QUOTE(saulutevidas @ 2006 07 31, 10:19)
Jau 4 mėnesiukai kaip laukiuos.... Ilgokai svarščiau ar pasilikti šį vaikelį, juo labiau, kad nelabai ką turėsiu jam duot... Situacija tokia, kad likau viena... Vaikelio tėvelio nebus... Būsim tik mudu du .Tad ir gimimo liudijime, jis nebus nurodytas... Duosiu savo pavardę... KOl kas pati esu dirbanti .. tai nors tokia laimė... Bnadau taupytis pinigėlius... Žinau, čia ne aš viena tokia, kuri palieka po pastojimo vieniša... tad man reikia Jūsų patarimo.... Ar mums priklausys kokia pašalpėlė gimus vaikučiui iš valstybės jei nebus nurodytas vaikučio tėvelis ir nebus iš ko pristeisti alimentus ? At tiesa, kad dekretą dar gausiu, o paskui jei ir išeisiu motinystės atostogoms, man pašalpos niekas nebemokės... ?
Papildyta:
nepergivenk katineli,viskas bus gerai,vaikiali butinai gimdik ir negalvok,vaikialis tau nebus našta o tik džiaugsmas,ir iš vis vaikus mes mamos sau gimdem,nors ir virus turim,o iš musu valstybes tikrai neko nelauk,nes tai beprasmiskai, dos 2lt-o atims 22lt,ir statistika paskialbs, kad valstybe labai daug pinigu išskire,mano pažistamai taip buvo,pati ta laiška skaitau,vos neapakau

tai jaigu ka sudomins rašik,gal galesiu koki nors komentaro parašit
Papildyta:
QUOTE(mikke @ 2006 07 31, 20:57)
Sveikos.
Zinot, ko dar noreciau dirbanciu mamyciu paklausti. Ar nuo vaiko gimimo iki metu moka tuos 70% atlyginimo + 93 Lt, ar tik tuos %, o 93 Lt pradeda eiti po to, kai vaikui sueina metukai ir nustojami moketi %??
*****, kazkaip susipainiojau protinga klausima beregzdama
Papildyta:
iki metuko gaunam 100 proc.,nuo algos,kai vaikuu sutaps 1 metuk,gausim 75proc.,o kai vaikui bus 3met.,tai gaunom po 93lt,man taip atrodo,bet tai liečia tos kuriuos pagimdis kitai metais , o dabar tikslei nežinau,nors girdejau kad gauna po 93lt