau, čia ne aš viena tokia, kuri palieka po pastojimo vieniša... tad man reikia Jūsų patarimo.... Ar mums priklausys kokia pašalpėlė gimus vaikučiui iš valstybės jei nebus nurodytas vaikučio tėvelis ir nebus iš ko pristeisti alimentus ? At tiesa, kad dekretą dar gausiu, o paskui jei ir išeisiu motinystės atostogoms, man pašalpos niekas nebemokės... ?

gal kuri mama yra kreipusis i teisma, kad nustatytu, kad yra vienisa mama (ta prasme, kad tevo nustatyt neimanoma ar kazkokia panasia pasaka kurt...) ir gauna VALSTYBES PARAMA ir koks tos paramos dydis ? Ydomu, ar verta tuo isvis uzsiimt hm

Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2006 11 04, 21:24)
gal kuri mama yra kreipusis i teisma, kad nustatytu, kad yra vienisa mama (ta prasme, kad tevo nustatyt neimanoma ar kazkokia panasia pasaka kurt...) ir gauna VALSTYBES PARAMA ir koks tos paramos dydis ? Ydomu, ar verta tuo isvis uzsiimt hm

jei turi daug fantazijos ir nervų, tai bandyk ką nors kurti smile.gif , reikia visokių liudininkų ir t.t. aš to nedariau, gal kad provincijoj gyvenu, o gal dėl kitų dalykų - nežinau. bet ta valstybės parama vis tiek labai nedidelė, nežinau ar verta, jei esi dirbanti?
beje, kaip tau sekasi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodulys @ 2006 10 13, 07:58)
Tai mūsų "tėtis" (Tito) su žmona gyvena, mus lanko... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Idealu!

drinks_cheers.gif kaip ir mūsų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Savanaa, o kodėl tu nori įrodyt, kad vaikas visiškai neturi tėvo? Na suprantu - pašalpa. Bet ar negeriau įrodyt, kad turi tėvą ir gaut metų -alimentus? Turint tėvą vaikas turės ir nemažai pliusų, pvz. alimentai, jei mirs iki 18 m. - valstybės pašalpa ir + dalis jo turto, norint išvykti nebūtina dabar tėvo sutikimas, užtenka iš Vaikų teisės sutikimo ir pan. Na o jei įrodysi, kad vaikas visiškai betėvis, tai ar paskui nesigailėsi? Man štai kilo tokia mintis, o jei jūs po keletą metų sueisit, na tavo ex puls ant kelių, lies krokodilo ašaras, miegos prie tavo durų, bučiuos tavo kojas ir apipils auksu (na čia mažai tikėtina, bet... mirksiukas.gif ), tai kaip tada įrodynėsi, kad "štai prisiminiau jog vaikas vis dėl to turi tėvą" doh.gif Na nežinau. Čia reikia labai gerai viską apgalvoti. Neskubėk su sprendimais. Bet vis tiek mus informuok kaip nuspręsi ir kaip tau seksis 4u.gif
Atsakyti
Nu as tai biski cia nepagaunu g.gif
Tai jeigu gimimo liudijime neirasytas tevas ir vsio ...o ka cia kur reikia irodyneti valstybei ????
Ir jokiu paramu special nera ...tik puse kainos uz darza....ir vsio...pas mus tokia valstybe , kad jiems po barabanu, atsimink.
Reik vyniotis is cia biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodel galiu skaityt sia tema tik kas parasyta iki 09 14 g.gif
smalsu, ka atraset, bet nifiga nematau biggrin.gif
Gal kita karta
Atsakyti
keista, o aš visą galiu skaityt g.gif
Papildyta:
QUOTE(astulkinas @ 2006 11 05, 21:45)
Nu as tai biski cia nepagaunu  g.gif
Tai jeigu gimimo liudijime neirasytas tevas ir vsio ...o ka cia kur reikia irodyneti valstybei ????
Ir jokiu paramu special nera ...tik puse kainos uz darza....ir vsio...pas mus tokia valstybe , kad jiems po barabanu, atsimink.
Reik vyniotis is cia  biggrin.gif

tas įstatymas taikytinas nedirbančioms mamoms, kurios gyvena iš pašalpų mirksiukas.gif , o dirbančioms tai neapsimoka eiti kryžiaus kelių dėl tų kelių lt ax.gif

dėl vyniojimosi - su mielu noru, jei tik turėčiau konkretų tašką. Važiuot bele kur, jau metai ne tie lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet ar negeriau įrodyt, kad turi tėvą ir gaut metų -alimentus? Turint tėvą vaikas turės ir nemažai pliusų, pvz. alimentai, jei mirs iki 18 m. - valstybės pašalpa ir + dalis jo turto.

Man štai kilo tokia mintis, o jei jūs po keletą metų sueisit, na tavo ex puls ant kelių, lies krokodilo ašaras, miegos prie tavo durų, bučiuos tavo kojas ir apipils auksu (na čia mažai tikėtina, bet... mirksiukas.gif ), tai kaip tada įrodynėsi, kad "štai prisiminiau jog vaikas vis dėl to turi tėvą" doh.gif

tevas turi pats duot vaikui pavarde, pripazint ji-tai mano isitikinimas !
Per jega mielas nebusi.
"Alimentus" as ir taip gaunu ir gausiu.
musu tevelio zmona suzinotu apie vaika, net jei jis ji pripazintu tik po jo mirties, jei pradeciau del jo turto draskytis...tai ji ir baugina, matomai biggrin.gif

Sliauziot jis ir dabar slaiauzioja..., bet su juo mes niekad nebusim kartu. Siai dienai vien del to, kad as to pati jau nenoreciau !
Papildyta:

Nu as tai biski cia nepagaunu g.gif

norint gaut VALSTYBES PASALPA- reik irodinet, bet, kad nieks naparaso kokia ta pasalpa g.gif jauciu kokie nors 150-200-tai del tiek nevargsiu biggrin.gif
Is Sodros as nieko negaunu-tai jei irodyciau per teisma...tai soc pasalpa gauciau ne tik uz vaika (140 lt/men) bet ir uz save tiek pat smile.gif Na ir dar ta Valst.parama, plius tie 93 lt. Kompensacija uz sildyma.. Apie 500lt gautus, gal daugiau truputi...
tevelio, kuris padeda neturetumem, aisku, lakstyciau ir rinkciau pazymas teismui, o taip nezinau dar g.gif

Atsakyti
[quote=Savannaa,2006 11 04, 22:24]
[quote=saulutevidas,2006 07 31, 13:19]
Jau 4 mėnesiukai kaip laukiuos.... Ilgokai svarščiau ar pasilikti šį vaikelį, juo labiau, kad nelabai ką turėsiu jam duot... Situacija tokia, kad likau viena... Vaikelio tėvelio nebus... Būsim tik mudu du .Tad ir gimimo liudijime, jis nebus nurodytas... Duosiu savo pavardę... KOl kas pati esu dirbanti .. tai nors tokia laimė... Bnadau taupytis pinigėlius... Žinau, čia ne aš viena tokia, kuri palieka po pastojimo vieniša... tad man reikia Jūsų patarimo.... Ar mums priklausys kokia pašalpėlė gimus vaikučiui iš valstybės jei nebus nurodytas vaikučio tėvelis ir nebus iš ko pristeisti alimentus ? At tiesa, kad dekretą dar gausiu, o paskui jei ir išeisiu motinystės atostogoms, man pašalpos niekas nebemokės... ?
[/quote]
Viską Tu gausi, jei tik esi dirbanti. Ir vienkartinę vaikui gimus, ir dekretinių visus metus biggrin.gif O Valstybės pašalpą gauti galėsi, jei neturėsi pragyvenimui, t.y. kiekvienam šeimos nariui berods apie 250 Lt (čia reiktų ieškot, koks dabar). Už šildymą vėl ten gaunasi - kompensaciją gauni tik už priklausomą plotą, o už viršplotį ne. Žodžiu, jei dirbi ir uždirbi ne minimumą, tikrai nieks neduos pašalpos. O ir nieks neklaus ar yra tėtis. Teisme įrodinėti, kad tėvo nėra turi tada, jei visdėlto prašai pašalpos. Tada jiem reikia įrodymo, kad Tu tikrai neturi iš kur gaut pinigų vaikui išlaikyt - t.y. tėvo, kuris yra atsakingas už vaiko išlaikymą taip pat kaip ir Tu. 4u.gif
Atsakyti