Įkraunama...
Įkraunama...

2018 Liepinukai

Bernardeta, o kas kiek laiko Tavo vyras išvažiuoja ir grįžta? Neliūdna vienai namuose?

2 mėn ten, dvi sav čia, nors dabar 2,5 mėn buvo čia, ten žiema nelabai darbo yra :) liūdna, bet o ką padarysi, jau per 5 metus pripratau :)

Atsakyti

Ledime, mėgstu tvarką ir aš, ir vyras. Nesutvarkytuose namuose blogai jaučiuosi. Nors vyras man kartais sako, kad perdėtas pedantiškumas yra vienas iš šizofrenijos požymių :lol: 

bernadeta193, biškį liūdna man būtų... O kai lelius gims, irgi važinės?

Atsakyti

Deimante taip, būsim eilinė lietuvos šeima auginanti vaiką kurį tėtis per skype temato :(​ nežinau kol kas dar važinėsis, reikia pinigų  

Atsakyti
Vaje, pavaikščiojau geras 3 val ir amen mano nugarai... blink.gif blink.gif Vat ką reiškia tiek laiko nejudėt doh.gif Tai gerai, kad darbe nereiks daug vaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2018 02 19, 14:11)
Vaje, pavaikščiojau geras 3 val ir amen mano nugarai...  blink.gif  blink.gif Vat ką reiškia tiek laiko nejudėt doh.gif Tai gerai, kad darbe nereiks daug vaikščioti.

nu visai nemažai tu pavaikščiojai - 3 val smile.gif O judėti tai labai norisi daugiau,dabar toks pasyvus gyvenimo būdas mano rolleyes.gif Gerai,kad nors savaitgaliais prasieinam su šeima smile.gif
Atsakyti

O mano visas energijos antplūdis kažkur dingo, nesinori nei vaikščiot, nei dar ko :)  Tiesiog atrodo rankos nekyla, lyg citrina išspausta. Bet, tikiuosi, čia laikina.

Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2018 02 19, 13:20)
nu visai nemažai tu pavaikščiojai - 3 val  smile.gif  O judėti tai labai norisi daugiau,dabar toks pasyvus gyvenimo būdas mano  rolleyes.gif Gerai,kad nors savaitgaliais prasieinam su šeima smile.gif

Kai senai vaikščiojus tiek, tai truputį per daug tongue.gif
Ir blogiausia, kad neradau neštukinių džinsų.. doh.gif Niekur nėr...
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2018 02 18, 16:23)
Aš tą knygą skaičiau,drauge skaitė tai patiko mums ji ir prisidėjo prie sėkmingo žindymo ;) labai tau linkiu,kad antrą kartą žindymas būtų skalndus kaip ir nori ;)

Tiesa,kažkam berods irgi taip buvo,jog jautė neramių kojų sindromą ar kaip ten jis?Tai kokia savaitę pageriau kalis+magnis+vitam.D (vitaminas D kaip suprantu padeda įsisavinti magni ir kali) ir nebejauciu tu neramių kojų vakarais, nežinau ar čia tik sutapimas,bet gal kam pravers ;)

Buvom ir mes su sūnumi kieme,oras labai geras! Žiemiškai malonus 👍

Žindyti man sekėsi gerai,maitinau iki 1m 3men,tai buvo pats  geriausias laikas baigti tiek man tiek sūnui;) Labai norėčiau ir dabar sėkmingai žindyti ;)
Labai pritariu Mur paskutiniams sakiniams apie visą ko balansą 👍
Papildyta:
Prisidedu prie knygų skaitytojų, aš tai beveik knygomane 😁nemažai skaitau 😁


Sveikos 4u.gif

Man man čia tos neramios kojos buvo, tai irgi pradėjau gert papildomai magnį (tik su Vitaminu B6), lyg ir geriau naktim smile.gif Tik dabar kita problema atsirado - vaikštant skauda abi kirkšnis unsure.gif Nejaugi čia koki nervą užspaudė jau? Su nugara pavaikščiojus kol kas 3xtpfu normaliai, nors problematiška ji pas mane...

Jungiuosi ir aš prie skaitytojų smile.gif Skaitau tik popierines knygas smile.gif
Atsakyti
Kaip šaunu kiek čia daug skaitančių smile.gif

Mazutee o čia su reikalais tiek vaikščiojai ar pasivaikščiojimas toks buvo? smile.gif O HM neradai džinsų?


Deimante ir pas mane nėra labai daug jėgų 4u.gif Geriau nei pirmo trimestro metu,bet tikrai neskraidau smile.gif Gal pavasaris atneš tų jėgų daugiau smile.gif

Prašom pasidalinkit vakarienės idėjomis, šiandien nieko nesugalvoju smile.gif Bet,kad būtų nesudėtinga ir pakankamai greita, nes darbo dienomis tokius patiekalus mėgstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2018 02 19, 15:05)
Mazutee o čia su reikalais tiek vaikščiojai ar pasivaikščiojimas toks buvo? smile.gif O HM neradai džinsų?

Norėjau paieškoti rūbų pavasariui ir džinsų neštukinių. Bet neradau... HM buvau, bet man truputį gaila mokėt 30-40 € už džinsus smile.gif Nors ir nebuvo iš ko rinktis visai... Pasirinkimas visai nekoks.
Atsakyti
Tai pigiau tu nelabai kur ir rasi džinsus. Nebent pirkt iš MM.
Atsakyti

Ledime, aš kadangi šiandien labai tingiu, o ir šaldytuve yra kg varškės, tai kepsiu varškėčius. Kas su jogurtu, kas su grietine.

Aha, aš irgi norėjau sakyt, kad turbūt 30Eur už džinsus jau skaitosi pigu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Deimante*: 19 vasario 2018 - 15:17