Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(ladybird77777 @ 2009 08 13, 13:11)
sveikos.aš norėjau paklausti dėl soc. pašalpos...kaip suprantu normalios šeimos gauna soc. pašalpą kiekvienas asmuo...aš esu tik su vaikučiu, tėvas neįrašytas pašalpą gaunu aš viena, bet ar neturėtų gauti ir mano vaikutis tų pinigėlų?ar reikia kreiptis į teismą, kad įrodyt, jog tikrai esu vieniša mama? ar jau aš čia kliedžiu ax.gif

Jei nebus nustatyta tėvystę gausi pinigėlius tik už vaiką.Ta prasme jei kalbama apie soc pašalpą ji bus skiriama tik už vaikutį
Atsakyti
QUOTE(sabalia @ 2009 09 10, 12:40)
sveikos mergaites
norejau pkalsuti, jei esu nesusituokus, vaikas turi tevo pavarde, taciau vaikuti auginu viena. ar man priklauso kokios nors pasalpos? ka tokiu atveju reikia daryti?

gal tau cia issamiau atsakys ir greiciau.. smile.gif
http://www.supermama...;#entry30003323
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2011 06 14, 12:33)
Sveikutes!
taip jau iseina, kad auginsiu vaika viena ir lieku Lietuvoje, stoviu darbo birzoje.
noriu paklausti kokiu pasalpu galiu tyketis kaip bedarbe ir vienisa mama?  doh.gif

Vienišai mamai pašalpų nėra. Kaip bedarbė gal gausite nedarbo išmoką kažkurį laiką(jei dirbote).

Kaip motina vaikui iki 3 metų gausite socialinę pašalpą, bet jei nesiteisite išlaikymo vaikui galėsite gauti ją tik vaikui tai bus 315lt +vaiko pinigai.

Buvo kažkur tema panaši, surasiu, jei ką sujungiu.
Atsakyti
Sveikos! Ar yra vienisu mamyciu? smile.gif kokias pasalpas gaunat? Kur dar galima nuolaidu gauti bunant vienisai mamai? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,zinot ka prisiminiau perskaicius sia tema...pries kelias savaites nuejau i Soc. rupyba ir tiesiog graziai pasiteiravau kokios ismokos ar tai pasalpos suteikiamos vienisoms mamos?o zinot ka atreze man ta bjauri boba??!! ogi pareiskia ir dar taip gan kategoriskai nusiteikusi pries tokias kaip mes?! ogi kad tokiu mamu nera ir nebus! "vienisu" ta prasme! as jai tada nuskeliau sakau kaip ne jei tevo nera!supykau ir net atsakymo nebenorejau ir isejau...man nepriimtinas toks dalykas kai tiesiog yra atsisakoma atsakyti i paprasciausia klausima...ir tiesiog ignoruoti vos ne,vienisas mamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akelaklp: 14 rugsėjo 2011 - 11:51
Sveikos mamytes
gal kuri noretu nuomotis kambari 3iu kambariu bute 1kambari,kartu su manimi,esu taip pat nuomininke sio buto.auginu 2m.suneli,tai gal kuri taip pat yra su vaikeliu tai musu vaikuciams butu visai linksma
bicycle.gif
butas randasi vilniuje,seskineje,2a is 5
kambarys kuri nuomoju yra balkonas
bute yra skalbimo masina,pravestas internetas ir kabeline.yra rusiukas.salia labai geras turgelis,iki,maxima,marceliukes kletis,taip pat yra darzelis prie pat namo iki Senuku 7min kelio.
TIKRAI PIGIAU NUOMOTIS KARTU IR MOKETI UZ VISKA PER PUSE NEI NUOMOTIS VISA BUTA VIENAI! mirksiukas.gif
rasykiti az arba skambinkit 860124630

draugaukim,as taip pat vienisa mamyte soske.gif
Atsakyti
Sveika, as taipogi esu busima vienisa mamyte, ar gavai kokios info? g.gif
Atsakyti
Sveika:-) gavau nesciosios pasalpa 200 lt su trupciu, paskui vienkartine vaiko ismoka 1400, bet ce kiekviena gauna :-) na kadangi negaunu jokiu pajamu tai gaunu vienisos mamos pasalpa i menesi po 315 lt :-) ir dar kas menesi uz vaikuti po 97 lt :-) beje del vienisos mamos pasalpos eik jau dabar ziuretis, tiksliai nzn nuo kada jau galima rasyti prasyma, bet kad bunant nesciai tikrai galima rasyti ir gauti pinigelius.... :-) man niekas nesake tai nemazai pinigeliu ir praradau :-( bet dziaugiuos kad bent isvis gaunu :-) sekmes tau, pranesk kaip seksis :-) ax.gif
Atsakyti
sveikutes...gal yra vienisu mamyciu,gyvenanciu Londone? ar nera ar as nerandu temeles
Atsakyti
nezinau kur paklausti tai klausiu cia, kaip del to naujo istatymo nuo liepos 1 d. , atostogas siulo 20 darbo dienu vietoj 28 kalendoriniu, mamytems vienisems buvo 35 d, o kaip dabar jei isigalios istatymas? suvienodins ir mums bus 20 dd kaip ir visiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 12 birželio 2012 - 19:21
Sveikos visos mamos, esu dar tik 17m moksleive ir jau besilaukianti mazylio. Atsitiko tokia situacija, jog nusprendziau gimdyti. Ir iskilo toks klausimas, ar gausiu bent kazkokia pasalpa susilaukusi vaikucio. Eisiu dar tik i 11ta klase ir esu niekur nedirbusi.
Atsakyti
Stiprybes mergyt,saunuole,kad nusprendei gimdyti,prisiimdama tokia atsakomybe-uz save ir vaikuti.Tai ne zaidimas,o rimtas ir sunkus darbas,reikalaujantis bemiegiu naktu,sprendziant financinius sunkumus,gydant serganti mazyli ir tt.Tikiuosi sulauksi pagalbos is savo artimuju.Paskaitinek nete,gal cia ka rasi apie savo teises,jei nerasi,keliauk i artimiausia socialini skyriu ir teiraukis kaip tau elgtis ir ko tiketis.http://www.teisesgidas.lt/modules/xoopsfaq/index.php?cat_id=14
Atsakyti