O tavo diedas nusiperka, sušlamščia ir nesuka sau galvos

Tu nesilygink su mano vaikyste, nes esi vyresne ir dar plius akivaizdziai kaime augai. Manau ir tavo vaikystes laikais miestuose mamos desreliu nekimsdavo rankomis, o pirkdavo padarytas.
Del desreliu sudeties sovietijoje, tai labai noreciau pamatytu faktus, o ne tai, ka tu manai, nes tau ir dangus zydresnis prie draugo Breznevo atrode.
Jau buvau minejus, kad augau mieste bute ir i svis i kaima pirma kart normalu paaugle tenuvaziavu, nes mano r seneliai meiste gyveno. Kimsdavo mano mama ir mano draugiu mamos su mesmale uzmaudavo zarnas ir maldavo farsa i jas buvo zarnu pirkti ir mesoso pirkti , nezinau kaip dauguma kitu mamu irgi zinau tik savo aplinka tuo metu, interneto nebuvo
Tai fakats tas, kad paprasciausiai anksciau nebudavo tu sintetiniu priedu, nes ju dar nebuvo sukure bet neatsimenu pienisku desreliu is vaikystes, gal ir valgydavom, bet labai retai. atsimenu jau is paauglystes, kai kavinei galima buvo nusipirkt
ka dedavo seniau tai gal salietra
Baik tu tuos savo idiotiskus marazmus, as vaika tik tuo bobutes nesterilizuotu ozkos pienu ir isgydziau nuo baisios alergijos.
Kalba apie tai, su kuo pati nebuvo susidurus. Chrienava visažinė
Papildyta:
Primeti dvidesšmtmetę?
Kiek tau metu?
Gerai, kad išgydei. Kad pienas pasitaikė saugus. Valio.
Kasdienis maistas – tylus žmonių žudikas? Lietuvos prekyvietėse neįmanoma įsigyti nei tikros mėsos, nei pieno produktų, nei miltų. Kai kurie maisto gamybos technologiją išmanantys bei atidžiai pakuočių etiketes studijuojantys žmonės nevengia ir tokių kategoriškų pareiškimų.
Yra ir sąžiningai dirbančių žmonių, kaip visur. Atlieku visokius bandymus, jei reikia mėsos, šefuoju jaunus ūkininkus, kurie užsiima gerąja žemdirbyste. Ir kai man sako, kad ekologiniai produktai turi kainuoti brangiau, nesutinku – jie turi kainuoti du tris kartus pigiau, nes mažiau ir išlaidų. Užsiimant gamtine žemdirbyste, nereikia arimų, ravėjimų, pirkti pesticidų, trąšų ir visos kitos chemijos, o derlius – dvigubai didesnis“, – aiškino pašnekovas. Antrindamas V.Klovienei, V.Sakas taip pat pataria vartoti kuo mažiau mėsos, o šiuo metu suskubti pasimėgauti ir apsirūpinti vasariškomis gėrybėmis. Ir nors, pašnekovo nuomone, sovietmetis padarė juodą darbą, iškreipdamas mūsų suvokimą, kas yra tikrasis kulinarinis paveldas, tuo metu bent jau maisto kokybė buvo geresnė.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=59199543
Kasdienis maistas – tylus žmonių žudikas? Lietuvos prekyvietėse neįmanoma įsigyti nei tikros mėsos, nei pieno produktų, nei miltų. Kai kurie maisto gamybos technologiją išmanantys bei atidžiai pakuočių etiketes studijuojantys žmonės nevengia ir tokių kategoriškų pareiškimų.
Yra ir sąžiningai dirbančių žmonių, kaip visur. Atlieku visokius bandymus, jei reikia mėsos, šefuoju jaunus ūkininkus, kurie užsiima gerąja žemdirbyste. Ir kai man sako, kad ekologiniai produktai turi kainuoti brangiau, nesutinku – jie turi kainuoti du tris kartus pigiau, nes mažiau ir išlaidų. Užsiimant gamtine žemdirbyste, nereikia arimų, ravėjimų, pirkti pesticidų, trąšų ir visos kitos chemijos, o derlius – dvigubai didesnis“, – aiškino pašnekovas. Antrindamas V.Klovienei, V.Sakas taip pat pataria vartoti kuo mažiau mėsos, o šiuo metu suskubti pasimėgauti ir apsirūpinti vasariškomis gėrybėmis. Ir nors, pašnekovo nuomone, sovietmetis padarė juodą darbą, iškreipdamas mūsų suvokimą, kas yra tikrasis kulinarinis paveldas, tuo metu bent jau maisto kokybė buvo geresnė.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=59199543
Cia viskas ka radai, apie tai, kaip gerai prie ruso buvo?
Kasdienis maistas – tylus žmonių žudikas? Lietuvos prekyvietėse neįmanoma įsigyti nei tikros mėsos, nei pieno produktų, nei miltų. Kai kurie maisto gamybos technologiją išmanantys bei atidžiai pakuočių etiketes studijuojantys žmonės nevengia ir tokių kategoriškų pareiškimų.
Yra ir sąžiningai dirbančių žmonių, kaip visur. Atlieku visokius bandymus, jei reikia mėsos, šefuoju jaunus ūkininkus, kurie užsiima gerąja žemdirbyste. Ir kai man sako, kad ekologiniai produktai turi kainuoti brangiau, nesutinku – jie turi kainuoti du tris kartus pigiau, nes mažiau ir išlaidų. Užsiimant gamtine žemdirbyste, nereikia arimų, ravėjimų, pirkti pesticidų, trąšų ir visos kitos chemijos, o derlius – dvigubai didesnis“, – aiškino pašnekovas. Antrindamas V.Klovienei, V.Sakas taip pat pataria vartoti kuo mažiau mėsos, o šiuo metu suskubti pasimėgauti ir apsirūpinti vasariškomis gėrybėmis. Ir nors, pašnekovo nuomone, sovietmetis padarė juodą darbą, iškreipdamas mūsų suvokimą, kas yra tikrasis kulinarinis paveldas, tuo metu bent jau maisto kokybė buvo geresnė.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=59199543
maisto ruošimo technologė
Kaip čia gražiau pasakius.... Tai jūs vadinate specialiste?...