Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras turi meilužę

Na neapgaudinekite saves, kad del vaiko gyvenate. Mazesni vaikai skyrybas pernesa, o jusiskis jau ne 5etis. Matys jis vistiek jusu santykius, saltuma, skausma ir kentes. Vaikui gal geriau kaip smugiu nukirsti, vietoj letos kankynes. 

As nesakau jums skirtis. Nedalinu tokiu patarimu, bet kad ir koki sprendima priimate, tai bent jau nemeluokite sau, nesidangstykite vaiku.

O siaip, uzjauciu, stiprybes, laikykites. Viena diena viskas bus gerai, reikia iskenteti sita sunku perioda. :4u: 

Atsakyti
Ačiū, Iš_Šviesos. Žiūrėsim, bandysiu kažkaip neparodyti prie vaiko savo neapykantos, jei nepavyks, reiks skirtis. Taip nesinori keisti namų, nuosavam name be vyro sunku, reikia pradėti žiūrinėti kažkur išsikeisti į kokį kotedžą ar jaukų butą
Atsakyti
QUOTE(skausmoašara @ 2017 09 13, 22:50)
Pradėjau galvoti racionaliai, prisiminiau, kad prieš kokį pusmetį pasirašiau pas notarą įgaliojimą, kad jis suteikiu jam įgaliojimus parduoti santuokoje įgytą nekilnojamą turtą, mat reikėjo parduoti miško sklypą. Turim truputi nekilnojamo turto (žemės, miško), tai rytoj pat nueisiu pas notarą nutrauksiu įgaliojimą, kol neišparceliavo ar neperrašė kažkam.

Šitą dalyką būtinai būtinai padaryki.
Atsakyti
QUOTE(skausmoašara @ 2017 09 13, 21:50)
Pradėjau galvoti racionaliai, prisiminiau, kad prieš kokį pusmetį pasirašiau pas notarą įgaliojimą, kad jis suteikiu jam įgaliojimus parduoti santuokoje įgytą nekilnojamą turtą, mat reikėjo parduoti miško sklypą. Turim truputi nekilnojamo turto (žemės, miško), tai rytoj pat nueisiu pas notarą nutrauksiu įgaliojimą, kol neišparceliavo ar neperrašė kažkam.


Sveika. Protas po truputi grizta i savo padeti. mirksiukas.gif Neskubek. Viska daryk apgalvotai. As, kai suzinojau apie vyro meiluze, susidejau cemodana ta pacia nakti ir ......niekur neisejau. Pakalausyk protingu merginu patarimu. Issidraskyti gali greitai. Gal meiluze(tariama) tik to ir laukia? Gauti gatava gera vyra tiesiai i rankas?
Mano vyro meiluze irgi to sieke. Labai. Visais imanomais budais. Santazu net. As jau norejau savo vyra "atiduoti" jai. Vienu metu net pagailo jos. Paskui sugrojo savininkiskumas. Kodel as jai turiu atiduoti gera vyra? Iseiti is namu kuriuos puoselejau? Beje ir vyrui atsoko fantazija, kai pamate, kad ji lb. atkakli. Jis nemegsta agresyviu zmoniu.
Kai aistros aprims, tada ir spresi ka dartyti. O dabar gyvenk iprasta gyvenima. Neklausinek vyro, jei jis neprisipazino, tai neprisipazins. Jei sirdimi jauti, kad jis turi kita, tada atsiribok nuo jo per kazkoki tai atstuma. Tai nereiskai, kad turi virti ragana. Tiesiog kalbek, bendrauk ......bet saltai. Kas liecia namus, vaika ir buiti. Apie save nepasakok visai. Jis pajaus sita ir arba pats prades kalbeti arba......iseis. Bet tau nebus jau taip sunku. Pirma zingsni tu jau busi zengusi. Emociskai busi atsiribojusi nuo jo. O tai yra daug...ir neskaudes taip, kaip dabar. Patikek manim. As ta praejau. mirksiukas.gif
Ir neklausyk patarimu, tu kurios ismestu vyra uz duru vakar. Pati matai, kaip tai lengva pasakyti, bet ne padaryti. As irgi taip kalbejau. mirksiukas.gif
Siai dienai mes kartu. Bet tik todel, kad turime bendrus namus. Bendra vaika (kalyte jorksyre) ir mums jau metu tiek, kad nera ko draskytis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 09 13, 13:43)

Variantas - nesisikirsiu, bet kiekviena proga prikaišiosiu neištikimybę - ne išeitis. Jūsų gyvenimus tai tik pavers pragaru.

pritariu. Likt gyvent, bet prisimint padarytas nuodemes, tai tik dar blogiau. Bet is kitos puses, kiek esu macius pavyzdziu, tai, jei moteris vyrui atleidzia neistikimybe, tai po kiek laiko jis jau nustoja slept savo meiluzes ir gastroliuoja atvirai. Nes jei atleido karta, darys tai nuolat.

QUOTE(skausmoašara @ 2017 09 13, 22:50)

1. Dabar nežinau, gal miegosiu kitame kambaryje

2. Turim užsakytą kelionę lapkričiui, dar nesumokėti visi pinigai, galvoju ką su ta kelione dabar daryti.

3. Turim truputi nekilnojamo turto (žemės, miško), tai rytoj pat nueisiu pas notarą nutrauksiu įgaliojimą, kol neišparceliavo ar neperrašė kažkam.


1. ne pati kraustykities i kita kambari, o vyra i ten ismeskit. tegul jis kitur miega, ne jus turit begt is miegamojo kaip nusidejus.
2.vaziuokit su vaiku ir smagiai praleiskit laika.
3.butinai tai padarykit, nes visko gali but.
Pazistu seima, kur vyras ikalbejo zmona buta parduot, nes tipo nama statysis. Persikrauste pas jo mama ir... spruko vyras su pinigais ir meiluze i Anglija. O moteris su 3 vaikais pas anyta. O anyta varo lauk, jai vietos maza, jai vaikai trugdo.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 13, 23:07)
<p>Na neapgaudinekite saves, kad del vaiko gyvenate. Mazesni vaikai skyrybas pernesa, o jusiskis jau ne 5etis.


tai jau tikrai. Tik nereikia vaikais dangstytis. Paskui vaikas atsimins, kad mama pastoviai nelaiminga buvo, nes tipo del jo su tevu gyveno. Gausis, kad jis kaltas, nes mama vardan jo kentejo.

QUOTE(skausmoašara @ 2017 09 14, 00:11)
Ačiū, Iš_Šviesos. Žiūrėsim, bandysiu kažkaip neparodyti prie vaiko savo neapykantos, jei nepavyks, reiks skirtis. Taip nesinori keisti namų, nuosavam name be vyro sunku, reikia pradėti žiūrinėti kažkur išsikeisti į kokį kotedžą ar jaukų butą

siaip jau, tai vaika turi matyti, kad tevai nesutaria. Taip psichologai rekomenduoja. Kad nebutu vaikams skyrybos kaip is giedro dangaus.
O bute gyventi tikrai neblogai. Ir darbu visokiu maziau, ir isvaziuot bet kada kur galesit. Nespreskit to dar siandien. Spreskit ka su vyru darysit. Ar galit atleist sita ir galimas kitas neistikimybes. Nes duodu 90 procentu, kad jei sikart atleisit, tai jis ir toliau ieskosis nuotykiu. Jei atleisit ir gyvensit toliau, visai gi neprivalot su juo lovos dalintis. Sprest jums. Tik nesitikekit, kad vyras taip jau ims ir psisipazins. Prisipazins nebent tik kai is namu kraustysis. Kitaip tikrai ne. Vien jau del to, kad pries savo seima geru atrodyt.
Atsakyti
Virga, tu labai miela. Mums irgi ne tiek metų, kad elgtis kaip vaikams, o kartu jau 20 metų, susituokėm tik kai vaikas pradėjo belstis į šį pasaulį, aišku, rutina savo daro, vyrams norisi šviežumos. Niekad nepavydėjau, netikrinau žinučių, kažkaip galvojau, jei man nieko nereikia, kodėl jam turėtų ax.gif . Jis , beje, labai pavydus, jei kas pašokdindavo per balius daugiau nei vieną šokį, tai jau pavydo scenai pretekstas būdavo. Susituokėm irgi ne vaikiško amžiaus būdami, žinojau jo praeitį. Kas dėl lovos reikalų, tai iš jo girdėdavau tik tai, kad tokių kaip aš daugiau nėra. Bet paskutiniu metu vis pykdavomės, jam vis kažkuo neįtikdavau, tai maistas negerai pagamintas (gaminu tikrai gerai), tai kažkas ne ten padėta, tai prie kompo per ilgai sėdžiu. Dabar atgaminu įtartinus skambučius kai kažkaip keistai šnekėjo, matyt kuris laikas ji yra. Tik labai įdomu kas ji tokia, ar aš jos nepažįstu...
Žiūrėsim. Vieną žinau, kad dabar būsiu savanaudė. O jis lai sau laksto, man lovos reikalai nebelabai berūpi, tą darbą už mane gali ir kita atlikti jei jai reikia ax.gif . Nemanau kad jis skubės skirtis, labai myli sūnų, manau gyvens dvigubą gyvenimą.
Atsakyti
Gal kas žinot ar panaikinti įgaliojimą jam parduoti santuokoje įgytą nekilnojamą turtą reikia pas tą patį notarą kur ir sudarėm sutartį? Mat jis yra pažįstamas ir nenorėčiau svarstymų kodėl aš tai darau.
Atsakyti

Virga, tu labai miela. Mums irgi ne tiek metų, kad elgtis kaip vaikams, o kartu jau 20 metų, susituokėm tik kai vaikas pradėjo belstis į šį pasaulį, aišku, rutina savo daro, vyrams norisi šviežumos. Niekad nepavydėjau, netikrinau žinučių, kažkaip galvojau, jei man nieko nereikia, kodėl jam turėtų ax.gif. Jis , beje, labai pavydus, jei kas pašokdindavo per balius daugiau nei vieną šokį, tai jau pavydo scenai pretekstas būdavo. Susituokėm irgi ne vaikiško amžiaus būdami, žinojau jo praeitį. Kas dėl lovos reikalų, tai iš jo girdėdavau tik tai, kad tokių kaip aš daugiau nėra. Bet paskutiniu metu vis pykdavomės, jam vis kažkuo neįtikdavau, tai maistas negerai pagamintas (gaminu tikrai gerai), tai kažkas ne ten padėta, tai prie kompo per ilgai sėdžiu. Dabar atgaminu įtartinus skambučius kai kažkaip keistai šnekėjo, matyt kuris laikas ji yra. Tik labai įdomu kas ji tokia, ar aš jos nepažįstu...
Žiūrėsim. Vieną žinau, kad dabar būsiu savanaudė. O jis lai sau laksto, man lovos reikalai nebelabai berūpi, tą darbą už mane gali ir kita atlikti jei jai reikia ax.gif. Nemanau kad jis skubės skirtis, labai myli sūnų, manau gyvens dvigubą gyvenimą.

Man labai nepatinka kai vyru neistikimybe dangstoma kazkokiais pasiteisinimais "cia gi vyras". Uzkliuvo ta fraze, kad vyrams reikia sviezumos. Gal jus turejote kazka kita galvoje...

Bet siaip moterims irgi reikia sviezumos. Labai malonu naujas vyras, demesys, hormonai makaulen kalantys, bet va renkiesi, kas tau svarbiau, ar 5 minuciu malonumas, ar mylimas, brangus, daug visko kartu patyres, daug prakentejes, pravarges, gyvenime su tavim zmogus...

O kad jusiskis pavydus, tai manes nestebina. Kuo pats kvepia, tuo kitus tepa.

Atsakyti

Gal kas žinot ar panaikinti įgaliojimą jam parduoti santuokoje įgytą nekilnojamą turtą reikia pas tą patį notarą kur ir sudarėm sutartį? Mat jis yra pažįstamas ir nenorėčiau svarstymų kodėl aš tai darau.

Skambinkit pas kita notara ir paklauskit. Jusu vietoje nedelsciau nei minutes.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 14, 09:20)
Man labai nepatinka kai vyru neistikimybe dangstoma kazkokiais pasiteisinimais "cia gi vyras". Uzkliuvo ta fraze, kad vyrams reikia sviezumos. Gal jus turejote kazka kita galvoje...</p><p>Bet siaip moterims irgi reikia sviezumos. Labai malonu naujas vyras, demesys, hormonai makaulen kalantys, bet va renkiesi, kas tau svarbiau, ar 5 minuciu malonumas, ar mylimas, brangus, daug visko kartu patyres, daug prakentejes, pravarges, gyvenime su tavim zmogus...</p><p>O kad jusiskis pavydus, tai manes nestebina. Kuo pats kvepia, tuo kitus tepa.</p>

Oi visai nepateisinu to reikėjimo, ypač kai tau 50, tik dažnas jų jau toks yra.
Atsakyti
Man labai patikes straipsnis,savo laiku leides apmastyti daugeli aspketu santykiuose.

Autore,gal ir Jus rasit jame ka nors reikalingo Jusu situacijoje 4u.gif

http://www.moteris.l...e.d?id=75153908
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 14, 09:21)
Skambinkit pas kita notara ir paklauskit. Jusu vietoje nedelsciau nei minutes.</p>

Jau susitariau rytojui, galima ir pas kitą notarą.
Atsakyti