Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(Domuks @ 2006 08 08, 20:54)
Sorry,aš kai nedirbanti,tai tiksliai ir nežina,tik man taip aiškino,kai aš nėščia buvau.
Ai,nu kartais įkišu savo trigrašį,kur visai nenusimanau ax.gif

Ai as irgi tipo dirbanti, kaip ir mikke hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 08, 21:02)
Ai as irgi tipo dirbanti, kaip ir mikke  hihihi.gif

nono.gif valstybėlę apgaudinėjat,begėdės,nieko neveikdamos kapeikų norite.
Ai ir aš taip būčiau darius,tik į mano smegeninę dašuto,kai pilvas ant nosies lipo,nes apie mažių sužinojau,kai 3 mėn.jau buvo doh.gif Na visai aš nesupratinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 08, 21:11)
nono.gif valstybėlę apgaudinėjat,begėdės,nieko neveikdamos kapeikų norite.
Ai ir aš taip būčiau darius,tik į mano smegeninę dašuto,kai pilvas ant nosies lipo,nes apie mažių sužinojau,kai 3 mėn.jau buvo doh.gif Na visai aš nesupratinga lotuliukas.gif

Tai dar siaip nebuvo velu schmoll.gif mano systra isidarbino kai ji buvo nestuke.gif 5men.

O tu paziurek kiek mus valstybele apgaudineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 08, 21:16)
Tai dar siaip nebuvo velu schmoll.gif mano systra isidarbino kai ji buvo nestuke.gif 5men.

O tu paziurek kiek mus valstybele apgaudineja doh.gif

Apie lelių sužinojau,kai buvo 3 mėn.,o atsipeikėjau,kai jau beveik 6 buvo blink.gif O plius dar man išaiškino,kad reik pradirbt 6 mėnesiukus,ot zarazos apgavo,būčiau dar susitvarkius.Ech,viena bėda man su manim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 08, 21:26)
Apie lelių sužinojau,kai buvo 3 mėn.,o atsipeikėjau,kai jau beveik 6 buvo blink.gif O plius dar man išaiškino,kad reik pradirbt 6 mėnesiukus,ot zarazos apgavo,būčiau dar susitvarkius.Ech,viena bėda man su manim doh.gif

Nu tokiems tik i aki user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 08, 21:02)
Ai as irgi tipo dirbanti, kaip ir mikke  hihihi.gif

Kas cia per "tipo"!! cool.gif Na, tu cia, rena, nevaryk - negi pamirsai, jog eisim mes kartu stogu dengti ir aplinkos uz pampersus dekoruoti!! mirksiukas.gif

Ir siaip as jeigu tik galiu, tai stengiuosi visur ir visada ta vargse musu valstybele apgauti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikke: 09 rugpjūčio 2006 - 15:17
QUOTE(mikke @ 2006 08 09, 16:15)
1.Kas cia per "tipo"!! cool.gif  Na, tu cia, rena, nevaryk - negi pamirsai, jog eisim mes kartu stogu dengti ir aplinkos uz pampersus dekoruoti!! mirksiukas.gif

2.Ir siaip as jeigu tik galiu, tai stengiuosi visur ir visada ta vargse musu valstybele apgauti blush2.gif

1.Darbininkės,matai atsirado lotuliukas.gif
2.Na manau,nuo to valstybėlė nenubiednės mirksiukas.gif Šito amato ir aš norėčiau išmokt,laikas jau kažką ir į savo naudą padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 09, 16:15)
1.Kas cia per "tipo"!! cool.gif  Na, tu cia, rena, nevaryk - negi pamirsai, jog eisim mes kartu stogu dengti ir aplinkos uz pampersus dekoruoti!! mirksiukas.gif

2.Ir siaip as jeigu tik galiu, tai stengiuosi visur ir visada ta vargse musu valstybele apgauti blush2.gif

1.Tai ir sakau, kad tipo, nes kolkas niekas mumis nepasitiki schmoll.gif kad mes sugebam ir stoga uzdengt, ir aplinka padekoruoti user posted image
2.as taip pat tokiu nuostatu laikausi user posted image
Atsakyti
slykstynes nono.gif kaip jus dristat musu brangiaja tevyne apgaudinet schmoll.gif

as cia lieju 9 prakaitus, kovoju uz valstybe, jos laisve, ateiti, gerbuvi, o jus tik ir mislijat kaip apgaut schmoll.gif
negrazu taip nono.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 09, 23:10)
slykstynes  nono.gif kaip jus dristat musu brangiaja tevyne apgaudinet schmoll.gif

as cia lieju 9 prakaitus, kovoju uz valstybe, jos laisve, ateiti, gerbuvi, o jus tik ir mislijat kaip apgaut  schmoll.gif
negrazu taip nono.gif

tu man parodyk, nors viena valstybes tarnautoja ( seimo nary), kuris to nedaro aaaaaaaaaaa?????????? bigsmile.gif

Kovok, kovok, o is valstybes gausi user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 09, 23:55)
tu man parodyk, nors viena valstybes tarnautoja ( seimo nary), kuris to nedaro aaaaaaaaaaa?????????? bigsmile.gif

Kovok, kovok, o is valstybes gausi user posted image lotuliukas.gif

va va drinks_cheers.gif
jei valstybė mumis taip rūpintųsi kaip turėtų, tai ir mes būtume sąžiningesni
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 09, 23:10)
slykstynes  nono.gif kaip jus dristat musu brangiaja tevyne apgaudinet schmoll.gif
as cia lieju 9 prakaitus, kovoju uz valstybe, jos laisve, ateiti, gerbuvi, o jus tik ir mislijat kaip apgaut  schmoll.gif
negrazu taip nono.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai tu, leliux, ir kovok, o mes su rena tavo kovos vaisiais po to pasinaudosim!! lotuliukas.gif
Atsakyti