Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau gero (-os) kirpėjo (-os)/stilisto (-ės)

Kur kerpates ir ar daznai keiciate kirpejus? Ar turite pastovius? Ar tiksliai pasakote ko norite ar leidziate specialistui savo nuoziura kirpti?
Siaip as daznai leidziu kirpejui daryti kaip jam atrodo graziau, nors esmini dalyka, kad pvz. auginu plaukus tai pasakau ir nenoriu kas visai nukirptu.
Ziuriu Stasaitytes laidoj tokie du "plauku specialistai" is "Simonos". Gal ka zinote apie sia kirpykla (kazkada pries gimdyma norejau ten nueiti, bet taip ir nenuejau)?
Atsakyti
As irgi ta laida ka tik ziurejau.

As tai einu kirptis pas Ilona "Beauty for all season" netoli Lukiskiu aisktes Vilniuje.

Einu kas 4 men. ir pilnai "atsiduodu" jos zirklem. Ir kas kart kazka naujo padaro.

Neseniai buvau, po gimdymo praejus beveik pusmeciui. Tai ji net prisimine kaip pries puse metu mane buvo apkirpusi.  :o

Dazniausiai rezultatas patinka, nors buvo po kartu ir nelabai.
Atsakyti
o musu i kirpykla nepriima, isvare ir pasake, kad tokiu kientu neaptarnauja  :'( , tai mes labai isizeidem ir nusikirpom patys.
(vedziau savo 8 men maziuka)
Atsakyti
"Simonos" kirpykloje buvo Robertas Bilinkevicius, tai labai gerai kirpdavo ir pabendrauti su juo buvo malonu. Kai isvaziavo susiradau nauja kirpeja Janina ir pastoviai pas ja kerpuosi. Pasitikiu ja ir dazant paukus ir kerpant, visa laika isklausau ka ji naujo pasiulys ir dazniausiai patenkinta rezultatais.
Atsakyti
Nu as kirpausi ir pas Vyta ir pas Ruslana,labai jegovi kirpejai,net labai,jei ka domina galiu parodyt kaip buvo nukirpe. Va tai tie kirpejai,kuriam galima pasakyt-padaryk kad gerai atrodyciau. As labai patenkinta buvau.Dabar ilgi plaukai,tai neinu,nes nera reikalo stiliaus lauzti :smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino gera kirpeja Baltupiuose {arba netoli}, domina ir kainos.  ???
Atsakyti
as visa laika kirpausi pas mama, dabar labai pasigendu jos auksiniu ranku  :-/ o tai atsispindi mano plaukuose deja  :'(
Atsakyti
Vasara rase:
Ziuriu Stasaitytes laidoj tokie du "plauku specialistai" is "Simonos". Gal ka zinote apie sia kirpykla (kazkada pries gimdyma norejau ten nueiti, bet taip ir nenuejau)

Du metus kirpausi "Simonoje". Kirpimas ir dazymas ten kainuodavo 120 -150 lt. Taciau labai smagu, kad patyre meistrai neklausia, ko noretumet, kaip kirpti, kur ka palikti.. Reikia jais pasitiketi ir jie pasiulo tokiu liuks ideju, kad nei atimsi, nei pridesi.. Po to, kai cia kazkieno minetas Robertas isvaziavo i Vokietija, susiradau Antakalnyje "Goldwell studija" (Antakalnio pradzioj, didelis nuosavas baltas namas). Kainos panasios irgi kaip Simonoj, nes ir tie, ir anie naudoja Goldwel kosmetika
Atsakyti
Zinau kad i Antakalni issikele Jurate is Goldwell. Siaip ji labai faina ji, nors man dazydavo labai gerai, bet kerpa paskubom.
Atsakyti
QUOTE (arnauta @ 2004 05 19, 15:40)
Penktadieni zadu eiti i kirpykla, nes vakare su draugem eisiu i Fantoma(miuzikla).Pagimdziusi po 10 men pirma karta su draugem istruksiu be vaikio, tai man labai norisi graziai atrodyti. Noreciau geros kirpyklos ir kirpejos rekomendaciju vilniuje, fabijoniskese, nes ten paliksiu vaika giminems.Ka galvojat apie kirpykla "Mylek save"?

Na esu pastovi tos kirpyklos kliente wink.gif Tiksliau kirpejo Vitalijauas thumbup.gif Kainos apie 30 lituku
Atsakyti
Tai stai as jau trumpaplauke!Siandien buvau pas Vitaliju "Mylek save" salone.Na...apkirpo gal ir neblogai, bet kiek per trumpai, bet ilgiau nereikes eiti i kirpykla.Tiesa pasakius galvojau bus geresnis rezultatas, na kas nors idomesnio ant mano galvos gausis.Bandysiu laime dar kitur po kokio menesiuko ar daugiau.Vat toj kirpykloj dirba viena kirpeja, kuri siandien, kaip supratau , atejo naujai apsikirpusi.Vat ja tai kazkas apkirpo liux.Sukuosena trumpa, bet super madinga ir grazi.Noreciau tokios kita karta.
Truputi sirdele spurda, kad augintus plaukus nudziorino, bet dabar man vejas nebaisus, visada atrodysiu puikiai(tvarkingai).
Atsakyti
Mamos,siulyciau apsilankyti grozio salone Merilyn Vilniuje prie Operos ir Baleto teatro pas kirpeja Edita,tikrai visada gausit gera patarima.Ir nukirps gerai ir nudazys graziai.As pas ja jau penkis metus kerpuosi ir labai patenkinta.
Atsakyti