Įkraunama...
Įkraunama...

Ką supermamos galvoja apie MGTOW?

Labai įdomios moteriškos lyties nuomonės apie tatai.

 

Dabar vis labiau plinta vyriškos lyties judėjimas, kai vyrai, nusivylę santykiais su moteriška lytimi, pakankamai plačiai paplitusiu materializmu ir vartotojišku požiūriu į vyrus, dažnų moterų pomėgiu "perdarinėti" vyrus (netgi normalius) ir jais manipuliuoti, plačiai pasitaikančiu emociniu terorizavimu ir visokiais kaprizais, privačios ir asmeninės erdvės apribojimu (draudimas užsiimti hobiais ir dirbti mėgstamą darbą), neteisingumu vaikų auklėjimo reikalais (skyrybų atveju vaikai dažniausiai lieka su motina ir t. t.) ATSISAKO bendravimo su moterimis, bet kokių santykių su jomis, ir visą laiką skiria savo hobiams, pomėgiams, asmenybės tobulėjimui ir t. t. Ką manote apie tai? Pritariate ar ne?

 

Platesnė info anglų ir rusų kalbomis (lietuvių k. neypatingai daug):

https://en.wikipedia...g_Their_Own_Way

https://ru.wikipedia.org/wiki/MGTOW

 

Mano nuomonė apie tai: yra teisingų minčių, yra ir tokių, kurioms nepritariu. Labiausiai man nepriimtina tai, kad judėjimai kaip šis gali prisidėti prie reprodukcijos (naujos kartos gimimo) sumažėjimo mūsų ir taip mažu gimstamumu pasižyminčioje visuomenėje. Jeigu visi nuspręstų gyventi vieni - greit išnyktume (nors gyventi vienam yra visais atžvilgiais paprasčiau, reikia tai pripažinti). Esu katalikas, ir žmonijos ateitis man ne dzin.

 

Dar man atrodo, kad kartais MGTOW linkę per daug generalizuoti, blogas atskirų moterų savybes priskirdami visoms (labai daug tokių diskusijų prisikaitau saite http://masculist.ru/ , gal ne visi supranta rusų kalbą, man tai kaip daugumai vilniečių su ja problemų nėra). Nėra ir negali visos moterys būti kaprizingos, terorizuojančios, manipuliuojančios, siekiančios "perdaryti" ir išsidirbinėjančios. Tikiu, kad yra daugybė normalių. Na, bent jau kaip minimum mano mama tai tikrai normali (nors ko gero, visiems taip atrodo) :D

 

Bet visumoje yra labai daug teisingų minčių, tikrai MGTOW apibūdinimuose atpažįstu realius dalykus, būdingus didelei daliai moterų (užbėgsiu už akių galimiems puolimams dėl "visų moterų menkinimo" - ne, ne visoms, net nesakau kad daugumai, tik tam tikrai nemažai jų daliai). Tikrai labai, LABAI gerai suprantu tuos, kurie tampa MGTOW, manau, kad dažniausiai tikrai ne iš gero ir ne po pačių maloniausių patirčių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorenzo Ganat: 24 spalio 2017 - 12:21
Nu kaip išties geras vyras negali rasti išties geros moters? Vadinasi jis ne toks ir geras tada, trūksta jam įžvalgumo, nuovokumo, išmintingumo. Jis per daug paviršutiniškai žiūri, ne ten akcentus dėlioja, per greitai daro sprendimus.
Tuo viskas ir pasakyta. Todėl jei kažkurie lieka grubiai ir senoviškai tariant senberniais, tai labai gerai, mažiau prigadins ir vaikams genų mirksiukas.gif O visą Žemės rutulį imant, tai žmonių jau ir taip per daug smile.gif
Atsakyti

Mat kaip dabarties laikais senberniai vadinami - mgtow :D

Atsakyti
QUOTE(Lorenzo Ganat @ 2017 10 24, 13:20)
Nėra ir negali visos moterys būti kaprizingos, terorizuojančios, manipuliuojančios, siekiančios "perdaryti" ir išsidirbinėjančios. Tikiu, kad yra daugybė normalių.

Pavojinga galbet apie visas, bet didzioji dauguma moteru yra labai bjaurios.
Atsakyti

aikit jau, rimtai? :)))

Atsakyti

dar apie bromance isgirdau, ne tai kad naujiena, bet tas artimas tarp vyru, neseskualinis rysys tampa stipresnis nei vyro ir moters rysys ir del to, kad moterys tapo labai nepriklausomos ir vyrai labai jomis nepasitiki, vis dazneja atveju, kai vyrai emconi , artima rysi palaiko su kitu vyru, o moteru tereikia lyt pasitenkinimui...

Atsakyti

Nežinau iš kur tai ištraukėt, bet Lietuvoje tai negresia :) 

Jei kažkam to reikia-pirmyn.

Atsakyti
Vyru but -kazkas baisaus, moterim - irgi ne pyragai, kai pagalvoji.
Gal man tada ir visaii nuskilo?..

QUOTE
moterys tapo labai nepriklausomos ir vyrai labai jomis nepasitiki

Manau, kad cia tarpusavio nesupratimo klausimas.
Bene vyrais galima pasitiket? Sakysim jie kur kas maziau prognozuojami ir nuspejami.

Moterys yra bjaurios, tai tiesa, bet jas galima suprasti
Atsakyti

Man visada kyla baisus įtarimas, kai žmogus skundžiasi kita lytimi, kad su pačiu tuo žmogumi kažkas ne taip :)

Yra puikių vyrų, ir gera gyventi kartu gali būti, tiesiog ne visada žmonės susieina dėl tinkamų priežasčių :)

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 25, 10:13)
<p>Man visada kyla baisus įtarimas, kai žmogus skundžiasi kita lytimi, kad su pačiu tuo žmogumi kažkas ne taip smile.gif</p><p>Yra puikių vyrų, ir gera gyventi kartu gali būti, tiesiog ne visada žmonės susieina dėl tinkamų priežasčių smile.gif</p>


O gall yra objektyvios priezastys. Visuomenes kulturiniai ypatumai, gyvenimo salygos.

Sakysim bendravau su podruzkemis, kurios buvo vede moteri o po lyties keitimo istekejo.
Tai va angles visos sako kad su vyru geriau gyvent.
O ruses, kad su moterim buvo geriau.

O jei jau grisim prie normaliu moteru, tai tos kurios gyvenu su vidutiniu uzsienieciu, jau niekad nenores gyvent su lietuviu ar rusu. Isimciu yr bet nedaug.

Todel vakaruose toksvyru judejimas/ elgiasio budas yra visaii suprantamas.
Uzvakar buvo eiline laida per RTL "Bauer sucht Frau" tai ten buvo skiriamas demesys svarai tvarkai bute.
Bobos baisejosi netvarka, kur man atrode visai OK. Ir MB sako, neaisko ko jos ten norii ir vieniso vyro. Po to kalbejo tokia boba santykiu eksperte, kuri patare moterims iskelti ultimatuma irr iseiti is tokio vyro namu. Tai reiskia vyru padetis pasigailetina jei jiems kelia ultimatumus.

Va MB atejo i mano buta, kai jis buvo nupirktas beveik is anstoliu. Tai tuoletas atrode taip, kad jus filmuose retai mate, gal kokiuose apie gyvenima po atominioo karo.
Bet MB tiko, ji viska suprato.

Todel gal vakarietes ispindejusios kur kas labiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 25 spalio 2017 - 09:39

Mūsų tuoj bus 8 mlrd., o mes bijom, kad sumažės žmonių pasaulyje? Mes turim tik džiaugtis, kad yra nagalinčių ir nenorinčių vaikų.

Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 10 25, 12:19)
<p>Mūsų tuoj bus 8 mlrd., o mes bijom, kad sumažės žmonių pasaulyje? Mes turim tik džiaugtis, kad yra nagalinčių ir nenorinčių vaikų.</p>

Taigi https://www.gismeteo...-siuksliu-foto/ o kažkas čia dar svaigsta, kad gimdymų pamažės biggrin.gif
Atsakyti