Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(astulkinas @ 2006 08 02, 22:41)
Pirmą kart girdžiu  blink.gif  blink.gif  blink.gif
nu žiūrėsim  g.gif

QUOTE(Viga @ 2006 08 02, 22:59)
Ir as g.gif Bet butu labai faina bigsmile.gif

Nu jus cia mane visai sukonfuzijot blink.gif tai gal nieko ir nedidins mastau.gif o tik pletkai eina g.gif o as jas dar ir skleidziu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 02, 22:02)
Tigi nuo liepos 1d. padidino pasalpas iki 3m. vaikams (tai 93lt.) iki berods 123lt. O mes kai gaunam vienu menesiu atgal, tai rugpjuti mokes uz liepa, tai ir turim gauti jau 120...lt. Na bent jau pas mus cia tauskia apie tuos padidinimus.
Nu kai jus cia nieko nezinot, tai pati pasimeciau blink.gif Nors jau ne isvcienos esu girdejusi apie padidinimus g.gif

geriau būtų nepletkai biggrin.gif
nors tuoj jau išaus ta diena, kada mokės ir bus aišku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele24: 03 rugpjūčio 2006 - 07:09
QUOTE(rena @ 2006 08 02, 22:02)
Tigi nuo liepos 1d. padidino pasalpas iki 3m. vaikams (tai 93lt.) iki berods 123lt. O mes kai gaunam vienu menesiu atgal, tai rugpjuti mokes uz liepa, tai ir turim gauti jau 120...lt. Na bent jau pas mus cia tauskia apie tuos padidinimus.
Nu kai jus cia nieko nezinot, tai pati pasimeciau blink.gif Nors jau ne isvcienos esu girdejusi apie padidinimus g.gif

Būtų thumbup.gif
Bet aš kaip visada nepataikau su tais pinigėliais verysad.gif Kai pasigimdžiau panaikino vienišos mamos pašalpą,dabar kai padidins,tai maniškiui tuoj ir trys sueis,ir vėl š... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 03, 08:20)
Būtų thumbup.gif
Bet aš kaip visada nepataikau su tais pinigėliais verysad.gif Kai pasigimdžiau panaikino vienišos mamos pašalpą,dabar kai padidins,tai maniškiui tuoj ir trys sueis,ir vėl š... doh.gif

Tai mano kaimynkai irgi taip pat, tai vis sako, kad nepataike normalaus laiko pagimdyti biggrin.gif
Atsakyti
O tai kaip su tais 50 Lt., t.y. nuo 3 m.? Tipo jums didina, o mums špyga taukuota verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 08 03, 20:06)
O tai kaip su tais 50 Lt., t.y. nuo 3 m.? Tipo jums didina, o mums špyga taukuota  verysad.gif

Nu tai tipo taip
Tai dar neaisku ar mums padidins
Atsakyti
Vieniša mamyte tapau nuo tos minutės kai pamačius 2brūkšniukus teste pranešiau tetukui...Gimimo liudijime tėtuko nenurodžiau,jo vietoje brūkšniukai.Pavardę vaikutis turi mano.Tėčio nenurodžiau,kad galėtume su mažium keliaut už LT ribų,nes kitaip reikia notariškai tvirtinto sutikimo.
Nu labai apsidžiaugiau paskaičius kad padidins pinigėlius,labai tikiuos kad ne pletkai g.gif Gaila,kad jau nebėra kokių pašalpėlių ar lengvatėlių vienišoms mamytėms... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 08 02, 19:38)
Už ką daugiau? O tie kurie gauna 50, tai ir bus daugiau ? g.gif

Siaip as girdejau, kad dides tas MGL, tada iseitu, kad padides ir tie 93, ir tie 50 Lt. Juk jie abu priklauso nuo to MGL dydzio (0,75 MGL = 93,75 Lt ir 0,4 MGL = 50 Lt). Ale cia irgi tik pletkai verysad.gif

O padidejo tik ta ismoka dirbancioms mamytems is Sodros (nestumo ir gimdymo pasalpa), jei jos gaudavo minimuma.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 03, 22:06)
Siaip as girdejau, kad dides tas MGL, tada iseitu, kad padides ir tie 93, ir tie 50 Lt. Juk jie abu priklauso nuo to MGL dydzio (0,75 MGL = 93,75 Lt ir 0,4 MGL = 50 Lt). Ale cia irgi tik pletkai verysad.gif

Tai lauksiu 15 d. ir tada viskas bus aišku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 08 03, 22:41)
Tai lauksiu 15 d. ir tada viskas bus aišku  rolleyes.gif

o kodėl taip ilgai? juk kažkaip 1 savaitę pervedinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 03, 22:44)
o kodėl taip ilgai? juk kažkaip 1 savaitę pervedinėja  g.gif

O as tuos 93lt. gaunu 25d.
Atsakyti
Aš 93lt gaunu apie 15 d.Kiek žinau nuo liepos tie 50lt tai bus ne iki septynių metų,o iki devynių.
banni,kiek žinau,dabar jau nereikia tėvo leidimo išvažiuojant iš Lt,na bent jau Europoj.
Atsakyti