Mano minėta exveganė sako, kad tas alkio jausmas priklauso nuo to, ką valgai, vienas maistas greit suvirškinamas, gauni energijos šuolį ir organizmas tuoj išalksta, kitas gi - virškinamas ilgiau. Todėl pvz. ryte gerai yra košė, ji ilgai grojanti. Alkio nesijaučia valgant daržoves, kur gausiau celiuliozės - jei paprastai - kurios sunkiai kramtomos, pvz. kopūstas, bet ne salotinis, o kur žiemai laikom.
Alkis, alkiu, bet jei zmones sugebejo issivystyti tiek del to, kad mesa pradejo valgyt, tai man atrodo ziauriai nelogiska grizti prie augalines mitybos. Zinau, kad bezdzione nepavirsiu, bet tas faktas tai tikrai rodo mesos svarba. Skaiciau kazkokios gydytojos komentara, kad veganai daznai turi neurologiniu sutrikimu, negali demesio sukoncentruoti, nes smegenys nepamaitinamos.