Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriškos gudrybės santuokiniame gyvenime

QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 01 17, 20:53)
<p>Neskaičiau paskutinių keistų komentarų, bet pačiai man daug patarimų davė mama, vyro mama ir mano krikšto mama. Daugelį jų pritaikau bendraudama su vyru ir didžioji dalis pasiteisina.</p><p></p><p>Visų pirma prieš tekėdama žinojau, kad man reikia protingesnio už mane vyro ir kadangi pati nesu labai durna, galvojau kad bus sunki užduotis. Bet turiu pasakyti, kad man labai pasisekė ir radau puikų vyrą! Mano nuomone svarbiausias tarp mūsų susitarimas buvo tai, kad kažkas vis tiek šeimoje vienas turi būti šeimos galva ir mes abu sutikome, kad tai turi būti vyras. Tai nereiškia, kad jis neišklauso mano nuomonės ar argumentų, bet kai abiejų argumentai geri ir sunku nuspręsti, atsirandama kryžkelėje - nusprendžia vyras. Iš mūsų draugų ne vienoje poroje yra atvirkščiai, moteris yra šeimos galva ir priima svarbiausius sprendimus. Aš tame nematau nieko blogo, nes kiekvienas turi surasti savo sėkmės formulę pritaikytą jų asmenybėms.</p><p></p><p>Mama davė patarimą, kad taip kaip pradėsit gyventi pačioje pradžioje taip bus ir visą likusį gyvenimą kartu ir po to bus labai sunku kažką pakeisti. Todėl nuo pat pradžios gyvenant kartu, jei norit kad padėtų buities darbuose, maisto gaminime ir t.t., tuomet iškart reikia tuo pasidalinti, nes vėliau įpročius labai sunku keisti, nes vyrui kyla klausimas: juk iki šiol viskas buvo tinkama ir buvai patenkinta, tai ko dabar nebepatenkinta? Dar mama sakė, kad vyrams svarbu sekso gauti biggrin.gif Gal ir banalu, bet iš savęs pridėčiau kad ir moterims svarbu gauti. </p><p></p><p>Krikšto mamos patarimas buvo, kad kai nesutampa nuomonės ir vyras kategoriškai nesutinka su kažkuo ką siūlai - tai gali būti pirkinys, remontas, darbų ruoša ir t.t., tai geriausia iškart nesiginčyti iki barnio, bet užbaigti pokalbį ir vėliau užsiminti "netyčia" ir pan. Toks metodas reikalauja kantrybės, bet tikslą galima pasiekti. Man labai padėjo, kai atsibodo būti tik ta viena kuri tvarkėsi namuose, nes irgi dirbau pilnu etatu ir maistą gaminau, o vyras sakė, kad jam nesiurbtos grindys netrukdo ir "jei tau trukdo tai ir tvarkykis". Tai 3 mėn. nieko netvarkiau - pats pasiūlė dalintis tvarkymusi. biggrin.gif biggrin.gif Dabar dirbu ties katino įsigijimu, nes vyras kategoriškai prieš biggrin.gif</p><p></p><p>Vyro mama pasakė, kad reikia kalbėtis ir netylėti. Taip pat dažniau pagirti vyrą. Dažnai to tereikia, kad gražiau vyras elgtųsi ir pats jis geriau jaustųsi. Kalbamės dažnai ir stengiuosi nekaltinti, nesuvisadinti ir suniekadinti "tu visada, tu niekada" pataria daugelis psichologų nevartoti kai sakai savo poreikius. </p><p></p><p>Ir paskutinis dalykas - kad esu pati ne iš lengviausių charakterių ta prasme, kad labai jautri viskam, kartais per daug sureaguoju, bet greit ir nebepykstu. Tad dažnai dirbu su savimi ir atsiprašau jei pasikarščiuoju. </p>

Viska labai teisingai pasakete, tik man keistai nuskambejo tas "darbas" ties katinu biggrin.gif
Bet mano kolega siandien pasake, kad su zmona reikia kuo maziau gincytis ir su viskuo sutikti, nes kai zmona laiminga , tai visi namie laimingi biggrin.gif Bet jis toka biski poxuistas tai gal jam nesunku nusileisti.

O stai kitas kolega panasu, kad po padu yra. Pvz labai mylo savo masina, galetu silke tiesiai nuo kapoto valgyt, kokia svari, o tai zmona kai atsiseda i masina tai uzsiruko ir pelenua barsto. biggrin.gif Ir ne zodzio nesako.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 01 19, 23:15)
O stai kitas kolega panasu, kad po padu yra. Pvz labai mylo savo masina, galetu silke tiesiai nuo kapoto valgyt, kokia svari, o tai zmona kai atsiseda i masina tai uzsiruko ir pelenua barsto. biggrin.gif Ir ne zodzio nesako.

o gal ji tik po gero sekso nakties ruko biggrin.gif arba pries biggrin.gif arba tarp biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 01 20, 22:40)
o gal ji tik po gero sekso nakties ruko  biggrin.gif arba pries  biggrin.gif  arba tarp  biggrin.gif


rukanti boba... slykstu...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 01 20, 23:40)
o gal ji tik po gero sekso nakties ruko  biggrin.gif arba pries  biggrin.gif  arba tarp  biggrin.gif

Ne, pesa reguliariai,
nezinau del sekso, bet kazkaip... metuku dar nedaug, o pilvuzas, jau praplikes... hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 01 21, 01:29)
Ne, pesa reguliariai,
nezinau del sekso, bet kazkaip... metuku dar nedaug, o pilvuzas, jau praplikes...  hmm.gif

nu, praplikimas nieko tokio, testosterono daug matyt smile.gif o pilvuzas jau ne kazka... tada matyt atvirkstinis variantas - nieko nesako del rukymo, kad bent biski progu mankstai gautu smile.gif
mano kaime sakydavo, kad geras gaidys riebus nebuna smile.gif
Atsakyti