QUOTE(Pasakyte @ 2009 08 03, 08:00)
didelę cukiniją ar agurotį (galima ir mažesnę, bet ji per daug švelni ir suglemba kepama) supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska (ištraukia vandenį per 10 min.), nusausinti, pabarstyti pipirais, apvolioti kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose, plakinyje ir vėl džiuvėsėliuose (arba kiaušinio r miltų plakinyje) ir kepti. Labai skanu su bulvių koše, atrodo, lyg valgytum karbonadą. galima grybų sojos padažo užpilti - super
Ačiū už puikią idėją
Aš tai užvakar paprastai kepiau - supjausčiau, padruskinau, papipirinau, užspaudžiau česnako ir kepiau, tada apverčiau, kitą pusę užspaudžiau česnako ir iškepus dar užspaudžiau ant vienos pusės. Gaunasi tokia česnakinė

Mums skanu.