Įkraunama...
Įkraunama...

Vištiena, reklama, ką renkatės jūs?

Sveikos, mamytės,

norėčiau pasiteirauti, kokią vištieną renkatės, perkate? Parduotuvėse? Turguje? Ekologišką?
Šis klausimas kilo pamačius Kekava vištienos reklamą (kuri yra ant kiekvieno žingsnio). Tačiau teko skaityti straipsnių, kad visa vištiena ES yra auginama be antibiotikų. Plius pamačiau kaip ji atrodo prekystaliuose ir buvau tikrai pasipiktinusi, nes vištieną vartoju pakankamai dažnai. Reklama kišama visur, dėl "antibiotikų" pakilo jos kaina, tačiau kokybė tikrai neatitinka kainos. Pridedu ir keletą nuotraukų.
Asmeniškai aš ir toliau rinksiuos mėsą iš turgaus.
 
Priedas  vist2.jpg   41,82KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  vist.jpg   47,46KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
perku Lenkijoj ir nesuku sau galvos, kas ten joje yra. Nes, kad tai zinoti, tai reiketu paciai istirti, kitaip skambus zodziai gali ir buti tik zodziais. Pazistu ukininkus, kurie tipo savo darzoves pardavineja, o is tiesu ir Lenkijos perka ir veza. Kas zino kaip ten su ta turgaus vistiena ar dar kita mesa.
Atsakyti
Laisvėje augintų, ekologiškai maitintų vištų biggrin.gif Iš kur žinom? Ot vat žinom ;) Beje, dažnas miestietis nebesupranta ir nebenori naminių vištų, nes jų mėsa kietesnė. Jei perkat turguje atseit kaimišką vištą, o jos mėsytė minkštutėlė - žinokit, kad jus apgavo. Na, nebent pirksit jauną viščiuką. Bet jo ir kaina didesnė. Beje, dabar yra mėsinių veislių vištų, tai ir naminis jaunas viščiukas gali būti apie 5kg.
Atsakyti